opel16v Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Nem gyorsabban, mint más puha keverékű gumik, pl. a Dunlop SP01. puha keverék = jó tapadás = gyorsabb kopás Ezt az összefüggést érdemes szem előtt tartani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Nem gyorsabban, mint más puha keverékű gumik, pl. a Dunlop SP01. puha keverék = jó tapadás = gyorsabb kopás Ezt az összefüggést érdemes szem előtt tartani. Na jó de nekem nincs ezekre rálátásom ;) És most nekem az hogy gyorsan kopik az semmit nem jelent ;) Km-ben lemérve mennyi a gyors és mennyi ami nem gyors. Átlagos vezetéssel. (nehogy jöjjön megint valaki hogy mindenkinek más az átlagos) Vagy úgy is kérdezhetném pd egy MICHELIN ENERGI E3A hoz képestt pld mennyivel bír kevesebbet ugyan annál a felhasználónál.Sacc/kb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Ha nem gyepálod, a puha keverék elöl 40-50ekm-t biztos elmegy, hátul meg 60-80-at. Ehhez képest egy gyári Michelin Energy gumi elmehet akár 100-at is, de cserébe nem is tapad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 És most nekem az hogy gyorsan kopik az semmit nem jelent :) hogyne jelentene ettöl függ milyen gyakran kell a pénztárcádba nyulni, hogy ne tükörgumikon gurulj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 hogyne jelentene ettöl függ milyen gyakran kell a pénztárcádba nyulni, hogy ne tükörgumikon gurulj :) Már úgy nem jelent hogy mihez képest kopik gyorsan vagy lassan. De fentebb már megkaptam a választ.Akkor végülis majdnem mindegy hogy melyiket veszem mert pld 100.000km-t kb 10év alatt megyek addigra elöregszik a gumi és nem is tapad. ;) És árba nem sokkal jövök ki többre ha a falkent veszem. Értem ezalatt az km/ár kérdést ;) Köszönöm. Akkor azt hiszem reggel megyek és feldobatom a 4 falkent ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 hogyne jelentene ettöl függ milyen gyakran kell a pénztárcádba nyulni, hogy ne tükörgumikon gurulj Meg azt is, h esetleg pár méterrel előbb állsz meg vele, és nem zúzod le a kocsi elejét, esetleg nem ütsz el vkit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Meg azt is, h esetleg pár méterrel előbb állsz meg vele, és nem zúzod le a kocsi elejét, esetleg nem ütsz el vkit. Hát igen. Elég sokat lehet spórolni azon, ha esetleg egyszer nem bontod le a lökőst és a két lámpát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Hát igen. Elég sokat lehet spórolni azon, ha esetleg egyszer nem bontod le a lökőst és a két lámpát. :) Vagy ha igen akkor csak azokat kell lebontani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Hát igen. Elég sokat lehet spórolni azon, ha esetleg egyszer nem bontod le a lökőst és a két lámpát. :) Én már 1x hűtőig törtem a gép elejét, nem kívánom senkinek. Ezért is javaslom mindenkinek a 195-ös papucsokat, itt már csak az a gond, ha vmit nagyon elnézel, vagy ha hátulról belém csattannak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Én már 1x hűtőig törtem a gép elejét, nem kívánom senkinek. Ezért is javaslom mindenkinek a 195-ös papucsokat, itt már csak az a gond, ha vmit nagyon elnézel, vagy ha hátulról belém csattannak. ;) Na ja de ahhoz illene a 15" ami nekem meg nincs meg és sajna anyagi okokbol nem is lesz egy jó darabig. :) Az gáz ha a falkent japánba gyártották ?;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Na ja de ahhoz illene a 15" ami nekem meg nincs meg és sajna anyagi okokbol nem is lesz egy jó darabig. :) 15e volt a 4 rendőr Astra felni... Ha veszel 4 gumit, amit 1 év után eladsz, akkor már többet buktál a dolgon. Mondjuk a 185 is sokkal jobb, mint a 175, szóval nagyon nem rontod el. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Az gáz ha a falkent japánba gyártották ?;) Szerinted? ;) Ha Törökországban gyártották volna akkor az jobban tetszene? Japánban készülnek egyébként a legjobb gumik szerintem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Szerinted? ;) Ha Törökországban gyártották volna akkor az jobban tetszene? Japánban készülnek egyébként a legjobb gumik szerintem... :) Nem értek hozzá azért kérdem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Nem értek hozzá azért kérdem ;) Nem bántásból írtam, csak azért a made in Japan egyelőre még garancia a minőségre. Többnyire. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 15e volt a 4 rendőr Astra felni... Ha veszel 4 gumit, amit 1 év után eladsz, akkor már többet buktál a dolgon. Mondjuk a 185 is sokkal jobb, mint a 175, szóval nagyon nem rontod el. ;) Jó annak aki pici pénzért tud vásárolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
2004tiborc Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 ...Ezért is javaslom mindenkinek a 195-ös papucsokat... Valaki tudja, hogy mennyi a kulombseg megallasnal (pl. 100 km/h-rol) 175 es 195-os papucsokkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Féktől is erősen függ. ;) Egyébként meg ugyanolyan fékkel, hasonló minőségű gumival sok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Sima 14-es acélfelnire rá lehet rakni 195-ös gumit? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Sima 14-es acélfelnire rá lehet rakni 195-ös gumit? :) nem az átmérő a lényeg, hanem a felni szélessége 13"-asban is lehet kapni 195 széleset.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
2004tiborc Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Féktől is erősen függ. ;) Egyébként meg ugyanolyan fékkel, hasonló minőségű gumival sok. ;) Ezt a sokat nem lehetne szamokban kifejezni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Egy kérdésem lenne: egy 14-es alufelni 185 széles gumival befér egy Astra alá, ha az ET-je csak 33? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Ezt a sokat nem lehetne szamokban kifejezni? :) Nem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Simán... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 1-1 nah akkor döntő? A chat-ben, ok? :) Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Egy kérdésem lenne: egy 14-es alufelni 185 széles gumival befér egy Astra alá, ha az ET-je csak 33? :) Szerintem az még befér! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts