Zsoltee Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Itt néztem. Hehh, látom ezt ki kéne használni... Nemtom meddig van ilyen akció de ez tetszik... Sztem januárban ha még ilyen áron lesznek a gumik akkor felmegyek pestre 4dbért és a felnivásárlást eltolom 1 hónappal. :lol: Szerk.: Jah egyébként köszi a linket. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December26, 2007 Megoszt Elküldve December26, 2007 Szerk.: Jah egyébként köszi a linket. :huh: Igazán nincs mit :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Zsoltee! Falken jó, de szárazon. :huh: Ott nagyon erősen tapad, viszont vizen óvatosabban kell vele bánni. Ha erre figyel az ember, akkor jó választás. Pirelli gondolom vizen jobban teljesít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 En egy picit csalodtam a Falkenben (Ziex 512) vizen volt mar hogy megtrefalt bar eleg jol kihuzza az auto orrat neha a kanyarbol... :huh: Igaz az en futomuvem nem az igazi sajna , meg igy a gumit sem tudom megfeleloen osztalyozni , mindenesetre csodat vartam tole es nem tett :lol: (igaz nem is tettem bele meg tobb 10 ezer km-t ) Toyo vagy Yokohama lesz a kovetkezom... Az abaqua-nal jobb arakat ugyebar csak a gumik.com-on lehet neha talalni... bar ezt mar kitargyaltuk anno :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 En egy picit csalodtam a Falkenben (Ziex 512) vizen volt mar hogy megtrefalt bar eleg jol kihuzza az auto orrat neha a kanyarbol... :huh: Igaz az en futomuvem nem az igazi sajna , meg igy a gumit sem tudom megfeleloen osztalyozni , mindenesetre csodat vartam tole es nem tett :lol: (igaz nem is tettem bele meg tobb 10 ezer km-t ) Toyo vagy Yokohama lesz a kovetkezom... Az abaqua-nal jobb arakat ugyebar csak a gumik.com-on lehet neha talalni... bar ezt mar kitargyaltuk anno :D Ráadásul ingyen ki is szállítják. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Én régebben néztem ADAC teszteket, és akkor a legjobbnak a Marangoni-t és a GT Radial-t hozták ki (mind vizen, mind szárazon), úgyhogy nekem a következő ezek valamelyike lesz, persze én nem "úthengereken" közlekedem, csak 175/70R13 méretű kerekeken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 A nyári gumim Barum Bravuris 195/50 R15, a téli Matador MP55 175/70 R14. Mindegyik elég hozzá, hogy bárkit lealázzak. :D :D :P Ritkán előznek meg Pécs és Győr között. :lol: :D Mindezek ellenére ésszel közlekedek és nem okoztam balesetet 10 éve(amióta jogsim van).Most a gumikat szerettem volna dícsérni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 nekem valami Michelin télim van de reggel bp-en nagyon rossz, össze-vissza csúszkálok...ugyanez volt a nyárival is a bajom reménykedtem, hogy gumicsere után megszűnik de marad az óvatos vezetés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 nekem valami Michelin télim van de reggel bp-en nagyon rossz, össze-vissza csúszkálok...ugyanez volt a nyárival is a bajom reménykedtem, hogy gumicsere után megszűnik de marad az óvatos vezetés :huh: Nekem a téli Vredestein, eddig semmi panaszom nincs rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 nekem a teli az pirelli ... jol erzi magat a lakasban :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Ez a Pzero Nero rohadt jó árban van. Ha fizetésig így akciózzák akkor megyek fel pestre és vásárolok belőle 4dbot. Ha lekések róla, akkor keresek majd valami más márkát. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Nekem a téli Vredestein, eddig semmi panaszom nincs rá. Trayal, "ócsóé", csak az a baj, hogy zajos. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December27, 2007 Megoszt Elküldve December27, 2007 Ez a Pzero Nero rohadt jó árban van. Ha fizetésig így akciózzák akkor megyek fel pestre és vásárolok belőle 4dbot. Ha lekések róla, akkor keresek majd valami más márkát. :huh: Azért majd a gyártási dátumod nézd meg, mielőtt megveszed!