J0hnny Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Pedig egynéhány kivételtől eltekintve, a fórumozók között "öregebb" vagyok. :lol: :) Vén szatyor vagy Karcsi! :lol:
opel16v Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Vén szatyor vagy Karcsi! :lol: Mondja egy pacsker... :P :lol: :)
J0hnny Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Mondja egy pacsker... :P :lol: :lol: Csend legyen Don Juan! :)
rtomi Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Pedig egynéhány kivételtől eltekintve, a fórumozók között "öregebb" vagyok. :lol: :P Károlybácsi! Figyelj a koleszterinedre és vidd le Frakkot sétálni. Most nézem,hogy a séró is stimmel. :lol: :)
hening Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Vén szatyor vagy Karcsi! :lol: Szatyoooor????? Még ha f@c-t írtál volna vazze. Dzsoni. :lol: Károlybácsi! Figyelj a koleszterinedre és vidd le Frakkot sétálni. Most nézem,hogy a séró is stimmel. :) :P http://napielet.hu/upload/Image/delimese/frakk.jpg Áh, mostanában nem nyírom annyira. Tudod öregszem, már látszik a sábeszdeklim. :P A koleszterinnel meg tényleg vigyáznom kéne, mert dagadni kezdtem a rengeteg itthoni semmittevésben. :lol: :o
Szokecigany Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Sziasztok. Van itt két felesleges orig ope lemezl felni 175/70-R13 téli gumikkal. Ha valakit érdekel ár 15e ft kompletten az egész. A gumik 2004-es gyártásúak és olyan 90%-osak.
zotya975 Elküldve November26, 2008 Elküldve November26, 2008 Ha nem írtad volna ki, hogy győri vagy, akkor is a rosseb-el elárultad magad! :lol: (Tipikus győri szólás.) :) Pedig én sem Győrben hallottam, vhol olvastam, és megtetszett. Most volt lehetőség használni. :lol:
foka Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Sziasztok! Szeretnék vásárolni 16" felnit 195/45 gumikkal F Astra alá. Érdeklődnék fut e valakinek ilyen méret a kocsija alatt? (esetleg fénykép vagyon-e? :lol: ) Ha igen, akkor kérdezném, hogy keményíteni kellett-e a futóművet? A fogyasztást megnyomja 1.4 8v - nek?
szobikari Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Sziasztok! Szeretnék vásárolni 16" felnit 195/45 gumikkal F Astra alá. Érdeklődnék fut e valakinek ilyen méret a kocsija alatt? (esetleg fénykép vagyon-e? :lol: ) Ha igen, akkor kérdezném, hogy keményíteni kellett-e a futóművet? A fogyasztást megnyomja 1.4 8v - nek? Fogyasztás, menetteljesítmények, és ha nincs szervód, akkor a parkolást is "kicsit" nehezíti :lol:
rtomi Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 A fogyasztást megnyomja 1.4 8v - nek? A 195/50 R 15-ös nyári után feltettem a 175/65 R14-es téliket és 1 literrel lejjebb ment a fogyim. Jaa 1,8 16V. :lol:
Tápiószecső Elküldve November27, 2008 Szerző Elküldve November27, 2008 Szeretnék vásárolni 16" felnit 195/45 gumikkal F Astra alá. Érdeklődnék fut e valakinek ilyen méret a kocsija alatt? (esetleg fénykép vagyon-e? :lol: ) Ha igen, akkor kérdezném, hogy keményíteni kellett-e a futóművet? A fogyasztást megnyomja 1.4 8v - nek? Ha 13-ról váltasz, akkor és csak akkor ha nem akarsz többet előzni. :lol: Átlagos használatnál szerintem minimum 1 literrel több. De lehet 1,5 vagy 2 is.
Tápiószecső Elküldve November27, 2008 Szerző Elküldve November27, 2008 Megvannak a központosító karikák az RH-ba. Illeszkedik a kocsi színéhez. :lol: Csak én nem értem, hogy fog ez jól működni? :lol:
Stefan Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Megvannak a központosító karikák az RH-ba. Illeszkedik a kocsi színéhez. :lol: Csak én nem értem, hogy fog ez jól működni? :lol: Fú, ezeket nekem is le kellett bányászni az agyról, amikor ráraktam a téligumikat.
Tápiószecső Elküldve November27, 2008 Szerző Elküldve November27, 2008 Fú, ezeket nekem is le kellett bányászni az agyról, amikor ráraktam a téligumikat. Na de hogy fog felfeküdni ez? :lol:
rtomi Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Megvannak a központosító karikák az RH-ba. Illeszkedik a kocsi színéhez. :lol: Csak én nem értem, hogy fog ez jól működni? :lol: Hát eléggé érdekes. Nem tűnik gyárinak. Ha nem egyformák és nem mind a négy felón vannak akkor mindenképp elkéne vinni leesztergáltatni. Szerintem. Nem próbáltad fel?
Tápiószecső Elküldve November27, 2008 Szerző Elküldve November27, 2008 Hát eléggé érdekes. Nem tűnik gyárinak. Ha nem egyformák és nem mind a négy felón vannak akkor mindenképp elkéne vinni leesztergáltatni. Szerintem. Nem próbáltad fel? Ne idegelj. :lol: Milyen autóra nem lenne elég az ET50? :P Piros nincs itthon, de lehet megnézem mindjárt a fehéren. :lol: Szerintem mindegyiken így van, de ezt is megnézem. :)
rtomi Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Ne idegelj. :lol: Milyen autóra nem lenne elég az ET50? :P Piros nincs itthon, de lehet megnézem mindjárt a fehéren. :lol: Szerintem mindegyiken így van, de ezt is megnézem. :) Nem idegellek de a képen úgy látszik mintha nem természetesúton alakult volna ki az a köröm. Azért kérdeztem,hogy mindegyiken van-e? Mert,ha így is rendesen felfekszik akkor jó úgy. Azt hittem zavar az a "bütyök". :P
Tápiószecső Elküldve November27, 2008 Szerző Elküldve November27, 2008 Nem idegellek de a képen úgy látszik mintha nem természetesúton alakult volna ki az a köröm. Azért kérdeztem,hogy mindegyiken van-e? Mert,ha így is rendesen felfekszik akkor jó úgy. Azt hittem zavar az a "bütyök". :lol: Hát nemtudom. Van mindegyiken az biztos. Ha nem lenne a bütyök az nem lenne jó, mert a központosító kiállna a síkból és annak kellene tartani. Felraktam a fehérre, meghúztam, normálisan állt. A lyuk környékén is mintha gyári festéket látnék, legalábbis olyat ami körülötte is van. De ha nem feküdt fel mi hozta le a festéket? És ott esztergáltak is, nem tudom ez lehet-e része a gyártástechnológiának. Most arra gondolok hogy lehet hogy osztókörmódosítóval vagy pogácsával használhatták. Neten persze véletlen sem találok erről a felniről belső képet. :lol: Viszont a pirosról lekerült 14-es acél plusz 185-ös kopott téli 2 kilóval nehezebb, mint a fehéren lévő 195/50R15 kerék. :)
J0hnny Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Ha 13-ról váltasz, akkor és csak akkor ha nem akarsz többet előzni. :lol: Átlagos használatnál szerintem minimum 1 literrel több. De lehet 1,5 vagy 2 is. Én a dízelen nem vettem észre,hogy rosszabbul menne és kb 0,5l-rel lett több a fogyi.
Tápiószecső Elküldve November27, 2008 Szerző Elküldve November27, 2008 Én a dízelen nem vettem észre,hogy rosszabbul menne és kb 0,5l-rel lett több a fogyi. Milyen ford.szám tartományokban használod?
J0hnny Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Milyen ford.szám tartományokban használod? 4000 fölé sosem pörgetem még előzés közben sem,mert nincs értelme.
foka Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 13-ról váltanék :lol: Lesz ami lesz belevágok remélem nem fogja megenni a fejem... Száguldozni ezzel a kis géppel amúgy sem szoktam szóval nekem tárgytalan az előzgetés. :-)
J0hnny Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 13-ról váltanék :lol: Lesz ami lesz belevágok remélem nem fogja megenni a fejem... Száguldozni ezzel a kis géppel amúgy sem szoktam szóval nekem tárgytalan az előzgetés. :-) Arra azért készülj fel,hogy a nyomvályúkat jobban megfogod érezni...
ivannorbi Elküldve November27, 2008 Elküldve November27, 2008 Arra azért készülj fel,hogy a nyomvályúkat jobban megfogod érezni... Igen, ez így van! Ha van lehetőséged (ismerős nyári szettje + nyomvályús útszakasz) próbáld ki, hogy milyen a nagyobb felni/alacsonyabb és szélesebb gumi kombináció. Mielőtt még kidobsz egy valag pénzt. Főleg ha szervód sincs! Én 175/65R14-ről váltottam 195/50R15-re, és meglepett, hogy mennyivel jobban érezhető a nyomvályú. És nem pozitív értelemben.
atis c14se Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Sziasztok! Szeretnék vásárolni 16" felnit 195/45 gumikkal F Astra alá. Érdeklődnék fut e valakinek ilyen méret a kocsija alatt? (esetleg fénykép vagyon-e? :lol: ) Ha igen, akkor kérdezném, hogy keményíteni kellett-e a futóművet? A fogyasztást megnyomja 1.4 8v - nek? Én 175/70 r13 -ról váltottam 195/50 r15 -re a fogyi kb 0.5-1 liter plusz, az autó picit lustább lett, a nyomvájuknál jobban kell fogni a kormányt, és picit izmosabb lett a kormány. Ja és nekem annyira kilóg a sárvédőiy alól, hogy légrugót kellett vennem hátra, mert a huppanóknál az ív beleért a gumikba. Úgyhogy figyelj oda hogy ne lógjon ki a kerék az ív alá. De nekem mindezek ellenére megérte váltani.
Recommended Posts