opelastras Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Futó maga egy intézmény :huh: Mi meg hosszú sorokban járunk a fogadóórákra. Legyen is így. Csak aztán nehogy vizitdíjat szedjen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Csak aztán nehogy vizitdíjat szedjen... :lol: Ehe :huh: Akkor majd jól leszavazzuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Hát azt igazán nem mondhatod, hogy sosem faggatunk a tapasztalataidról, és parlagon hever a tudásod... :huh: Mondjuk ki végre: Te magad vagy a fórum... Azééé ne túlozzunk, nem nekem van a legtöbb hozzászólásom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Azééé ne túlozzunk, nem nekem van a legtöbb hozzászólásom :huh: Bameg Gabi!Benyalnak neked és lepergeted magadról? :lol: Mi akkor itt senkik vagyunk,soha egy csavarhoz se nyúltam az astrában! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Ha már a gumikról van szó, ma a Caravan bal hátsó kereke durrdefektes lett :lol: Nem tudom, mi történhetett, de nem lehet nagy a lyuk, mert 5 perc autózás után még nem a felnin ment... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Benyalnak neked és lepergeted magadról? :huh: Mi akkor itt senkik vagyunk,soha egy csavarhoz se nyúltam az astrában! :lol: Johnny, Téged a fórum örökös főnixmadaraként és avatar-kaméleonjaként tisztelünk, csak azt gondoltuk, hogy szerénységed tiltja az efféle hódolatokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Bameg Gabi!Benyalnak neked és lepergeted magadról? :huh: Nem szeretem ha fiúk nyaldossák a balacskóm :) Ezek szerint te igen? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Azééé ne túlozzunk, nem nekem van a legtöbb hozzászólásom :huh: Egyrészt nem a hozzászólások száma, hanem tartalma és minősége számít, másrészt lehetnél önkritikus, és megnézhetnéd például az Asszisztensben az elmúlt 24 óra legaktívabb hozzászólóinak a listáját. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január18, 2008 Megoszt Elküldve Január18, 2008 Egyrészt nem a hozzászólások száma, hanem tartalma és minősége számít, másrészt lehetnél önkritikus, és megnézhetnéd például az Asszisztensben az elmúlt 24 óra legaktívabb hozzászólóinak a listáját. :lol: Csak azért koptatom itt annyit mostanában a placcot, mert napi legalább 12 órában géphez vagyok kötve meló miatt :huh: Ez a "cigiszünet" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Nem szeretem ha fiúk nyaldossák a balacskóm :) Ezek szerint te igen? :huh: :lol: Azért nem mindegy nekem sem ha lenézek mit látok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Johnny, Téged a fórum örökös főnixmadaraként és avatar-kaméleonjaként tisztelünk, csak azt gondoltuk, hogy szerénységed tiltja az efféle hódolatokat... Boruljatok a dízel istenség elé! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Ha már a tapasztalatról és segítségnyújtásról van szó, lenne egy kérdésem: Mikor megvettem októberben a gépet, rögtön lecseréltem a gumikat, a nyári ment a kukába, most tigar 175/70 R13 van rajta. Mondták nekem páran, h fölösleges nyári gumit venni, nem kopok annyival jobban, h megérje 40 eFt-ot kiadni érte. Igaz ez? Nyáron is nyugodtan járhatok vele? Ha beruháznék, akkor csendes és biztonságos gumit szeretnék, felnivel együtt venném, hogy ne kelljen költeni a gumicserékre se. Milyen márkát, illetve méretet ajánlotok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Ha már a tapasztalatról és segítségnyújtásról van szó, lenne egy kérdésem: Mikor megvettem októberben a gépet, rögtön lecseréltem a gumikat, a nyári ment a kukába, most tigar 175/70 R13 van rajta. Mondták nekem páran, h fölösleges nyári gumit venni, nem kopok annyival jobban, h megérje 40 eFt-ot kiadni érte. Igaz ez? Nyáron is nyugodtan járhatok vele? Ha beruháznék, akkor csendes és biztonságos gumit szeretnék, felnivel együtt venném, hogy ne kelljen költeni a gumicserékre se. Milyen márkát, illetve méretet ajánlotok? Aki azt mondja,hogy a téligumival jó nyáron autózni,azt szivesen felküldeném vele a mecseki vagy mátrai túrára és majd meglátjuk mit szól utána. :huh: Méretben te döntesz,de pl ez szerintem jó választás lenne: Felni+gumi! Gyári felni,tehát nem érhet bele sehol,nem üt,nem ráz,erős,nem szakad össze stb. Olcsó rá a gumi,ha netán venni kell,195/50 R15 elég elterjedt méret. Arról nem is beszélve,hogy Demó nagyon jó árat mondott,én is tőle vettem a felnijeimet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január19, 2008 Megoszt Elküldve Január19, 2008 Ha már a tapasztalatról és segítségnyújtásról van szó, lenne egy kérdésem: Mikor megvettem októberben a gépet, rögtön lecseréltem a gumikat, a nyári ment a kukába, most tigar 175/70 R13 van rajta. Mondták nekem páran, h fölösleges nyári gumit venni, nem kopok annyival jobban, h megérje 40 eFt-ot kiadni érte. Igaz ez? Nyáron is nyugodtan járhatok vele? Ha beruháznék, akkor csendes és biztonságos gumit szeretnék, felnivel együtt venném, hogy ne kelljen költeni a gumicserékre se. Milyen márkát, illetve méretet ajánlotok? A téli gumi nyáron annyira fellágyulhat, hogy szélsőséges esetben túlságosan is "megcsúszhat", vagyis nem lesz stabil az úttartás. Ilyenkor valóban gyorsabban kopik a gumi. Semmiképpen sem javasolt tehát nyáron a téli gumi használata. Lásd erről bővebben: http://www.diribdarab.hu/?aid=6a76147b0a365d2f0298fc8 A Tigar kétségkívül olcsó márka, ám minősége számos szempontból kivetnivalót hagy maga után. Szerintem kár volt ezt a márkát választani, téli gumin és a biztonságon nem szabad spórolni. Javaslom, hogy nyári gumi vétele előtt nézd át az ADAC-teszteket, ezek magyarul elérhetőek a http://www.nyarigumiakcio.hu/ és a http://www.gumidirekt.hu oldalakon. A szériaméret (175/70 R13) tesztjét nem fogod megtalálni, csak hasonló méreteket. Nem kell a prémium márkák közül választanod, egy középkategóriás Firestone gumi (amit gyárilag szereltek a Classicokra) is tökéletesen megteszi. Hallgasd meg, illetve kérd ki itt a fórumon mások véleményét is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Nyári gumi vásárlás előtt állok! 195/50 R15 méretben keresek megfelelőt! Falken ZIEX ZE-912 Vredestein Sportrac 3 A Falken teljessen friss fejlesztés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nyári gumi vásárlás előtt állok! 195/50 R15 méretben keresek megfelelőt! A véleményekre vagy kiváncsi a választást illetően, vagy csak abban kérsz tanácsot, hogy hol lehet a legolcsóbban megvásárolni a gumikat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nyári gumi vásárlás előtt állok! 195/50 R15 méretben keresek megfelelőt! Nekem Barum Bravuris van ebben a méretben és nagyon tuti! Az ára meg aztán csudajó volt:9800 Ft/db. Peremvédős is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nekem Barum Bravuris van ebben a méretben és nagyon tuti! Az ára meg aztán csudajó volt:9800 Ft/db. Peremvédős is. http://www.barum-pneu.cz/pics/pneu/barumbravuris1.jpg Csak ennyi? "Hunnét" van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nekem Barum Bravuris van ebben a méretben és nagyon tuti! Az ára meg aztán csudajó volt:9800 Ft/db. Peremvédős is. Próbálj ki egyszer egy jobbat is, meglepődsz :lol: Pl a fent említett falkent :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Próbálj ki egyszer egy jobbat is, meglepődsz :lol: Pl a fent említett falkent :huh: Nemá! Most miért kell lelohasztani?! :) @Hening: Ménfőcsanakon a nyugati végén, a körforgalomtól nem messze(Tényő irányában). A nevét nem tudom a szervíznek. 2éve vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Nemá! Most miért kell lelohasztani?! :lol: @Hening: Ménfőcsanakon a nyugati végén, a körforgalomtól nem messze(Tényő irányában). A nevét nem tudom a szervíznek. 2éve vettem. THX. Akkor már biztosan feljebb ment az ára :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 THX. Akkor már biztosan feljebb ment az ára :huh: . Keress rá a neten! Még most is ilyen árakon láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Keress rá a neten! Még most is ilyen árakon láttam. Én itt néztem, hát 12e fölött van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 A véleményekre vagy kiváncsi a választást illetően, vagy csak abban kérsz tanácsot, hogy hol lehet a legolcsóbban megvásárolni a gumikat? Egy olyan gumi kellene,ami nem túl drága,de azért vizen és szárazon is van tapadása. Nekem ez a kettő tetszett meg első blikkre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Nyári gumi vásárlás előtt állok! 195/50 R15 méretben keresek megfelelőt! Falken ZIEX ZE-912 A Falken teljessen friss fejlesztés. Szerintem...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts