J0hnny Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Pedig egynéhány kivételtől eltekintve, a fórumozók között "öregebb" vagyok. :lol: :) Vén szatyor vagy Karcsi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Vén szatyor vagy Karcsi! :lol: Mondja egy pacsker... :P :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Mondja egy pacsker... :P :lol: :lol: Csend legyen Don Juan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Pedig egynéhány kivételtől eltekintve, a fórumozók között "öregebb" vagyok. :lol: :P Károlybácsi! Figyelj a koleszterinedre és vidd le Frakkot sétálni. Most nézem,hogy a séró is stimmel. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Vén szatyor vagy Karcsi! :lol: Szatyoooor????? Még ha f@c-t írtál volna vazze. Dzsoni. :lol: Károlybácsi! Figyelj a koleszterinedre és vidd le Frakkot sétálni. Most nézem,hogy a séró is stimmel. :) :P http://napielet.hu/upload/Image/delimese/frakk.jpg Áh, mostanában nem nyírom annyira. Tudod öregszem, már látszik a sábeszdeklim. :P A koleszterinnel meg tényleg vigyáznom kéne, mert dagadni kezdtem a rengeteg itthoni semmittevésben. :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szokecigany Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Sziasztok. Van itt két felesleges orig ope lemezl felni 175/70-R13 téli gumikkal. Ha valakit érdekel ár 15e ft kompletten az egész. A gumik 2004-es gyártásúak és olyan 90%-osak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Ha nem írtad volna ki, hogy győri vagy, akkor is a rosseb-el elárultad magad! :lol: (Tipikus győri szólás.) :) Pedig én sem Győrben hallottam, vhol olvastam, és megtetszett. Most volt lehetőség használni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
foka Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Sziasztok! Szeretnék vásárolni 16" felnit 195/45 gumikkal F Astra alá. Érdeklődnék fut e valakinek ilyen méret a kocsija alatt? (esetleg fénykép vagyon-e? :lol: ) Ha igen, akkor kérdezném, hogy keményíteni kellett-e a futóművet? A fogyasztást megnyomja 1.4 8v - nek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Sziasztok! Szeretnék vásárolni 16" felnit 195/45 gumikkal F Astra alá. Érdeklődnék fut e valakinek ilyen méret a kocsija alatt? (esetleg fénykép vagyon-e? :lol: ) Ha igen, akkor kérdezném, hogy keményíteni kellett-e a futóművet? A fogyasztást megnyomja 1.4 8v - nek? Fogyasztás, menetteljesítmények, és ha nincs szervód, akkor a parkolást is "kicsit" nehezíti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 A fogyasztást megnyomja 1.4 8v - nek? A 195/50 R 15-ös nyári után feltettem a 175/65 R14-es téliket és 1 literrel lejjebb ment a fogyim. Jaa 1,8 16V. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2008 Szeretnék vásárolni 16" felnit 195/45 gumikkal F Astra alá. Érdeklődnék fut e valakinek ilyen méret a kocsija alatt? (esetleg fénykép vagyon-e? :lol: ) Ha igen, akkor kérdezném, hogy keményíteni kellett-e a futóművet? A fogyasztást megnyomja 1.4 8v - nek? Ha 13-ról váltasz, akkor és csak akkor ha nem akarsz többet előzni. :lol: Átlagos használatnál szerintem minimum 1 literrel több. De lehet 1,5 vagy 2 is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2008 Megvannak a központosító karikák az RH-ba. Illeszkedik a kocsi színéhez. :lol: Csak én nem értem, hogy fog ez jól működni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Megvannak a központosító karikák az RH-ba. Illeszkedik a kocsi színéhez. :lol: Csak én nem értem, hogy fog ez jól működni? :lol: Fú, ezeket nekem is le kellett bányászni az agyról, amikor ráraktam a téligumikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2008 Fú, ezeket nekem is le kellett bányászni az agyról, amikor ráraktam a téligumikat. Na de hogy fog felfeküdni ez? