AndrásBandi Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 info: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=1820 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Találtam egy jó helyet a téligumiaimnak: képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Találtam egy jó helyet a téligumiaimnak: képek Én is ezt terveztem be a hétvégére, csak én a falra rakom, nem a mennyezetre. Kicsi a raktárunk, és sok helyet foglalnak a kerekek a földön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Én is ezt terveztem be a hétvégére, csak én a falra rakom, nem a mennyezetre. Kicsi a raktárunk, és sok helyet foglalnak a kerekek a földön. A fal talán jobb, mert így a mennyezetre nem éppen kényelmes felrani. Na de csak évente kétszer kibírom :lol: A fal nekem polcoknak kell így a mennyezet meradt csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Azért letakaríthattad volna mielőtt felteszed. :lol: Egyedül tetted fel vagy segített valaki? Nem lehet valami kényelmes fej felett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Találtam egy jó helyet a téligumiaimnak: képek Ez akkor necces ha asszony fönt porszívóz, aztán elakad a csavarfejben, és mivel nem tudja mi a letekeri. :lol: Állítólag már volt ilyen csak csillárral. A fenti lakásban műpadlóztak és mivel kiállt a síkból a csavar kitekerték. Lent meg lepottyant a csillár. Amúgy egész jó ötlet, de asszem én is a falra rakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Ma, azaz épp időben én is feltettem a téli gumikat. Igaz elég vicces volt a frissen esett hóban a nagy nyári kerékkel csúszkálni 25km-en keresztül. :lol: Végül marangoni téli gumik kerültek fel az autóra, a jó benne hogy könnyű kormányozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Ma, azaz épp időben én is feltettem a téli gumikat. Igaz elég vicces volt a frissen esett hóban a nagy nyári kerékkel csúszkálni 25km-en keresztül. :lol: Végül marangoni téli gumik kerültek fel az autóra, a jó benne hogy könnyű kormányozni. Én nem tudom most mentem először hóba és egyből téli gumával, de így is megcsúsztam 40-nél, kicsit többet vártam tőle, bár nincs viszonyítási alapom, milyen lenne nyárival. Az a bordás off-road gumi milyen, ami terepre van? Lehet jövőre olyat veszek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Én nem tudom most mentem először hóba és egyből téli gumával, de így is megcsúsztam 40-nél, kicsit többet vártam tőle, bár nincs viszonyítási alapom, milyen lenne nyárival. Az a bordás off-road gumi milyen, ami terepre van? Lehet jövőre olyat veszek! :lol: Igazából ezelőtt a családi Picasso-t vezettem, abban ESP és ABS is volt, és ezek miatt télen alig mocorgott. Viszont az Astra a nyári gumikon...vicces volt. Még 3. fokozatban, 40-nél tehát alacsony fordulatról gyorsítva is elkapart, és a fékezés is korizásba ment át. Ez volt reggel mikor mentem a gumikat feltetetni. Viszont mire felkerültek az abroncsok, délután lett és elolvadt....szóval majd valamikor kiderül milyen a hóban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Igazából ezelőtt a családi Picasso-t vezettem, abban ESP és ABS is volt, és ezek miatt télen alig mocorgott. Viszont az Astra a nyári gumikon...vicces volt. Még 3. fokozatban, 40-nél tehát alacsony fordulatról gyorsítva is elkapart, és a fékezés is korizásba ment át. Ez volt reggel mikor mentem a gumikat feltetetni. Viszont mire felkerültek az abroncsok, délután lett és elolvadt....szóval majd valamikor kiderül milyen a hóban. :lol: Hát ez az, hogy én egyből télivel kezdtem, lehet ezért nem értékelem annyira! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Hát ez az, hogy én egyből télivel kezdtem, lehet ezért nem értékelem annyira! :lol: Azzal is ésszel kell ám menni. Nem véd meg az sem a csúszástól, ha túl nagy a sebesség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Azzal is ésszel kell ám menni. Nem véd meg az sem a csúszástól, ha túl nagy a sebesség. Igen-igen. Csak óvatosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Azzal is ésszel kell ám menni. Nem véd meg az sem a csúszástól, ha túl nagy a sebesség. Igen-igen. Csak óvatosan. 40-el mentem enyhe kanyrban, csak nagyon dombhátas az út arrafele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2008 40-el mentem enyhe kanyrban, csak nagyon dombhátas az út arrafele. :lol: 40 az rettentő sok tud lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Én ma reggel a gumisig a 25km-t nagyon lassan tettem meg a friss havon. Max 35-tel lehetett menni ott ahol máskor 120. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2008 Én ma reggel a gumisig a 25km-t nagyon lassan tettem meg a friss havon. Max 35-tel lehetett menni ott ahol máskor 120. :lol: Autópályán mentél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Autópályán mentél? :lol: A megszokottat írtam. Ahol én megyek autópályán ott amúgyis csak 100 a max. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkas Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Nekem már legalább 3 hete fennt vannak a téligumik elöl. elég puhák, előzésnél elég labilis. de vizes parkoloban jól fog az eleje, hátulja meg csak keresztbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 40 az rettentő sok tud lenni. Most igy utólag sok, de nem gondoltam volna, elvégre friss hó volt, nem jégpálya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Végül marangoni téli gumik kerültek fel az autóra, a jó benne hogy könnyű kormányozni. Az jó, nekem is olyan van elöl. Nagyon meg vagyok vele elégedve. :lol: Mindenki óvatosan mostanában, mert lefagytak az utak, most jártam kint gyalog, és kicsit trükkösen lehet lábon is közlekedni!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Érdekes hogy mindenkinél jég van...nálunk meg teljesen száraz minden...legalább ki tudom vinni a szemetet lábtörés nélkül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 Érdekes hogy mindenkinél jég van...nálunk meg teljesen száraz minden...legalább ki tudom vinni a szemetet lábtörés nélkül :lol: Én is ki tudom vinni, visszafele van gond! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Azért letakaríthattad volna mielőtt felteszed. :lol: Egyedül tetted fel vagy segített valaki? Nem lehet valami kényelmes fej felett. Csak gyorsan feldobtam őket mert próba és mert kellett a hely (épp járólapoztam a garázst) Azóta lemosva újra felkerültek. Az első kettőt egyedül raktam fel aztán elfogyott az erőm és a maradéknál már besegített sz asszony a partrisnyéllel támasztással :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Én is ki tudom vinni, visszafele van gond! :lol: Útbaesik a kocsma? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Ez akkor necces ha asszony fönt porszívóz, aztán elakad a csavarfejben, és mivel nem tudja mi a letekeri. :lol: Állítólag már volt ilyen csak csillárral. A fenti lakásban műpadlóztak és mivel kiállt a síkból a csavar kitekerték. Lent meg lepottyant a csillár. Amúgy egész jó ötlet, de asszem én is a falra rakom. Nem átmenő csavarok. A beton födémbe kb 50mm mélyen van befúrva és ilyen csavar beleütve: csavar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts