Tápiószecső Elküldve Január29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2008 Sajnos várni kell még rá egy darabig. http://news.softpedia.com/news/What-is-a-Tweel-77436.shtml Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Sajnos várni kell még rá egy darabig. http://news.softpedia.com/news/What-is-a-Tweel-77436.shtml Én meg nem tudok dönteni milyen márkájú gumi legyen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Én meg nem tudok dönteni milyen márkájú gumi legyen.... Rako? durex? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Rako? durex? :) Hát ha kanyarban jól tapad,azt rakok rá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Hát ha kanyarban jól tapad,azt rakok rá! :) Ha éles kanyar van benne, az már régen rossz! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Ha éles kanyar van benne, az már régen rossz! :) :) :) 150 sima 5 bal,50 jobbos 3 szükül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Egyébként itt néztem a gumikat,de ember legyen a talpán,aki tud dönteni a 10-15E közötti sávban,mi is lenne a jó! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2008 Egyébként itt néztem a gumikat,de ember legyen a talpán,aki tud dönteni a 10-15E közötti sávban,mi is lenne a jó! :) Hogy egy kicsit hazabeszéljek Dunlop Sp 9000. :) Picit több mint 15, de szerintem nem lényeg. Egyedül annyi bajom van vele, hogy nem kopik. Túl könnyű az autó. :) Nekem puhább kell majd. Toyo T1-S lenne a következő választásom, de ha jól láttam az most nincs, de talán T1-R is hasonló. Jókat olvastam róla már külföldi fórumokon is. T1-S ráadásul 1 kilóval könnyebb mint az SP 9000. :D (ha lehet hinni bizonyos adatoknak) A listában van még az Sp 01 is amiről itt szintén jó tapasztalatok vannak. Nekem megütötte a szemem a Goodyear GSD3 is, szintén sokan szeretik de közelebbit nem tudok róla. Yokok is vannak amikről szintén inkább csak jókat hallani. Válaszd ki az egyiket és meglátod, szerintem nem tudsz nagyon mellényúlni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Aha,mostmár tudok dönteni! Csak kapásból 4-et soroltál fel! Köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2008 Aha,mostmár tudok dönteni! Csak kapásból 4-et soroltál fel! Köszi! :) Az utolsó mondat a lényeg, a többi csak ezt magyarázza. Nem csak egyetlen jó döntés van, a legjobbat pedig senki nem fogja megmondani. Még te sem tudnád egyértelműen eldönteni hiába pakolnád fel egymás után az összeset. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 hiába pakolnád fel egymás után az összeset. :) Nem lenne rossz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Egyébként itt néztem a gumikat,de ember legyen a talpán,aki tud dönteni a 10-15E közötti sávban,mi is lenne a jó! :) Abból a sávból sztem GT Radial vagy Marangoni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2008 Abból a sávból sztem GT Radial vagy Marangoni. A zeta lineával volt egy gumis ismerősömnek baja. Felrakta rázott, leszedte, kicentírozta, átforgatta többször is. Rázott. Visszaküldte hogy cseréljék ki. Megjött az új felrakta rázott. Váltott aztán Potenzára, azzal jó lett elsőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 A zeta lineával volt egy gumis ismerősömnek baja. Felrakta rázott, leszedte, kicentírozta, átforgatta többször is. Rázott. Visszaküldte hogy cseréljék ki. Megjött az új felrakta rázott. Váltott aztán Potenzára, azzal jó lett elsőre. Én teszteket nézegettem, ez a két gumi (különösen a GT Radial) elég jól szerepelt. Ha nekem gumit kell vennem (ami könnyen előfordulhat, mert a nyári készleten az egyik első szálszakadás gyanús, a hátsó tengelyen meg másfajta van), akkor valszeg GT lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Aha,mostmár tudok dönteni! Csak kapásból 4-et soroltál fel! Álljon meg a nászmenet! Neked nem négy kereked van véletlenül??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Még te sem tudnád egyértelműen eldönteni hiába pakolnád fel egymás után az összeset. :) Miért kellene egymás után, ha lehet egyszerre is? Ne legyetek már ennyire földhözragadtak... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Azért sztem ez a méret elég szerencsés, mert nagyon jó áron vannak hozzá a gumik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Miért kellene egymás után, ha lehet egyszerre is? Ne legyetek már ennyire földhözragadtak... :) Csak azért gondoltam ,mert volt a listában olyan hogy csak négyesével. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 A zeta lineával volt egy gumis ismerősömnek baja. Felrakta rázott, leszedte, kicentírozta, átforgatta többször is. Rázott. Visszaküldte hogy cseréljék ki. Megjött az új felrakta rázott. Váltott aztán Potenzára, azzal jó lett elsőre. Ugyanezt el lehet mondani a pirellire is. kolegám nemrég szívott ezzel. vett egy garnitúrát, amiből 3 kapásból rázott. szerintem mindegyik márkából és típusból ki lehet fogni gyári hibásat, hiszen tömegtermelésben készül, minél olcsóbb gyártási költségek mellett. Azonban a Marangoni mellett kiállok én is, szerintem alapvetően jó minőség sok szempontból :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 én ceat-ot vettem (pirelli másodmárka) és eddig meg vagyok elégedve velük Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 én ceat-ot vettem (pirelli másodmárka) és eddig meg vagyok elégedve velük Először azthittem hogy netes szleng szerint Seat-ot akarsz írni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2008 Ugyanezt el lehet mondani a pirellire is. kolegám nemrég szívott ezzel. vett egy garnitúrát, amiből 3 kapásból rázott. szerintem mindegyik márkából és típusból ki lehet fogni gyári hibásat, hiszen tömegtermelésben készül, minél olcsóbb gyártási költségek mellett. Azonban a Marangoni mellett kiállok én is, szerintem alapvetően jó minőség sok szempontból :) Egyet is értenék, de azért furcsa hogy csere után is megmaradt a jelenség. Persze nem azt mondom, hogy az összes rossz. Nekem is volt Marangonim téli is nyári is, nem volt velük semmi gond, tehát nem mondom hogy a márka rossz, de én a zetát jelenleg nem próbálnám ki. Bár a mintája is szép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Szaisztok! Én is gumivásárlás előtt állok... 175/70 R13 nézegettem a pénztárcámnak megfelelő gumikat...háát...képtelenség dönteni Keresgéltem itt a fórumon de nem találtam a Pirelli P3000 ENERGY-ről semmit pedíg az ára nagyon jó az Abaquanál. ugyanitt néztem Michelin Energy E3B-jét és esetleg a Falken SN 828-asát. A Pirelliről és a Michelinről hallottam már jót is rosszat is a Falkenről viszont semmit. Érdekelne a márkatársak tapasztalata :) Előre is thx... :) Loo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Falken jóóóóó. Főleg a pesti utakra, mert nagyon erős a szerkezete :) Viszont vizen nem teljesít profin, ez a hátránya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 az nemjó ha a gumi szerkezete erősebb mint az enyém :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts