szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Nyugi, személyes tapasztalat alapján fikázom :D Az ADAC meg már nem hiteles a szememben, sok szart ajnároztak már ott, gondolom nem ingyen... :) Próbálj ki egy normális gumit, ég és föld :lol: És gondolod, hogy reprezentatív mintát testesítesz meg? :D Szerintem meg ######a :D Na? :D Majd kipróbálom, ha olyan nagy, szép, és erős autóm lesz, mint a bácsinak! :blush:
opel16v Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 És gondolod, hogy reprezentatív mintát testesítesz meg? :) Szerintem meg ######a :D Na? :D Majd kipróbálom, ha olyan nagy, szép, és erős autóm lesz, mint a bácsinak! :blush: Majd ha esetleg egyszer számítani fog, hogy szükség esetén 60-70-ről 30m-en vagy 50m-en állsz-e meg, lehet átkozni fogod még az ecocontactod :lol:
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Nem kell száguldozni. :lol: Amúgy nekem is olyasmik vannak fent az alukon, bajom még rendesen vizes úton se volt velük, fogták a kasznit anélkül, hogy csapná valamely részét és a szinte már blokkoló fékezésnél sem csúszkált különösebben. Mindezt jó szakadó esőben próbáltam ki és azért 90-100-as tempónál már kiderül mire is képesek azok a gummák, főleg ha szlalomozik is egyet velük az user. Valamint homokos terepen sem volt gondom vele, még elakadt autót is húztam ki. Ugyanezt a régebbi Semperit sportgumikról (amik vele voltak, azzal vettem) nem mondhattam el, azokkal lehetett driftelni meleg-száraz aszfalton is akarat ellenére. :blush: Na persze más kérdés, hogy ki engedheti meg magának az ettől a kategóriától magasabb és főleg drágább gumikat magának. Na meg persze mire kell.
Peti85 Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Na akkor ki mit ajánlana 185/60 R14 méretben? Lehetőleg kötött forgásirányút :blush:
epk947 Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Na akkor ki mit ajánlana 185/60 R14 méretben? Lehetőleg kötött forgásirányút :blush: http://www.autogumibolt.hu/autogumi/FALKEN...0512/index.html Három szezon óta használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Peti85 Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 http://www.autogumibolt.hu/autogumi/FALKEN...0512/index.html Három szezon óta használom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mondjuk hallottam én is hogy jók ezek...el is felejtettem :blush:
szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Majd ha esetleg egyszer számítani fog, hogy szükség esetén 60-70-ről 30m-en vagy 50m-en állsz-e meg, lehet átkozni fogod még az ecocontactod :blush: Nincs ekkora különbség. Ferdíted a valóságot. :lol: A legprofibb abroncsok ( prémiummárkák, Michelin, Bridgestone, Pirelli ) és a legszutykabb szemetek ( Kenda, Tigar stb ) között is mondjuk 50-ről fékezésnél van 4 m különbség? De lehet, sokat mondtam. A conti nem fog olyan abroncsot gyártani, ami ilyen radikális mértékben elütne a többi termékétől. Szart meg nem veszek én sem :)
epk947 Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Szerintem az a lényeg, hogy a vezető mindig tudja, hogy milyen autót és milyen gumival hajt! Minden egyéb csak meditálás. Ha én tudom, hogy fakeréken gurulok, akkor annak megfelelően hajtok. Ha tudom, hogy ABS van a kocsin, akkor annak megfelelően hajtok. És így tovább, és így tovább.... Motoroztam én már fűvel kitömött kerékkel is, mert haza kellett jutni valahogy. A baj akkor van, ha valaki nem tud alkalmazkodni.
opel16v Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Nincs ekkora különbség. Ferdíted a valóságot. :blush: A legprofibb abroncsok ( prémiummárkák, Michelin, Bridgestone, Pirelli ) és a legszutykabb szemetek ( Kenda, Tigar stb ) között is mondjuk 50-ről fékezésnél van 4 m különbség? De lehet, sokat mondtam. A conti nem fog olyan abroncsot gyártani, ami ilyen radikális mértékben elütne a többi termékétől. Szart meg nem veszek én sem :D Nem ferdítem, próbáltam. Talán az egyik legszarabb gumi volt az ecocontact, ami az autómra került. De kérdezheted Misu barátomat is, ő is megmondhatója, velem volt, hogy egy jó gumihoz képest olyan volt, mintha bakeliten járnánk :lol: Tehát véleményem szerint ez a gumi típus egy nagy rakás kaki, nem fogom ajánlani senkinek :D És mint mondtam, nem márkák szerint kell elkülöníteni, hanem típusonként. continak is van jó gumija :D Amúgy meg egy jó falken gumi kb egy ezressel drágább darabonként, mint ez a szemét ecocontact :)
szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Nem ferdítem, próbáltam. Talán az egyik legszarabb gumi volt az ecocontact, ami az autómra került. De kérdezheted Misu barátomat is, ő is megmondhatója, velem volt, hogy egy jó gumihoz képest olyan volt, mintha bakeliten járnánk :blush: Tehát véleményem szerint ez a gumi típus egy nagy rakás kaki, nem fogom ajánlani senkinek :D És mint mondtam, nem márkák szerint kell elkülöníteni, hanem típusonként. continak is van jó gumija :D Amúgy meg egy jó falken gumi kb egy ezressel drágább darabonként, mint ez a szemét ecocontact :lol: a 30, 20 és 50m-es féktáv a ferdítés :) Ennyire biztos nem szar. Aki pedig a határon autózik, Gábor Mester, annak a Bridgestone Potenza sem elég :D Nekem tökéletesek ezek a gumik.
opel16v Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 a 30, 20 és 50m-es féktáv a ferdítés :blush: Ennyire biztos nem szar. Aki pedig a határon autózik, Gábor Mester, annak a Bridgestone Potenza sem elég :) Nekem tökéletesek ezek a gumik. A 30m és 50m szerintem eléggé fedheti a valóságot, adott körülmények között :D De teljesen felesleges a vita, ha neked jó az a gumi, hát használd egészséggel. Én biztos nem vennék ilyet, de még ingyen sem raknám fel az autómra :lol:
szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 A 30m és 50m szerintem eléggé fedheti a valóságot, adott körülmények között :lol: Szerintem meg nem :) De nagyon egyszerű: te nem tudsz meggyőzni engem, én nem tudlak meggyőzni téged :blush:
opel16v Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 De nagyon egyszerű: te nem tudsz meggyőzni engem, én nem tudlak meggyőzni téged :D És kinek van szar gumi az autóján? :blush: :lol: :)
daykiller Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Nem tudom minek veszekedtek, mikor lehet verekedni is... :blush:
szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 És kinek van szar gumi az autóján? :blush: :lol: :) Ki sodródik ki a kanyarokban? :D Ki viszi el a bójákat? :D Ki nem ér be időre a gyorsaságin? :D :D
opel16v Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Ki sodródik ki a kanyarokban? :) Ki viszi el a bójákat? :D Ki nem ér be időre a gyorsaságin? :D Csak az nem hibázik, aki nem dógozik! :D :blush: Majd ha annyi idő alatt végigtereled az autót a pályán, mint én, akkorszójjábe! :lol:
szobikari Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Majd ha annyi idő alatt végigtereled az autót a pályán, mint én, akkorszójjábe! :blush: Olyan jó gumival, mint neked van, én rövidebb idő alatt is végeznék :lol:
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Majd ha annyi idő alatt végigtereled az autót a pályán, mint én, akkorszójjábe! :lol: Nem is tudtam,hogy maszekban juhász vagy! :) R14-re mi a 185/55 alternatívája? :blush:
opel16v Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Olyan jó gumival, mint neked van, én rövidebb idő alatt is végeznék :blush: Ne csak a szád járjon! :D Max a nőddel végzel előbb :lol: :) Nem is tudtam,hogy maszekban juhász vagy! :D Olyan sokoldalú vagyok, hogy már szinte gömbölyűűű :D
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Ne csak a szád járjon! :) Max a nőddel végzek előbb :blush: :lol: Olyan sokoldalú vagyok, hogy már szinte gömbölyűűű :D Olyan jó ember vagy,hogy a saját tenyeredből eszel! :D
opel16v Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Olyan jó ember vagy,hogy a saját tenyeredből eszel! :blush: Ne ferdíccs koma! Nem vadászok más nőjére :lol:
epk947 Elküldve Február17, 2009 Elküldve Február17, 2009 Mondjuk hallottam én is hogy jók ezek...el is felejtettem :blush: Nem csak jók, hanem itt most nagyon kedvezményes áron kaphatod meg (-45%) http://www.gumi-world.hu/index.php?page=te...tekintes=gyarto
szobikari Elküldve Február18, 2009 Elküldve Február18, 2009 Ne csak a szád járjon! :D Max a nőddel végzel előbb :blush: :lol: Legalább nekem van kivel hamarabb végeznem :D Bár az amerikai barátnő is egy alternatíva :) Ööö. Felni nélkül tárolt gumi meddig tartható el? :D
zotya975 Elküldve Február18, 2009 Elküldve Február18, 2009 Legalább nekem van kivel hamarabb végeznem :D Bár az amerikai barátnő is egy alternatíva :blush: Ööö. Felni nélkül tárolt gumi meddig tartható el? :lol: Tessék pont neked írták a cikket! :)
szobikari Elküldve Február18, 2009 Elküldve Február18, 2009 Tessék pont neked írták a cikket! :) Ezzel én is tisztában vagyok gumidoktor nélkül is :lol: Felni nélkül meddig tárolható maradandó károsodás nélkül, jóreggelt :blush:
Recommended Posts