yooccoo Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 itt is esik, kb. 2 óra óta szinte folyamatosan hol erősebben, hol csak szemerkél Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Ez az időjárás topik? :D Valamelyik mod a fent lévő felni képet vegye már le linkre,marha nagy a kép mérete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 iőjárás kapcsán legyetek szívesek a www.met.hu és hasonló oldalakat nézegetni! A kép meg ha vársz J0hnny, átméreteződik automatice. :D Legalábbis kéne. ui: már várom, hogy felkerüljön a nyári garni. olyan suta a kocsi nélküle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 iőjárás kapcsán legyetek szívesek a www.met.hu és hasonló oldalakat nézegetni! A kép meg ha vársz J0hnny, átméreteződik automatice. :D Legalábbis kéne. ui: már várom, hogy felkerüljön a nyári garni. olyan suta a kocsi nélküle. :D Nálam már 1 hete fent van a nyári garni. Persze,hogy átméretezi,csak amíg a cashből elővakarja a 100megás képet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Én nemrég feldobattam a nyáriakat. Persze most értem haza az ügyeletből szakadó esőben. A 7vége elég meleg lesz:16 fok. Jóccakát mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Én nemrég feldobattam a nyáriakat. Persze most értem haza az ügyeletből szakadó esőben. A 7vége elég meleg lesz:16 fok. Jóccakát mindenkinek! Lehet Pécsen 16 fok lesz,de itt nálunk biztos kicsit hűvösebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március15, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2008 Felkerültek ma a nyáriak. Kicsit nyersnek tűntek a téli után, így kénytelen voltam bejáratni őket. Egy tempó után megálltam megnézni minden rendben van-e, az út meg a kavicsok okozta fehér csíkocskák keresztben voltak a gumin. :D Annak ellenére, hogy 3 éves lesz és a 4-dik szezonját kezdi még mindig eszméletlen jól fog, de idén már ha minden igaz cserélni fogok. Bár sajnálom, mert a legrosszabb állapotban talán a jobb első van, de még annak is van a kopásjelző felett 2-3 mm mintája. A többi pedig ~1-2 mm-vel jobb ennél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Felkerültek ma a nyáriak. Kicsit nyersnek tűntek a téli után, így kénytelen voltam bejáratni őket. Egy tempó után megálltam megnézni minden rendben van-e, az út meg a kavicsok okozta fehér csíkocskák keresztben voltak a gumin. :D Annak ellenére, hogy 3 éves lesz és a 4-dik szezonját kezdi még mindig eszméletlen jól fog, de idén már ha minden igaz cserélni fogok. Bár sajnálom, mert a legrosszabb állapotban talán a jobb első van, de még annak is van a kopásjelző felett 2-3 mm mintája. A többi pedig ~1-2 mm-vel jobb ennél. Akkor adj csak nekik!!! :D :D Bár ezt az évet még kihúzhatnád velük (SZVSZ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Az ADAC-tesztek idézésével sem szoktam túl népszerű lenni itt a fórumon, de múltkor valaki hiányolta a kategóriaméret tesztjét. A 2008-as teszt 175/65 R 14 T méretben már elérhető a következő oldalon: http://www.adac.de/Tests/Reifentests/Somme...rcePageID=8772# A Tabelle linkre való kattintással egy táblázatban látható az összes teszteredmény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Sziasztok F Astrára 15' alufelni vásárlásnál milyen adatokat kell figyelembe venni? pl. ET mettől-meddig,stb. pl. 4x100 7JX15, ET 35 ,195/50R15 gumival passzolna? köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 F Astrára 15' alufelni vásárlásnál milyen adatokat kell figyelembe venni? pl. ET mettől-meddig,stb. pl. 4x100 7JX15, ET 35 ,195/50R15 gumival passzolna? Igen, az jó. ET-ben 35-39 az optimális a 7col széles felninél. Szedánnál kicsit neccesebb hátul, de elvileg oda is jó még ez a méret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Igen, az jó. ET-ben 35-39 az optimális a 7col széles felninél. Szedánnál kicsit neccesebb hátul, de elvileg oda is jó még ez a méret. köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 valaki nézte már azt, hogy dísztárcsával nem hangosabb e a szélzaj a kerekek felől?? én tegnap raktam fel őket, gyáriak, de egyet sikerült is este elhagyni :S és onnan mintha kevesebb zaj jönne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 valaki nézte már azt, hogy dísztárcsával nem hangosabb e a szélzaj a kerekek felől?? én tegnap raktam fel őket, gyáriak, de egyet sikerült is este elhagyni :S és onnan mintha kevesebb zaj jönne. Ez bizonyára függ a dísztárcsa formájától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 ez gyári dísztárcsa, a classicos az a fajta amin oválisan vannak a lyukak 3masával Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2008 ez gyári dísztárcsa, a classicos az a fajta amin oválisan vannak a lyukak 3masával Meg a felni formájától is függ. :D Amúgy nem tudom a gyárival mi a helyzet, de szedd le mindet és ki fog derülni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Meg a felni formájától is függ. :D Amúgy nem tudom a gyárival mi a helyzet, de szedd le mindet és ki fog derülni. :D télitől sokkal zajosabb, igy ahogy van az fix, de ez lehet a gumi miatt is... na majd lekapom tényleg az egészet, gyis régóta átakarom festeni, jobbantetszik maga a felni, csak nem igy mattfeketén Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 télitől sokkal zajosabb, igy ahogy van az fix, de ez lehet a gumi miatt is... na majd lekapom tényleg az egészet, gyis régóta átakarom festeni, jobbantetszik maga a felni, csak nem igy mattfeketén Én már régóta mondom, hogy a dísztárcsa egy felesleges elem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Vacilálok. Ti melyiket vennétek meg az alábbi téli gumik közül 175/70 R13 méretben? Hankook W 440 10.500 Ft/db Sava Eskimo S3 8.500 Ft/db ADAC tesztben többi hasonló árkategória nem (vagy rosszul) szerepel. ...asszem eltolom a választást őszre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Én már régóta mondom, hogy a dísztárcsa egy felesleges elem. :D Nem igaz. Közérzetjavító elem, és könnyebb lemosni, mint egy ferodolos felnit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 nekem most eskimo volt, szerintem jól teljesített decemberben, a nagy hóban is megfelelően tapadt, csak már kiöregedett, nem tudom, mikori én pirellit vagy nokiant fogok venni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nem igaz. Közérzetjavító elem, és könnyebb lemosni, mint egy ferodolos felnit :D Dísztárcsával sem könnyebb lemosni a felnit. :D Nekem épp tegnap mondták, de erről eszembe jutott: "Márpedig itt rend lesz - mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 nekem most eskimo volt, szerintem jól teljesített decemberben, a nagy hóban is megfelelően tapadt, csak már kiöregedett, nem tudom, mikori én pirellit vagy nokiant fogok venni Nyáriban P3000-em van, télire nem gondoltam ilyen felsőbb kategóriást, mint a W190... de lehet, hogy megéri 13 eFt körül. Nokian mondjátok hogy jó, de tesztjét nem találtam. Ej, mennyi féle van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi 1.7TD Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Én a Falken HS435-öt néztem a téliből(175/65 R14), nem is nagyon drága elég sok jót hallottam a Falkenről igaz az zömében nyári volt. A mostani Goodyear ezzel se volt gondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 nekem hankook van használtan vettem, második telet futotta nálam,de semmi bajom nem volt vele, és már öregszik is :D nekem jonak tünt nyári neekm is P3000 attol millioszor jobb volt télen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts