Tápiószecső Elküldve Március17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2009 Fenn van a T1-R. Nagyon pozitív. :) Tovább betapad kanyarban, mint az SP9000. Kormányom piszkosul könnyű viszont, kb mintha fel lenne emelve és nem lenne rajta semmi. :huh: Hiába a pirosban a szervó annál is jóval könnyebb. Valami anti-szervó kellene bele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Mentem kb 20 km-t egy elég lapos kerékkel (0,6 v. 0,9 bar), mert az asszony éppen üvöltött, hogy ne álljak meg- én bár észleltem, hogy valami zűr van: ő b@szott mondani, hogy még tegnap reggel látta, laposnak tűnik a jobb hátsó. Még elég jó állapotúnak tűnik(9305 ös DOT számú), pumpálás után tartja a nyomást látszólag, nincs dudor rajta. Remélem nem kell az egy szar darab miatt a szettet, vagy csak a másik tengelyen futót kukázni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Mentem kb 20 km-t egy elég lapos kerékkel (0,6 v. 0,9 bar), mert az asszony éppen üvöltött, hogy ne álljak meg- én bár észleltem, hogy valami zűr van: ő b@szott mondani, hogy még tegnap reggel látta, laposnak tűnik a jobb hátsó. Még elég jó állapotúnak tűnik(9305 ös DOT számú), pumpálás után tartja a nyomást látszólag, nincs dudor rajta. Remélem nem kell az egy szar darab miatt a szettet, vagy csak a másik tengelyen futót kukázni. Azért én félnék hogy mikor durran szét! Ha elöl van és még nem sok km-t futott akkor tanácsolnám legalább hátra tenni...vagy pótkeréknek, esetleg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Azért én félnék hogy mikor durran szét! Ha elöl van és még nem sok km-t futott akkor tanácsolnám legalább hátra tenni...vagy pótkeréknek, esetleg. ;) hátul van, mert ugye jobb hátsó... gáz hogy sokat mentem vele, vagy hogy elég lapos volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 hátul van, mert ugye jobb hátsó... gáz hogy sokat mentem vele, vagy hogy elég lapos volt? Nem értek én hozzá, csak az egyszerű paraszti eszem mondatta velem amit mondtam az előbb. ;) Viszont ha hátul volt/van akkor talán nem annyira gáz, ráadásul még volt is benne némi levegő, hátul kisebb terhet cipel. Jó lehet az még akkor, szerintem. Esetleg leveheted és mindenhol jól átnézed hogy nincs-e rajta mégis valamilyen sérülés... :lol: ....az előbb elkerülte a figyelmemet hogy jobb hátsó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Világ gumitudorjai, egyesüljetek! Kisteherre ( 185 / 75 R14 ) Continental Vanco2 Bridgestone R630 Pirelli Citynet L6 Firestone Vanhawk Uniroyal Rainmax Ki melyiket szeretné? ;) Mi continentalal küldtük a Hiace-t Nem volt rossz, de azon tanultam vezetni, úgyhogy összehasonlítani még nem tudtam nagyon mivel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 hátul van, mert ugye jobb hátsó... gáz hogy sokat mentem vele, vagy hogy elég lapos volt? Szerintem nem olyan gáz, jól körbe kell nézni nincs-e dudor rajta, ha csak simán lapos volt, és nem koppant le sehol a felni gödörnél, padkánál akkor bírnia kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Március21, 2009 Megoszt Elküldve Március21, 2009 Nos, Hétfőn megnézetem egy gumissal, egy centír is belefér a békessség kedvéért- ott meg úgyis rámérnek hogy kapott e valamt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március22, 2009 Megoszt Elküldve Március22, 2009 Nos, Hétfőn megnézetem egy gumissal, egy centír is belefér a békessség kedvéért- ott meg úgyis rámérnek hogy kapott e valamt. Ja , mondjuk az nem árt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 Ja , mondjuk az nem árt. ;) téli nyári váltás megvolt! közben centír felni (a legnagyobb súlyom 24es de a többség 10-12 volt) és téli gumi ellenőrzés: semmi hiba, szakadás dudor nincs. Elég régi már dot 04es a snowfox téli, meg az eurotec is de még nem tudok két garnitúra gumit cserélni- sok pénz az. Profilmélység hát olyan 5-6 mm lehet, félrekopás sehol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 téli nyári váltás megvolt! közben centír felni (a legnagyobb súlyom 24es de a többség 10-12 volt) és téli gumi ellenőrzés: semmi hiba, szakadás dudor nincs. Elég régi már dot 04es a snowfox téli, meg az eurotec is de még nem tudok két garnitúra gumit cserélni- sok pénz az. Profilmélység hát olyan 5-6 mm lehet, félrekopás sehol. Én is tegnap cseréltem. Majd dobok fel képet, hogy milyen az "új" felnivel. (vki kérte) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Ez igen szép, szerintem! ;) Csak az a kár hogy drága meg hogy az Astrámon nem nézne ki jól....szerintem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Üdv! 15 collos 195-ös gumi felmegy az astrámra? Nem akarok hülyeséket mondani de állítólag gyári opeles alun van 5×2 ágas. Van ijjen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Üdv! 15 collos 195-ös gumi felmegy az astrámra? Nem akarok hülyeséket mondani de állítólag gyári opeles alun van 5×2 ágas. Van ijjen? Igen, váltóméret a 195/50 15-ős kerékre. Itt egy kis segitség. Ja, az ET-re azért oda kell figyelni, az ilyen széles guminál talán még jobban! A többi passz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Üdv! 15 collos 195-ös gumi felmegy az astrámra? Nem akarok hülyeséket mondani de állítólag gyári opeles alun van 5×2 ágas. Van ijjen? 7"X15 ET38 ideális választás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Feldobtam a nyári papucsokat, talán vége a télnek, csak el ne felejtsem, hogy ezekkel kisebb a sebességmérő csalása, már nem mehetek 60-nal a faluba. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Feldobtam a nyári papucsokat, talán vége a télnek, csak el ne felejtsem, hogy ezekkel kisebb a sebességmérő csalása, már nem mehetek 60-nal a faluba. :lol: Felraktam ma én is a nyári kerekeket. Centíroztattam pár napja, és elég aggasztó az állapota a 2006. márciusi Pirelli 3000-nek ;) Lehet, hogy a felni ferde picit (bár 13"-os, így 'nehéz' megütni), de 2 kerekem is kicsit tojásul forog. Felraktam hátra őket. Amúgy a gumi egységesen kopik, de az normál, hogy picit már repedezik 3 nyár és kb. 45 ekm után? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Felraktam ma én is a nyári kerekeket. Centíroztattam pár napja, és elég aggasztó az állapota a 2006. márciusi Pirelli 3000-nek ;) Lehet, hogy a felni ferde picit (bár 13"-os, így 'nehéz' megütni), de 2 kerekem is kicsit tojásul forog. Felraktam hátra őket. Amúgy a gumi egységesen kopik, de az normál, hogy picit már repedezik 3 nyár és kb. 45 ekm után? :lol: Hát ha jól emlékszem olyan 6-év az élettartama amíg lehet használni, tehát már félidősek hiába nem mentél vele sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Felraktam ma én is a nyári kerekeket. Centíroztattam pár napja, és elég aggasztó az állapota a 2006. márciusi Pirelli 3000-nek ;) Lehet, hogy a felni ferde picit (bár 13"-os, így 'nehéz' megütni), de 2 kerekem is kicsit tojásul forog. Felraktam hátra őket. Amúgy a gumi egységesen kopik, de az normál, hogy picit már repedezik 3 nyár és kb. 45 ekm után? :lol: Ekkor vetted vagy ekkor gyártották? Az oldalán megtalálod a gyártási dátumot: "http://www.frankogumi.hu/index.php?vi=844&vk=r6QyKmdJZG&menu=11&haid=1&hid=12" Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Ekkor vetted vagy ekkor gyártották? Az oldalán megtalálod a gyártási dátumot: "http://www.frankogumi.hu/index.php?vi=844&vk=r6QyKmdJZG&menu=11&haid=1&hid=12" Akkor vettem, de úgy emlékszem elég friss gyártás volt akkor. Pár hónap különbség nem fog földhöz verni, de majd megnézem a dátumot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Akkor vettem, de úgy emlékszem elég friss gyártás volt akkor. Pár hónap különbség nem fog földhöz verni, de majd megnézem a dátumot. Gondoltam, hogy nem előtted őntötték ki ;) Pár hónap nem számít :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2009 Megoszt Elküldve Március28, 2009 Na megvolt az első kör a nyári gumikkal, nem ráznak, úgyhogy nem viszem kiegyensúlyozni őket, de sokkal csendesebb, simább a futása. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Tegnap feldobtam a nyári kerekeket a kocsira. Érezni,hogy 195-ös és nem csak 175-ös. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Tegnap feldobtam a nyári kerekeket a kocsira. Érezni,hogy 195-ös és nem csak 175-ös. ;) Ú dá céép! :lol: Szépek a nagy felnik, de használni őket jó magyar nyomvonalakon (útnak sokat nem neveznék)... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 Hülye Explorer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts