zotya975 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 1-2 veszedelmes kutyát mellékötsz és szerintem át fogják gondolni, hogy hozzá nyúljanak-e vagy sem -persze nem palota pincsit. :D :D Inkább beleraksz, nem azt akartad mondani? ;) Csak ne felejtsd el résnyire letekerni az ablakot! Vagy EZmég jobb! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Inkább beleraksz, nem azt akartad mondani? :D Csak ne felejtsd el résnyire letekerni az ablakot! Vagy EZmég jobb! ;) Nem rontja el az sem de a felniket csórelják nem a komplett kocsit. Vagy a felni mögé kell a majmot becuccolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Nem rontja el az sem de a felniket csórelják nem a komplett kocsit. Vagy a felni mögé kell a majmot becuccolni? hagyd, szőke :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 hagyd, szőke :D :D :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Nem rontja el az sem de a felniket csórelják nem a komplett kocsit. Vagy a felni mögé kell a majmot becuccolni? A majom univerzális, most éppen a kocsilopást akadályozza meg, máskor a felnilopást. Jaj hát miért kell mindent magyarázni? A kutyák a kocsi mellett sem csak a felnire ugranak! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 A majom univerzális, most éppen a kocsilopást akadályozza meg, máskor a felnilopást. Jaj hát miért kell mindent magyarázni? A kutyák a kocsi mellett sem csak a felnire ugranak! :D :D És mi van ha benne van a majom is a cafcarában? Nincs olyan megbízható mint egy kutya. Pláne ha nem tetszik neki a babfőzelék úgy hozzá vágja, hogy a festék is porzik. Az meg biztos, hogy a kutya nem csak a felnire harap. Egy ismerősöm keresztapja a fullextrás "off-autó"jához kötötte a moszkvai őrét nehogy lenyúlják a verdát -erre mikor meglátott egy macskát lehúzta a kocsit. ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 És mi van ha benne van a majom is a cafcarában? Nincs olyan megbízható mint egy kutya. Pláne ha nem tetszik neki a babfőzelék úgy hozzá vágja, hogy a festék is porzik. Az meg biztos, hogy a kutya nem csak a felnire harap. Egy ismerősöm keresztapja a fullextrás "off-autó"jához kötötte a moszkvai őrét nehogy lenyúlják a verdát -erre mikor meglátott egy macskát lehúzta a kocsit. :D ;) :P Ez mér nagyon OFF de én egyszer még zsenge sűdőkoromban kezdtem el hergelni egy kocsma előtt a bicajhoz kikötött kutyát. Arról nem beszélve, hogy szikrázó biciklivel majdnem elkapott az volt a mákom hogy egy poznába elakadt. :D Azóta tisztelem a kutyákat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Azóta tisztelem a kutyákat. :D Na pont azért nem majom a nyerő! Inkább saját maga viszi el de nem hagyja, hogy másé legyen a győzelem. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Na pont azért nem majom a nyerő! Inkább saját maga viszi el de nem hagyja, hogy másé legyen a győzelem. :P ;) Hát nem tudom, mégcsak kutyám volt, majmom nem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 szikrázó biciklivel a nyomodban? :D ugy nevetek hogy nem kapok levegőt ;) de én tudom a megoldást: kutyámmajom Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 szikrázó biciklivel a nyomodban? :P ugy nevetek hogy nem kapok levegőt :D de én tudom a megoldást: kutyámmajom Az ERŐ legyen veled, meg a hozzád hasonlókkal! ;) Akkor mit szóltál volna ahhoz, amikor a görkorim beleakadt a palotapincsi pórázába. A kutya félig elkopott mire megálltam, az öregasszony meg még engem ütött a botjával! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október23, 2008 Megoszt Elküldve Október23, 2008 az s lehetett rossz de ez a cikrító bicikli :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Fölrakta már vki a téli gumiját? Tudom hogy 7 fok alatt kell de most már eléggé időszerű nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 még nincs szezon, majd ha leesik az első hó a sok barom akkor fog eccerre jönni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Fölrakta már vki a téli gumiját? Tudom hogy 7 fok alatt kell de most már eléggé időszerű nem? Sztem még ráér. Majd ha nappal se lesz több 10 foknál, akkor felteszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Fölrakta már vki a téli gumiját? Tudom hogy 7 fok alatt kell de most már eléggé időszerű nem? szerintem még korai, a jövőhétre is 15 fok körüli időjárást jósolnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Sztem még ráér. Majd ha nappal se lesz több 10 foknál, akkor felteszem. Nekem rajta vannak. Reggelente 1-2 fok van.. ;) Ha úgy történik mint tavaly, hogy lehavaz váratlanul az cucc lessz...így fölraktuk nyugisan s nem tapodnak majd laposra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Nekem rajta vannak. Reggelente 1-2 fok van.. :P Ha úgy történik mint tavaly, hogy lehavaz váratlanul az cucc lessz...így fölraktuk nyugisan s nem tapodnak majd laposra ;) Asszem holnap feldobom én is, ha lent van a kerék jobban hozzá is férek a tanknyíláshoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Fölrakta már vki a téli gumiját? Tudom hogy 7 fok alatt kell de most már eléggé időszerű nem? Reggel -1 fok volt. Audinál vakartam már jeget a szélvédőről, az út is olyan jeges-szerű volt, ahogy ráfagyott a köd. Cudar idők járnak felénk már :D Szerintem már időszerű. Nekem fent vannak már vagy 3 hete. Igaz ha nem jött volna a műszaki, lehet hogy én is várok még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 nálunk mégigencsak mlegvana téligumihoz,a kö még be se nedvesítette az utat ma se pedig délig ködölt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Reggel -1 fok volt. Audinál vakartam már jeget a szélvédőről, az út is olyan jeges-szerű volt, ahogy ráfagyott a köd. Cudar idők járnak felénk már ;) Szerintem már időszerű. Nekem fent vannak már vagy 3 hete. Igaz ha nem jött volna a műszaki, lehet hogy én is várok még... 1 hete voltam műszakin a kopott nyári gumijaimmal. Kopottak, mert egyszer egy elmaradt futóműállítás miatt lenyalta a szélét. Már áprilisban tudtam, hogy ez az utsó szezonja. Szóval a műszakin a fiú teljesen el volt képedve, hogy hogyan merek ilyen gumival vizsgára menni! Mondom neki, hogy még 3 hete van ennek a guminak, utána megy fel a téli kerék, higgye el nekem. Előtte már felhergeltem a kartergáz szűrőmmel is.... :P Csak az idősebb kollégája szakvéleménye alapján nem b@szott ki. No megdumáltam a gumiról, de bosszúból leszereltette velem a pótféklámpámat, :D , hogy nem szabványos (Tecsós).Végülis alig másfél óra alatt, de csak átment a vizsgán! Igaz, hogy olyan féket meg futóművet produkált a kocsim, hogy jobb volt mint az új kocsiké!!! No ha hozzászámítom a pótféklámpa visszaszerelését is, még akkor is megérte, mintsem, hogy fizessek egy csókosnak aki egy tizesért átviszi a vizsgán úgy, hogy a kocsit nem is látják! Sok műszakit megéltem már és sose buktattak meg. A legrosszabb eset az volt ,amikor valamelyik lámpám nem működött, és 3 hónapra kaptam meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 nálunk mégigencsak mlegvana téligumihoz,a kö még be se nedvesítette az utat ma se pedig délig ködölt. Milyen kö van felétek ami nedvesíti a zutat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 1 hete voltam műszakin a kopott nyári gumijaimmal. Kopottak, mert egyszer egy elmaradt futóműállítás miatt lenyalta a szélét. Már áprilisban tudtam, hogy ez az utsó szezonja. Szóval a műszakin a fiú teljesen el volt képedve, hogy hogyan merek ilyen gumival vizsgára menni! Mondom neki, hogy még 3 hete van ennek a guminak, utána megy fel a téli kerék, higgye el nekem. Előtte már felhergeltem a kartergáz szűrőmmel is.... :P Csak az idősebb kollégája szakvéleménye alapján nem b@szott ki. No megdumáltam a gumiról, de bosszúból leszereltette velem a pótféklámpámat, :D , hogy nem szabványos (Tecsós).Végülis alig másfél óra alatt, de csak átment a vizsgán! Igaz, hogy olyan féket meg futóművet produkált a kocsim, hogy jobb volt mint az új kocsiké!!! No ha hozzászámítom a pótféklámpa visszaszerelését is, még akkor is megérte, mintsem, hogy fizessek egy csókosnak aki egy tizesért átviszi a vizsgán úgy, hogy a kocsit nem is látják! Sok műszakit megéltem már és sose buktattak meg. A legrosszabb eset az volt ,amikor valamelyik lámpám nem működött, és 3 hónapra kaptam meg. Tehát akkor eleve úgy menjek műszakira, hogy a szintén tecsós pótféklámpám vegyem le? Elfogadnak amúgy vmilyet? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Tehát akkor eleve úgy menjek műszakira, hogy a szintén tecsós pótféklámpám vegyem le? Elfogadnak amúgy vmilyet? :D Szerintem attól függ milyen kalap van a vizsgáztatón. Az volt a problémája, hogy a féklámpa "bevilágít" az utastérbe. Ami annyiban igaz, hogy épp csak a szélén látok egy vékony piros csíkot a tükörben, de egyáltalán nem zavar, sőt, legalább egyedül is ellenőrizni tudom, hogy működik. Arról már nem is beszélve, hogy az eredeti féklámpák nem túl bikák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2008 Megoszt Elküldve Október26, 2008 Szerintem attól függ milyen kalap van a vizsgáztatón. Az volt a problémája, hogy a féklámpa "bevilágít" az utastérbe. Ami annyiban igaz, hogy épp csak a szélén látok egy vékony piros csíkot a tükörben, de egyáltalán nem zavar, sőt, legalább egyedül is ellenőrizni tudom, hogy működik. Arról már nem is beszélve, hogy az eredeti féklámpák nem túl bikák. Amit én vettem, azon alul-felül van fényterelő csík, de persze mivel hagytam egy kis rést, enyém is bevilágít. De ahogy mondod, ez jól jön ellenőrzéskor. Mostanában elég sok itt a rendőr, ezért szinte naponta mániákusan körbenézem a lámpákat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts