Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
aha, köszi..akkor ezt azért jó figyelni hogy nehogy leradirozzam a sárvédőmet, jól értem? :D ;)

Jól igen meg,hogy ne érjen belül sem bele sehová.

Elküldve
aha, köszi..akkor ezt azért jó figyelni hogy nehogy leradirozzam a sárvédőmet, jól értem? :D ;)

ja ja . valami olyasmi! Nekem is meg kellett emelni a hátulját, hogy ne érjen bele a sárvédőperembe a gumi a bukkanókba.

Elküldve
Nekem lessz 4 db gyári acélfelni gumival amit télen használtam 4*100 13" vagy 14" col?? nemtom de a soklikas felni. Csak rendbe kell tennem pöppet , de piacképes lessz! Nemsoká.....

köszi az ajánlatot, de 15-nél kisebb kerék nem megy fel a vasra :D

Elküldve
Szomorú :D

Szeged már belépett az Unióba, ahol már tilos az ólomsúly ;) ( Környezetvédelmi okok miatt, bár én jómagam is baromságnak tartom, mintha mindennap leesne 1-1 ólomsúly a kerekekről )

Itt is, Siófokon, cinket kaptam a kerekekre-a gumis egyik ismerősét Németben bírságolták meg az ólom miatt-

pedig mi van akkor ha pl a nagy oroszországból jön a Lada, na ott van cink?

Elküldve
köszi az ajánlatot, de 15-nél kisebb kerék nem megy fel a vasra ;)

Ahm igazán nincs mit , igazából majd eladó lessz mert vettema GSI-re 4db gyári alut téliszettnek... aztán nem akarom őrizgetni de ha nem jó akkor nemjó nincsmit tenni :D

Elküldve
kínáltam neki én is az enyémet, de nem jött össze :D

nem baj, Boyraccer Dzsoni elvitte őket

Mit ér kb egy ilyen szett?? mondjuk a gumi az van rajta télen ghasználtam még sztem kibír egy kicsit! ;)

Elküldve
Mit ér kb egy ilyen szett?? mondjuk a gumi az van rajta télen ghasználtam még sztem kibír egy kicsit! :D

3e körül van darabja általában

5,5*13, ET46 vagy 49, 4*100

Elküldve
205/55 érdekel?

hát...

köszönőviszonyban sincs egymással a két méret, D Kadettra meg erősen nem jó ;)

(avatarból indultam ki)

@Baseman

ezt amúgy már kérdezted itt is :P :D

Elküldve
hát...

köszönőviszonyban sincs egymással a két méret, D Kadettra meg erősen nem jó :D

(avatarból indultam ki)

@Baseman

ezt amúgy már kérdezted itt is :D :D

de ebből van 4 is :P

kit érdekel, hogy nem váltóméret? ;)

Elküldve

Hali!

Tegnap éjjel felbakolták a szomszédom autóját és elvitték az alufelniket! Nem szeretnék így járni! Milyen kerékőrt ajánlotok??? Válaszotokat előre is köszönöm!!

Elküldve
Hali!

Tegnap éjjel felbakolták a szomszédom autóját és elvitték az alufelniket! Nem szeretnék így járni! Milyen kerékőrt ajánlotok??? Válaszotokat előre is köszönöm!!

Azt szokták csinálni, hogy az egyik kerékcsavar egyedi, úgy csináltatják, gondolom esztergálják, és szokványos kulcsokkal nem nyitható, csak a tieddel, amit szintén csináltatni kell. :D

Elküldve
Hali!

1-2 veszedelmes kutyát mellékötsz és szerintem át fogják gondolni, hogy hozzá nyúljanak-e vagy sem -persze nem palota pincsit. ;) :D

Elküldve
Azt szokták csinálni, hogy az egyik kerékcsavar egyedi, úgy csináltatják, gondolom esztergálják, és szokványos kulcsokkal nem nyitható, csak a tieddel, amit szintén csináltatni kell. :D

Igen, ezt hívják kerékőrnek. ;)

Kope: Bemész egy gumishoz és kérsz, szerintem szinte bármelyik jó.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.