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Marangoni Meteo HP van most téliben az omegán, és nagyon megfelelt a teszteken most a somogyi havasjeges úton. :huh: Szerintem a GoodYear UG és a Toyo télik kategóriájában van. Nekem eddig ezek jöttek be legjobban téliben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 En egy picit csalodtam a Falkenben (Ziex 512) vizen volt mar hogy megtrefalt bar eleg jol kihuzza az auto orrat neha a kanyarbol... :huh: Igaz az en futomuvem nem az igazi sajna , meg igy a gumit sem tudom megfeleloen osztalyozni , mindenesetre csodat vartam tole es nem tett :lol: (igaz nem is tettem bele meg tobb 10 ezer km-t ) Toyo vagy Yokohama lesz a kovetkezom... Az abaqua-nal jobb arakat ugyebar csak a gumik.com-on lehet neha talalni... bar ezt mar kitargyaltuk anno :D Ezzel szemben én nagyon elégedett vagyok a nyári Falkenemmel! (185x60x14H). Két nyári szezonon vagyok vele túl. Összesen 32027 km-t futottak és az átlagos kopás 3,5 mm. (induló minta mélység 7,5 mm. jelenleg átlag 4 mm.) Baromira tapad a kanyarban, szárazon és vizen is. Gondolom nagyobb vizen majd kezd kevésbbé tapadni ahogy fogy a minta mélysége. Erre is illik odafigyelni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 A Falken tényleg nem olyan jó vizen. De szárazon nagyon ott van! :huh: Csak el kell találni a nyomást bele, ami általában több mint a hasonló gumiknál (nálam 2.4-2.5 vált be elöl a 195/50R15-nél) :lol: Vizen eddig nálam a dunlop sp01 vált be a legjobban, az isteneset fog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 A Falken tényleg nem olyan jó vizen. De szárazon nagyon ott van! :lol: Csak el kell találni a nyomást bele, ami általában több mint a hasonló gumiknál (nálam 2.4-2.5 vált be elöl a 195/50R15-nél) :D Vizen eddig nálam a dunlop sp01 vált be a legjobban, az isteneset fog :D Én 2,3-2,2 körül járok vele, de az Astra könnyebb is! A vízen meg majd odafigyelek egy kicsit jobban mintha Dunlopon járnék! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December30, 2007 Megoszt Elküldve December30, 2007 Én 2,3-2,2 körül járok vele, de az Astra könnyebb is! A vízen meg majd odafigyelek egy kicsit jobban mintha Dunlopon járnék! :huh: Én azt a nyomást az astrán alkalmaztam :lol: Hidd el, a falken 502 és 512 ennyivel több nyomást igényel, hogy jól fogjon :D (mondjuk nekem alacsonyabb profil volt, mint ami neked van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ismét egy alap kérdésem van. Méretek 7x17 ET40 4x100x56 Mit jelent a 4x100 után a x56? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ismét egy alap kérdésem van. Mit jelent a 4x100 után a x56? :huh: Agyátmérő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Agyátmérő. Így van, és Astránál 56.5mm. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Agy, az ami a 4 lyuk közepén található? Mármint az a nagy lyuk a felni közepén. Ha jól értem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Agy, az ami a 4 lyuk közepén található? Mármint az a nagy lyuk a felni közepén. Ha jól értem... :huh: Ühüm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Ühüm. Karaj, köszi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Január15, 2008 Megoszt Elküldve Január15, 2008 Kérdés! Nem vagyok elégedett a Michelin téli gumijaimmal, lehet, hogy érzem már az elöregedését? Nem fiatalok már, persze profil jó, de nem érzem, hogy "tapadna jól"... Amikor felrakom nyári helyett, akkor még könnyebb is lesz vele a kormány (szervo nuku). Amikor elöregszik az ilyen téli guma, akkor kikeményedik? OFF Öregségemre én is egyre keményebb leszek?! :huh: ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts