yooccoo Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 itt is esik, kb. 2 óra óta szinte folyamatosan hol erősebben, hol csak szemerkél
J0hnny Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 Ez az időjárás topik? :D Valamelyik mod a fent lévő felni képet vegye már le linkre,marha nagy a kép mérete.
mackosajt Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 iőjárás kapcsán legyetek szívesek a www.met.hu és hasonló oldalakat nézegetni! A kép meg ha vársz J0hnny, átméreteződik automatice. :D Legalábbis kéne. ui: már várom, hogy felkerüljön a nyári garni. olyan suta a kocsi nélküle. :D
J0hnny Elküldve Március12, 2008 Elküldve Március12, 2008 iőjárás kapcsán legyetek szívesek a www.met.hu és hasonló oldalakat nézegetni! A kép meg ha vársz J0hnny, átméreteződik automatice. :D Legalábbis kéne. ui: már várom, hogy felkerüljön a nyári garni. olyan suta a kocsi nélküle. :D Nálam már 1 hete fent van a nyári garni. Persze,hogy átméretezi,csak amíg a cashből elővakarja a 100megás képet... :D
gergolabs Elküldve Március13, 2008 Elküldve Március13, 2008 Én nemrég feldobattam a nyáriakat. Persze most értem haza az ügyeletből szakadó esőben. A 7vége elég meleg lesz:16 fok. Jóccakát mindenkinek!
Korzika Elküldve Március13, 2008 Elküldve Március13, 2008 Én nemrég feldobattam a nyáriakat. Persze most értem haza az ügyeletből szakadó esőben. A 7vége elég meleg lesz:16 fok. Jóccakát mindenkinek! Lehet Pécsen 16 fok lesz,de itt nálunk biztos kicsit hűvösebb!
Tápiószecső Elküldve Március15, 2008 Szerző Elküldve Március15, 2008 Felkerültek ma a nyáriak. Kicsit nyersnek tűntek a téli után, így kénytelen voltam bejáratni őket. Egy tempó után megálltam megnézni minden rendben van-e, az út meg a kavicsok okozta fehér csíkocskák keresztben voltak a gumin. :D Annak ellenére, hogy 3 éves lesz és a 4-dik szezonját kezdi még mindig eszméletlen jól fog, de idén már ha minden igaz cserélni fogok. Bár sajnálom, mert a legrosszabb állapotban talán a jobb első van, de még annak is van a kopásjelző felett 2-3 mm mintája. A többi pedig ~1-2 mm-vel jobb ennél.
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Elküldve Március15, 2008 Felkerültek ma a nyáriak. Kicsit nyersnek tűntek a téli után, így kénytelen voltam bejáratni őket. Egy tempó után megálltam megnézni minden rendben van-e, az út meg a kavicsok okozta fehér csíkocskák keresztben voltak a gumin. :D Annak ellenére, hogy 3 éves lesz és a 4-dik szezonját kezdi még mindig eszméletlen jól fog, de idén már ha minden igaz cserélni fogok. Bár sajnálom, mert a legrosszabb állapotban talán a jobb első van, de még annak is van a kopásjelző felett 2-3 mm mintája. A többi pedig ~1-2 mm-vel jobb ennél. Akkor adj csak nekik!!! :D :D Bár ezt az évet még kihúzhatnád velük (SZVSZ).
opelastras Elküldve Március18, 2008 Elküldve Március18, 2008 Az ADAC-tesztek idézésével sem szoktam túl népszerű lenni itt a fórumon, de múltkor valaki hiányolta a kategóriaméret tesztjét. A 2008-as teszt 175/65 R 14 T méretben már elérhető a következő oldalon: http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Somme...rcePageID=8772# A Tabelle linkre való kattintással egy táblázatban látható az összes teszteredmény.
zocsa Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Sziasztok F Astrára 15' alufelni vásárlásnál milyen adatokat kell figyelembe venni? pl. ET mettől-meddig,stb. pl. 4x100 7JX15, ET 35 ,195/50R15 gumival passzolna? köszi.
opel16v Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 F Astrára 15' alufelni vásárlásnál milyen adatokat kell figyelembe venni? pl. ET mettől-meddig,stb. pl. 4x100 7JX15, ET 35 ,195/50R15 gumival passzolna? Igen, az jó. ET-ben 35-39 az optimális a 7col széles felninél. Szedánnál kicsit neccesebb hátul, de elvileg oda is jó még ez a méret.
zocsa Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Igen, az jó. ET-ben 35-39 az optimális a 7col széles felninél. Szedánnál kicsit neccesebb hátul, de elvileg oda is jó még ez a méret. köszi. :D
Novy Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 valaki nézte már azt, hogy dísztárcsával nem hangosabb e a szélzaj a kerekek felől?? én tegnap raktam fel őket, gyáriak, de egyet sikerült is este elhagyni :S és onnan mintha kevesebb zaj jönne.
Tápiószecső Elküldve Március21, 2008 Szerző Elküldve Március21, 2008 valaki nézte már azt, hogy dísztárcsával nem hangosabb e a szélzaj a kerekek felől?? én tegnap raktam fel őket, gyáriak, de egyet sikerült is este elhagyni :S és onnan mintha kevesebb zaj jönne. Ez bizonyára függ a dísztárcsa formájától.
Novy Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 ez gyári dísztárcsa, a classicos az a fajta amin oválisan vannak a lyukak 3masával
Tápiószecső Elküldve Március21, 2008 Szerző Elküldve Március21, 2008 ez gyári dísztárcsa, a classicos az a fajta amin oválisan vannak a lyukak 3masával Meg a felni formájától is függ. :D Amúgy nem tudom a gyárival mi a helyzet, de szedd le mindet és ki fog derülni. :D
Novy Elküldve Március21, 2008 Elküldve Március21, 2008 Meg a felni formájától is függ. :D Amúgy nem tudom a gyárival mi a helyzet, de szedd le mindet és ki fog derülni. :D télitől sokkal zajosabb, igy ahogy van az fix, de ez lehet a gumi miatt is... na majd lekapom tényleg az egészet, gyis régóta átakarom festeni, jobbantetszik maga a felni, csak nem igy mattfeketén
Tápiószecső Elküldve Március22, 2008 Szerző Elküldve Március22, 2008 télitől sokkal zajosabb, igy ahogy van az fix, de ez lehet a gumi miatt is... na majd lekapom tényleg az egészet, gyis régóta átakarom festeni, jobbantetszik maga a felni, csak nem igy mattfeketén Én már régóta mondom, hogy a dísztárcsa egy felesleges elem. :D
DP@i Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Vacilálok. Ti melyiket vennétek meg az alábbi téli gumik közül 175/70 R13 méretben? Hankook W 440 10.500 Ft/db Sava Eskimo S3 8.500 Ft/db ADAC tesztben többi hasonló árkategória nem (vagy rosszul) szerepel. ...asszem eltolom a választást őszre.
DP@i Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Én már régóta mondom, hogy a dísztárcsa egy felesleges elem. :D Nem igaz. Közérzetjavító elem, és könnyebb lemosni, mint egy ferodolos felnit :D
yooccoo Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 nekem most eskimo volt, szerintem jól teljesített decemberben, a nagy hóban is megfelelően tapadt, csak már kiöregedett, nem tudom, mikori én pirellit vagy nokiant fogok venni
Tápiószecső Elküldve Március22, 2008 Szerző Elküldve Március22, 2008 Nem igaz. Közérzetjavító elem, és könnyebb lemosni, mint egy ferodolos felnit :D Dísztárcsával sem könnyebb lemosni a felnit. :D Nekem épp tegnap mondták, de erről eszembe jutott: "Márpedig itt rend lesz - mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá." :D
DP@i Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 nekem most eskimo volt, szerintem jól teljesített decemberben, a nagy hóban is megfelelően tapadt, csak már kiöregedett, nem tudom, mikori én pirellit vagy nokiant fogok venni Nyáriban P3000-em van, télire nem gondoltam ilyen felsőbb kategóriást, mint a W190... de lehet, hogy megéri 13 eFt körül. Nokian mondjátok hogy jó, de tesztjét nem találtam. Ej, mennyi féle van... :D
Imi 1.7TD Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 Én a Falken HS435-öt néztem a téliből(175/65 R14), nem is nagyon drága elég sok jót hallottam a Falkenről igaz az zömében nyári volt. A mostani Goodyear ezzel se volt gondom.
Novy Elküldve Március22, 2008 Elküldve Március22, 2008 nekem hankook van használtan vettem, második telet futotta nálam,de semmi bajom nem volt vele, és már öregszik is :D nekem jonak tünt nyári neekm is P3000 attol millioszor jobb volt télen.
Recommended Posts