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Megvannak a központosító karikák az RH-ba. Illeszkedik a kocsi színéhez. :lol: Csak én nem értem, hogy fog ez jól működni? :lol: Hát eléggé érdekes. Nem tűnik gyárinak. Ha nem egyformák és nem mind a négy felón vannak akkor mindenképp elkéne vinni leesztergáltatni. Szerintem. Nem próbáltad fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2008 Hát eléggé érdekes. Nem tűnik gyárinak. Ha nem egyformák és nem mind a négy felón vannak akkor mindenképp elkéne vinni leesztergáltatni. Szerintem. Nem próbáltad fel? Ne idegelj. :lol: Milyen autóra nem lenne elég az ET50? :P Piros nincs itthon, de lehet megnézem mindjárt a fehéren. :lol: Szerintem mindegyiken így van, de ezt is megnézem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Ne idegelj. :lol: Milyen autóra nem lenne elég az ET50? :P Piros nincs itthon, de lehet megnézem mindjárt a fehéren. :lol: Szerintem mindegyiken így van, de ezt is megnézem. :) Nem idegellek de a képen úgy látszik mintha nem természetesúton alakult volna ki az a köröm. Azért kérdeztem,hogy mindegyiken van-e? Mert,ha így is rendesen felfekszik akkor jó úgy. Azt hittem zavar az a "bütyök". :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2008 Nem idegellek de a képen úgy látszik mintha nem természetesúton alakult volna ki az a köröm. Azért kérdeztem,hogy mindegyiken van-e? Mert,ha így is rendesen felfekszik akkor jó úgy. Azt hittem zavar az a "bütyök". :lol: Hát nemtudom. Van mindegyiken az biztos. Ha nem lenne a bütyök az nem lenne jó, mert a központosító kiállna a síkból és annak kellene tartani. Felraktam a fehérre, meghúztam, normálisan állt. A lyuk környékén is mintha gyári festéket látnék, legalábbis olyat ami körülötte is van. De ha nem feküdt fel mi hozta le a festéket? És ott esztergáltak is, nem tudom ez lehet-e része a gyártástechnológiának. Most arra gondolok hogy lehet hogy osztókörmódosítóval vagy pogácsával használhatták. Neten persze véletlen sem találok erről a felniről belső képet. :lol: Viszont a pirosról lekerült 14-es acél plusz 185-ös kopott téli 2 kilóval nehezebb, mint a fehéren lévő 195/50R15 kerék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Ha 13-ról váltasz, akkor és csak akkor ha nem akarsz többet előzni. :lol: Átlagos használatnál szerintem minimum 1 literrel több. De lehet 1,5 vagy 2 is. Én a dízelen nem vettem észre,hogy rosszabbul menne és kb 0,5l-rel lett több a fogyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2008 Én a dízelen nem vettem észre,hogy rosszabbul menne és kb 0,5l-rel lett több a fogyi. Milyen ford.szám tartományokban használod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Milyen ford.szám tartományokban használod? 4000 fölé sosem pörgetem még előzés közben sem,mert nincs értelme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
foka Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 13-ról váltanék :lol: Lesz ami lesz belevágok remélem nem fogja megenni a fejem... Száguldozni ezzel a kis géppel amúgy sem szoktam szóval nekem tárgytalan az előzgetés. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 13-ról váltanék :lol: Lesz ami lesz belevágok remélem nem fogja megenni a fejem... Száguldozni ezzel a kis géppel amúgy sem szoktam szóval nekem tárgytalan az előzgetés. :-) Arra azért készülj fel,hogy a nyomvályúkat jobban megfogod érezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November27, 2008 Megoszt Elküldve November27, 2008 Arra azért készülj fel,hogy a nyomvályúkat jobban megfogod érezni... Igen, ez így van! Ha van lehetőséged (ismerős nyári szettje + nyomvályús útszakasz) próbáld ki, hogy milyen a nagyobb felni/alacsonyabb és szélesebb gumi kombináció. Mielőtt még kidobsz egy valag pénzt. Főleg ha szervód sincs! Én 175/65R14-ről váltottam 195/50R15-re, és meglepett, hogy mennyivel jobban érezhető a nyomvályú. És nem pozitív értelemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Sziasztok! Szeretnék vásárolni 16" felnit 195/45 gumikkal F Astra alá. Érdeklődnék fut e valakinek ilyen méret a kocsija alatt? (esetleg fénykép vagyon-e? :lol: ) Ha igen, akkor kérdezném, hogy keményíteni kellett-e a futóművet? A fogyasztást megnyomja 1.4 8v - nek? Én 175/70 r13 -ról váltottam 195/50 r15 -re a fogyi kb 0.5-1 liter plusz, az autó picit lustább lett, a nyomvájuknál jobban kell fogni a kormányt, és picit izmosabb lett a kormány. Ja és nekem annyira kilóg a sárvédőiy alól, hogy légrugót kellett vennem hátra, mert a huppanóknál az ív beleért a gumikba. Úgyhogy figyelj oda hogy ne lógjon ki a kerék az ív alá. De nekem mindezek ellenére megérte váltani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts