DP@i Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Hülye Explorer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Ma szomorúan konstatáltam, hogy az egyik felnimet döbbenetes ütés van, még a küllőkön is lehet látni megpörgetéskor minimális elmászást. Nem tudom görgőzés megoldja-e. Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Ma szomorúan konstatáltam, hogy az egyik felnimet döbbenetes ütés van, még a küllőkön is lehet látni megpörgetéskor minimális elmászást. Nem tudom görgőzés megoldja-e. Szerintetek? Szerintem igen. Egyébként a vaterán Te érdeklődtél a Vauxhall díszrácsra? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Szerintem igen. Egyébként a vaterán Te érdeklődtél a Vauxhall díszrácsra? ;) Igen, mert a kis képen még fehérnek látszott, de a nagyon már nem igazán. Pezsgő. Lefújással lenne 8-9...az meg sok :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Az enyémen jól fog állni. :lol: Egyébként elég csak a közepét átcserélni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Az enyémen jól fog állni. :lol: Egyébként elég csak a közepét átcserélni. ;) Ezt már én is felvetettem, de néhányan mondták, hogy bizony nem passzol, mert az opel jelhez ott lenn kerekebb, míg a vauxhallhoz más keret tartozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Tegnap lőttem pár képet az "új" felnikről. Ha már megígértem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Tegnap lőttem pár képet az "új" felnikről. Ha már megígértem. :lol: Ezek azok amelyikeket "előlem" vittél el, ugye? :lol: Szuper! Milyenek is, 13 vagy 14-ek? szerk.: ja, kinagyitva már látom, 13-as...ilyen kell nekem is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ezek azok amelyikeket "előlem" vittél el, ugye? :lol: Szuper! Milyenek is, 13 vagy 14-ek? szerk.: ja, kinagyitva már látom, 13-as...ilyen kell nekem is! :lol: Vaterán most láttam egy garnitúra ugyanilyet 13-as méretben... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Jó öreg felni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Jó öreg felni. ;) Nekem tetszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Ma rendeltem egy garnitúra 185/60/R14-es Falken 912-es gumit az autogumi.hu-tól. Ár: baráti 10704 /db + a szállítás a négyre összesen 3400. Gumisnál 14800-ért adták volna darabját..... Sajna a régi 512-es már nem kapható. Majd meglátom jobb-e ez, mert a régi nagyon jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Tegnap lőttem pár képet az "új" felnikről. Ha már megígértem. :lol: Szép ;)Hehe neked is pöttyös gumi van...pöttyös az igazi ;) Csak nekem fehér pötty, meg nekem Bravuris 185/60 R14 :lol: Enyém egy katasztrófa...de bagóért eladni nem akarom, így elvan a seggem alatt(mármint a felni) :lol: Na de ez nem volt kérdés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Ma rendeltem egy garnitúra 185/60/R14-es Falken 912-es gumit az autogumi.hu-tól. Ár: baráti 10704 /db + a szállítás a négyre összesen 3400. Gumisnál 14800-ért adták volna darabját..... Sajna a régi 512-es már nem kapható. Majd meglátom jobb-e ez, mert a régi nagyon jó volt. Nekem is 912-es van, és eddig lekopogom, de semmi panasz, jól tapad, és esőben is megfelelő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Sziasztok! Hát tegnap nekem is felkerültek a nyárias nyári kerekek! El is felejettem, hogy ilyen jól lehet kanyarodni vele ;) :lol: :lol: Dayton, az árához képest nekem megfelel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Nekem is 912-es van, és eddig lekopogom, de semmi panasz, jól tapad, és esőben is megfelelő. Ma meghozta a futár a Falken 912-eseket. Házhoz szállítva 46200 forint volt. A mintájával még nem vagyok kibékülve, mert a régi igen tetszett. No, majd látjuk hogyan viselkedik! ;) Sajnos az is kiderült, hogy a régivel ellentétben ezt nem Japánban gyártották, hanem Taiwan-on. Azokban azért még jobban lehet bízni, mint a madeinchinában! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Ma meghozta a futár a Falken 912-eseket. Házhoz szállítva 46200 forint volt. A mintájával még nem vagyok kibékülve, mert a régi igen tetszett. No, majd látjuk hogyan viselkedik! ;) Sajnos az is kiderült, hogy a régivel ellentétben ezt nem Japánban gyártották, hanem Taiwan-on. Azokban azért még jobban lehet bízni, mint a madeinchinában! Bár nem az a feladata hogy a szemnek legyen szép, de nekem speciel ez a 912-es jobban tetszik, mint a nyilazott minta, pl az Goodyear F1-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Bár nem az a feladata hogy a szemnek legyen szép, de nekem speciel ez a 912-es jobban tetszik, mint a nyilazott minta, pl az Goodyear F1-en. Vízen szereintem közepesen csúszkál én el is adtam őket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Vízen szereintem közepesen csúszkál én el is adtam őket ;) Nem vagyok "esőmenő" ezért vízen nem nyomom annyira. Arra meg elég nekem. Viccet félretéve, elég haladósan tudtam az 512-essel esőben hajtani, nem tudom, hogy egy még tapadósabbal mire mennék. Talán + 5 km/ó-val gyorsabban venném be a kanyart az utcasarkon? Fékezésnél, meg hülye aki esőben tapad az előtte menőre..... A lényeg, hogy mindíg tudd, hogy hol a határ! Tegnap például be is jött ez nekem. Előzés közben, kb. 100-as tempóból satufék, és 2 méterrel tudtam megállni az előttem jelzés nélkül megálló kocsi mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Sajnos rossz híreket kaptam, a kátyút kapott két felnim a görgőzés során megrepedt, így hegesztésre szorul. Hátsó keréknek mindenképp elmennek, remélem nem lesz velük gond, kedden mehetek értük. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Szép ;)Hehe neked is pöttyös gumi van...pöttyös az igazi ;) Csak nekem fehér pötty Az a pötty tudod mit jelent? A gumit elvileg úgy kellene feltenni,hogy az a pötty a szeleppel pont szemben legyen. Az jelzi a guminak azt a pontját ahol összeeresztették. Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 A gumit elvileg úgy kellene feltenni,hogy az a pötty a szeleppel pont szemben legyen. A képet elnézve úgy van feltéve neki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 A képet elnézve úgy van feltéve neki ;) Az első igen, de a hátsó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 no keresőbe beírtam a ze 912-t és azt mondta tul kevés karakter feltettem egy kérdést, hogy milyen és utánna kezdtem el visszaolvasni :lol: Nekem is ma jött meg a falken 912esem, de még nem hozzám, hanem ismerőshöz. Szomorú vagyok hogy ez nem Japan. Elszomorít hogy már semmi nem az igazi. Persze ez nem azt jelenti hogy rossz.... No majd kiderül :lol: Azért biztos örül nek majd az öreg vas :lol: Mert én örülök neki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Ma rendeltem egy garnitúra 185/60/R14-es Falken 912-es gumit az autogumi.hu-tól. Ár: baráti 10704 /db + a szállítás a négyre összesen 3400. Gumisnál 14800-ért adták volna darabját..... Sajna a régi 512-es már nem kapható. Majd meglátom jobb-e ez, mert a régi nagyon jó volt. Szia én is hasonlóan jártam el azzal a különbséggel hogy sógorom is rendelt gumit ;) így a zsállítás olcsobb volt. Megkérdezhetem neked mennyit futott az 512esed? Neked egységesen kopott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts