Tápiószecső Elküldve Január11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2009 Mekkora? 13" v 14"? Nekem is hasonló van. Talán az az 5513 5,5x13-at jelent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Talán az az 5513 5,5x13-at jelent. Ez azért csak találgatás, lehetne az akármilyen tipusszám... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Mekkora? 13" v 14"? Nekem is hasonló van. 5,5X13, ET49 Direkt nem vettem nagyobbat. Nemrég Kösze cartárs törte meg a 15"-osait mikor belement egy útfelbontásba 50km/h-val. Én nem akarom havonta görgőztetni. Mennyi volt a 4 felni Karcsi ? 15 ezer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2009 Ez azért csak találgatás, lehetne az akármilyen tipusszám... B) Háhá. :blush: Túl nagy véletlen lett volna. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Ma vettem nyárra alufelnit. Tudom, hogy nem a legcsillivillibbübertotalpolírperemes, de nekem a gyáriak jobban tetszenek. Meg persze az ára sem volt mindegy. Ejha. Már ide is hozták neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Ejha. Már ide is hozták neked? Elment érte, én már láttam is! B) Beeeee! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Elment érte, én már láttam is! B) Beeeee! Nekem meg előbb mondta, hogy meg akarja venni! ;) Beeeeeeeee! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Ma vettem nyárra alufelnit. Tudom, hogy nem a legcsillivillibbübertotalpolírperemes, de nekem a gyáriak jobban tetszenek. Meg persze az ára sem volt mindegy. Nekem is ilyen van, jó ez. B) Polírozni meg lehet, igaz a peremet nehezen. :lol: Még a végén ez lesz a MEDITERRÁN egyenfelni? ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Nekem meg előbb mondta, hogy meg akarja venni! :D Beeeeeeeee! Össze ne vesszetek. ;) Pénteken elviszem az egyiket a talira, ott mindenki megnézheti. :blush: :D Nekem is ilyen van, jó ez. B) Polírozni meg lehet, igaz a peremet nehezen. :P Még a végén ez lesz a MEDITERRÁN egyenfelni? :lol: :) :P 2 szép állapotban van 2-t meg kell takarítani, mert az volt az első, és tiszta fékpor, meg picit meg van karistolva a perem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 2 szép állapotban van 2-t meg kell takarítani, mert az volt az első, és tiszta fékpor, meg picit meg van karistolva a perem. Enyémek is koszosak voltak, a RO-55 volt legjobb a tisztításra. Ha csak a perem karcos azt könnyen javítod, mikor vettem a lakk is kezdett leválni, izgalmas volt csak a homlokfelületről lemaratni a lakkot. Játszottam vele egy hétvégét. Ahogy ismerlek mosni fogod szeretni ;) , az összes lyukát külön kimosatja, és van belőle néhány. :blush: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Nekem ezek tetszettek amikor a régi astrára kerekeket kerestem. Akkor 60 ezer volt a 4 darab, gumival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Nekem ezek tetszettek amikor a régi astrára kerekeket kerestem. Akkor 60 ezer volt a 4 darab, gumival. Ezek, ill. a peremes felnik tetszenek nekem is, de anno nem találtam megfelelő árban. Miért nem hagytad meg a mostanira? (13" vs. 14"?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Ezek, ill. a peremes felnik tetszenek nekem is, de anno nem találtam megfelelő árban. Miért nem hagytad meg a mostanira? (13" vs. 14"?) 14 es volt. Végük is nem ezeket vettem meg. Ujakat rendeltem uj gumival. Pár oldallal ezelőtt van róla kép, egy fehér caravan. Azt meg eladtam az autóval, mivel Omegára cseréltem. Akkor nem gondotam hogy lesz még astrám.;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Enyémek is koszosak voltak, a RO-55 volt legjobb a tisztításra. Ha csak a perem karcos azt könnyen javítod, mikor vettem a lakk is kezdett leválni, izgalmas volt csak a homlokfelületről lemaratni a lakkot. Játszottam vele egy hétvégét. Ahogy ismerlek mosni fogod szeretni ;) , az összes lyukát külön kimosatja, és van belőle néhány. :blush: B) Az nem rozsdamaró?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szokecigany Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Nekem van négy ilyen gyári gm felnim, jelenleg egy combon van. Ha valaki érdekel, cserélhető... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Az nem rozsdamaró?? A "száz" éves fék- és fémpor lerakódásokra az volt a legjobb. Vannak ennél jobb megoldások is, én ennél maradtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 A "száz" éves fék- és fémpor lerakódásokra az volt a legjobb. Vannak ennél jobb megoldások is, én ennél maradtam. Cilit-Beng? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Brigéciol! :D B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Brigéciol! :D B) ;) :blush: Én is inkább ezt használom majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Sziasztok! Valaki nem tud esetleg ajánlani Győr vagy környékén olyat aki homokfúvással foglalkozik? (alufelnit)...ja meg olyat aki szinterezéssel, porfestéssel foglalkozik? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Brigéciol! :lol: B) :blush: :D Én is inkább ezt használom majd. Örülök, mert akkor annyira nem koszos. :) Próbáltam Brigéciollal, de nem nyert, ezért kerestem mást. Nem tudom hány éves kosz lehetett rajta ;) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Eembeeeer, hát nem olyan az, hogy lefújod aztán már viszi is le a retket ebben a jó időben ;) várni kell vele 15-20 percet és utána sikamika sterimobbal... :blush: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 várni kell vele 15-20 percet Ja-ja meg kell várni amíg ráfagy. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nofear Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Sziasztok Valaki segítene abban hogy megértsem a felnik és a gumik méretére vonatkozó adatokat? Az én Opelomra milyen felnik és gumik mehetnének fel? Csak a szabályosak érdekelnének. Váltó méretek is érdekelnek. Akár linkek ,cikkek hogy megértsem B) Pl. 5,5x13 4x100 ET38 Mi mit jelől? 175/70 R14 ugyszintén bár ebből sejtem mi mit jelent de megköszönném ha egy hozzáértő a mesterem lenne míg megtanulom :-) Segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Ez nem kifejezetten csak az a téma de megtalálod amit keresel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts