rtomi Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 aha, köszi..akkor ezt azért jó figyelni hogy nehogy leradirozzam a sárvédőmet, jól értem? :D ;) Jól igen meg,hogy ne érjen belül sem bele sehová. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 aha, köszi..akkor ezt azért jó figyelni hogy nehogy leradirozzam a sárvédőmet, jól értem? :D ;) ja ja . valami olyasmi! Nekem is meg kellett emelni a hátulját, hogy ne érjen bele a sárvédőperembe a gumi a bukkanókba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Nekem mindenáron el akarják adni a az ET 49 es felnit, mer' hogy az jó F Astrára, ja és 13 colosat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Nekem lessz 4 db gyári acélfelni gumival amit télen használtam 4*100 13" vagy 14" col?? nemtom de a soklikas felni. Csak rendbe kell tennem pöppet , de piacképes lessz! Nemsoká..... köszi az ajánlatot, de 15-nél kisebb kerék nem megy fel a vasra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Nekem mindenáron el akarják adni a az ET 49 es felnit, mer' hogy az jó F Astrára, ja és 13 colosat. mer jó is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Szomorú :D Szeged már belépett az Unióba, ahol már tilos az ólomsúly ;) ( Környezetvédelmi okok miatt, bár én jómagam is baromságnak tartom, mintha mindennap leesne 1-1 ólomsúly a kerekekről ) Itt is, Siófokon, cinket kaptam a kerekekre-a gumis egyik ismerősét Németben bírságolták meg az ólom miatt- pedig mi van akkor ha pl a nagy oroszországból jön a Lada, na ott van cink? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 köszi az ajánlatot, de 15-nél kisebb kerék nem megy fel a vasra ;) Ahm igazán nincs mit , igazából majd eladó lessz mert vettema GSI-re 4db gyári alut téliszettnek... aztán nem akarom őrizgetni de ha nem jó akkor nemjó nincsmit tenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 és azé jó mert jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Baseman Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Sziasztok, keresek 205/45 16os nyári gumit, egy párat , másik kettő már meg van... Valakinek van ötlete? Netán gumija...:D Köszi B. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Nekem mindenáron el akarják adni a az ET 49 es felnit, mer' hogy az jó F Astrára, ja és 13 colosat. az a gyári méret, de ne is törődj vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 az a gyári méret, de ne is törődj vele :D Nem akartam mondani neki ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Nem akartam mondani neki :D ;) :P kínáltam neki én is az enyémet, de nem jött össze :D nem baj, Boyraccer Dzsoni elvitte őket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 kínáltam neki én is az enyémet, de nem jött össze :D nem baj, Boyraccer Dzsoni elvitte őket Mit ér kb egy ilyen szett?? mondjuk a gumi az van rajta télen ghasználtam még sztem kibír egy kicsit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Mit ér kb egy ilyen szett?? mondjuk a gumi az van rajta télen ghasználtam még sztem kibír egy kicsit! :D 3e körül van darabja általában 5,5*13, ET46 vagy 49, 4*100 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Baseman Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Sziasztok! Itt is megkérdem már... Nem tudtok eladó 205/45 16os nyári gumit? Egy pár kellene... Köszi. B. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Sziasztok! Itt is megkérdem már... Nem tudtok eladó 205/45 16os nyári gumit? Egy pár kellene... Köszi. B. 205/55 érdekel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 205/55 érdekel? hát... köszönőviszonyban sincs egymással a két méret, D Kadettra meg erősen nem jó ;) (avatarból indultam ki) @Baseman ezt amúgy már kérdezted itt is :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 hát... köszönőviszonyban sincs egymással a két méret, D Kadettra meg erősen nem jó :D (avatarból indultam ki) @Baseman ezt amúgy már kérdezted itt is :D :D de ebből van 4 is :P kit érdekel, hogy nem váltóméret? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 de ebből van 4 is ;) kit érdekel, hogy nem váltóméret? :D na ja de nézz rá a képre: szemre befér alá? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 na ja de nézz rá a képre: szemre befér alá? ;) majd bekopik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kope Elküldve Október21, 2008 Megoszt Elküldve Október21, 2008 Hali! Tegnap éjjel felbakolták a szomszédom autóját és elvitték az alufelniket! Nem szeretnék így járni! Milyen kerékőrt ajánlotok??? Válaszotokat előre is köszönöm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Hali! Tegnap éjjel felbakolták a szomszédom autóját és elvitték az alufelniket! Nem szeretnék így járni! Milyen kerékőrt ajánlotok??? Válaszotokat előre is köszönöm!! Azt szokták csinálni, hogy az egyik kerékcsavar egyedi, úgy csináltatják, gondolom esztergálják, és szokványos kulcsokkal nem nyitható, csak a tieddel, amit szintén csináltatni kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 Hali! Tegnap éjjel felbakolták a szomszédom autóját és elvitték az alufelniket! Nem szeretnék így járni! Milyen kerékőrt ajánlotok??? Válaszotokat előre is köszönöm!! 1-2 veszedelmes kutyát mellékötsz és szerintem át fogják gondolni, hogy hozzá nyúljanak-e vagy sem -persze nem palota pincsit. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október22, 2008 Megoszt Elküldve Október22, 2008 illetve vannak olyan riasztók, amelyek emelésérzékenyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október22, 2008 Azt szokták csinálni, hogy az egyik kerékcsavar egyedi, úgy csináltatják, gondolom esztergálják, és szokványos kulcsokkal nem nyitható, csak a tieddel, amit szintén csináltatni kell. :D Igen, ezt hívják kerékőrnek. ;) Kope: Bemész egy gumishoz és kérsz, szerintem szinte bármelyik jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts