webshark Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Van ET46-os és ET49-es is Opelhez, mindkettő jó, de nem keverve! Ezt nézd meg mindegyik felnin. Ez találtam a gumidokin: 5,5Jx13" 4x100x56,5 ET 46 felni való rá. Sőt gyári méretek: 155/80 R13 vagy 175/70 R13 méretű abroncs, mindkettő 5,5Jx13', 4x100x56,5 ET46-os felnin, illetve 175/65 R14 vagy 185/60 R14 abroncs, mindkettő 5,5Jx14', 4x100x56,5 ET49-es felnin Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 mi a kérdés? Pepe is ezt írta ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Pedig egy kis csúszkálást ki KELL próbálni! Ha lehet a próbát ne az árok mellett kezd el, hanem egy jó nagy üres parkolóban, vagy egy forgalommentes úton. <_< A nagy parkoló az bárhol ahol jó nagy tér van padka, oszlop nélkül....pl Herend múzeumtól 300 m-re. Forgalommentes út az sajnos néha hirtelen válik használttá- meg sokszor van árok melette, amit nem észlelsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 (edited) A nagy parkoló az bárhol ahol jó nagy tér van padka, oszlop nélkül....pl Herend múzeumtól 300 m-re. Forgalommentes út az sajnos néha hirtelen válik használttá- meg sokszor van árok melette, amit nem észlelsz... Hát ez az nálunk a nagyobb parkolókban mindenhol vannak fák, bokrok, bevásárlókocsik, meg a legtöbbet éjjel őrzik a tuningkocsimvande######acsávóvagyok gyerekek miatt. Az lenne a jó ha lenne -20 fok pár hétig rá lehetne menni a tóra kocsival. Ha ott tudsz manőverezni akkor már mindenhol. :huh: Bocsi a csunya szóért, nem figyeltem! <_< Módosítva Szeptember21, 2008 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 piactér vagy valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Hát ez az nálunk a nagyobb parkolókban mindenhol vannak fák, bokrok, bevásárlókocsik, meg a legtöbbet éjjel őrzik a tuningkocsimvande######acsávóvagyok gyerekek miatt. Az lenne a jó ha lenne -20 fok pár hétig rá lehetne menni a tóra kocsival. Ha ott tudsz manőverezni akkor már mindenhol. :D A jég az más kategória! Nem azt kell megtanulni elsőre, mert mielőtt az úton tükörjég alakulna ki, azért van még egy pár fokozat a csúszkálásban. Először azokat kell kivédeni, hogy eljuthass a jeges útra. <_< Először vizes úton, aztán havas úton, aztán nagy hóban, aztán latyakban, aztán a jeges úton. Ha a csúszáshatárt akarod megérezni, azt a legkönnyebb először nem a fékkel kipróbálni, hanem 2-ben gázzal. Ha már kipörög, akkor tudhatod, hogy csúszik az út, amit egyébként nem látsz még. Ha tudod, hogy csúszós az út, akkor tudatosan fékezz fokozatosan erőset, és megérzed a fékezésnél a csúszáshatárt (hacsak nem, ABS-es a géped, bár ott is érezni fogod, mert dolgozni kezd az ABS). Utána szabad téren erős gázzal kisívű kanyart próbálj. Megtapasztalod, hogy milyen az amikor a kocsi háttal megy előre! :huh: Ezt a mozgást kell aztán megpróbálni kivédeni a gáz megfeleő adagolásával és ellenkormányzással. Sok esetben a gáz adása vagy elvétele már nem segít (főleg jégen), akkor nincs mese, kuplung kinyomva és csak kormánnyal próbálni elkerülni a nem kívánatos mozgást és a kocsit hagyni kifutni, hogy lassuljon le egy kontrolálható tempóra. Bocs, nemakarok tantóbácsit játszani, de kibuggyant belőlem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 piactér vagy valami? Csak bent a városban , elég hamar lakat alatt lennék. <_< Kösz a jó tanácsokat azért majd kerítek vmi helyet kipróbálnia gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Sziasztok! Van valakinek némi tapasztalata Matador MP55 Plus Silika M+S téli gumi ügyben? Jó választás lenne 8600HUF/db újonnan. Előre is köszönöm szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 A felni osztókör adatait nézzétek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Sziasztok! Van valakinek némi tapasztalata Matador MP55 Plus Silika M+S téli gumi ügyben? Jó választás lenne 8600HUF/db újonnan. Előre is köszönöm szépen. NEM reklámozni akarom. Vélemények Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 A felni osztókör adatait nézzétek!! Nah, innen sem vásárolunk. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Picit csiszolgattam, meg festegettem. <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Picit csiszolgattam, meg festegettem. <_< :huh: Jól néz ki :D . Szólj, ha unatkozol, van nekem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Vélemények Hát, nem túl meggyőző vélemények... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Jól néz ki :lol: . Szólj, ha unatkozol, van nekem is :D Kösz. :huh: Ááááááá. Dehogy unatkozom. <_< :D Mostanában szinte csak az autót csinálom. :D Meg aztán elég volt ezt a négyet lecsiszolni, többre nem válalkozom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 milyen festékkel fújtad le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 milyen festékkel fújtad le? Alapozó: Prisma Color Acrylic No Rust (szürke) Festék: Prisma Color Acryl Lack Spray (matt fekete) De a feketéből 2 flakon fogyott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Mennyi idő volt a te munkád vele? És mennyibe került a festék? Én le akarom homokoztatni az én felnieimet aztán szinter. Csak nem tudom milyen szinű legyen. Fekete vagy grafit vagy ezüst metál, mint az az átlagos alufelni szín. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Mennyi idő volt a te munkád vele? És mennyibe került a festék? Én le akarom homokoztatni az én felnieimet aztán szinter. Csak nem tudom milyen szinű legyen. Fekete vagy grafit vagy ezüst metál, mint az az átlagos alufelni szín. Három napig csináltam, de nem egyfolytában ám. A festék kb 2200-ba került. A szinter biztos jobb megoldás, csak nekem már a homokszórásra sem futotta. (2500/db) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Mennyi idő volt a te munkád vele? És mennyibe került a festék? Én le akarom homokoztatni az én felnieimet aztán szinter. Csak nem tudom milyen szinű legyen. Fekete vagy grafit vagy ezüst metál, mint az az átlagos alufelni szín. Dísztárcsa alá a fekete a legjobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember29, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2008 Sziasztok! Van valakinek némi tapasztalata Matador MP55 Plus Silika M+S téli gumi ügyben? Jó választás lenne 8600HUF/db újonnan. Előre is köszönöm szépen. milyen méretbenM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 milyen méretbenM 175/70R13 Itt van egy oldal innen szeretnék majd venni valami jó középkategoriás gumit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Az M+S az téligumi, szerintem jók, ennyiért én is megvenném ha szükségem lenne rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 175/70R13 Itt van egy oldal innen szeretnék majd venni valami jó középkategoriás gumit! Halihó, ahonnan én szoktam gumit rendelni, ott ugyanennyiért adnak Klebert, 9000-ért Falkent, 10.000ért Pirellit, 9500ért uniroyalt. A matador nem igazán csúcsmárka, az én véleményem szerint. Hogy a többiek ne köpködjenek, h reklámozok, ha gondolod, priviben elküldöm az oldalt, ahonnan rendelhetsz. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Halihó, ahonnan én szoktam gumit rendelni, ott ugyanennyiért adnak Klebert, 9000-ért Falkent, 10.000ért Pirellit, 9500ért uniroyalt. A matador nem igazán csúcsmárka, az én véleményem szerint. Hogy a többiek ne köpködjenek, h reklámozok, ha gondolod, priviben elküldöm az oldalt, ahonnan rendelhetsz. üdv Nekem is küldd el légyszi. Most állok téligumi vásárlás előtt, és gyűjtöm az ajánlatokat/lehetőségeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts