Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
gratula, bár én nem vettem volna olyat

már nem gyártják, így ha valami gáz lesz, akkor nincs utánpótlás :)

nem gyártják? oh ezt nem tudtam no de mindegy mert szerintem nem fog annyit menni a verda hogy "tönkre menjen" :D aztán kitudja ;)

de azért köszi az infót ;)

Elküldve

vagy gyorsan gajra vágjuk , mert most még kapható :) átlagos gumi, vízen naon állat.

Csak nálunk hál istennek ritkán van esős évszak :D

Elküldve

Ma reggel kipróbálhattam a Matador MP56-os téligumit, tökigérő hóban.Jól tette a dolgát, elég meggyőző volt, amit produkált.Gyakorlatilag sehol nem kapargattam, meg semmi ilyesmi.Szal sztem nem olyan rossz téligumesz ez! :)

Elküldve
gratula, bár én nem vettem volna olyat

már nem gyártják, így ha valami gáz lesz, akkor nincs utánpótlás :)

Szerintem vegyél 5 db-ot, és nem lessz bizti gondod ..... :D

Elküldve
Szerintem vegyél 5 db-ot, és nem lessz bizti gondod ..... :)

az ilyen akciók általában 4 db-ra vonatkoznak, tehát 2 szett :D

alessio f1 nem annyira szar ;)

Elküldve

Na most komolyan ,azt szűrtem ki hogy gyenge minőség ,de ugye én nem GSi-t hajtok ( mondjuk kátyúnak ugyan min1 hogy GSI vagy caravan) nekem bejön ,Caravan alá szolidan mit kéne rakni

Elküldve

Kérdésem a következő:

MIvel nem akarom, hogy a nyáron majd az alufelniket lelopják, ezért kerékőrt akarok venni. Viszont egyes típusokról sok negatívumot lehet hallani. Van nálunk egy bolt, ahol olyan kerékört árulnak, ami végülis egy kupak a csavarra, és szinte teljesen ledugózza az alufelni csavarfuratát... Szóval elvileg nem lehet leszedni, csak a hozzá tartozó speciális kulccsal, vagy igen nagy és hosszadalmas feszegetés közepette...

A nevére nem emléxem, csak arra, hogy olasz gyártmány! :) Ja, és elég barátságos az ára!

Van valakinek tapasztalat esetleg hasonlóról?

Elküldve
15öst veszel, nem?

akkor lényegében tökmindegy

Na most a gumi csizma és a sport cipő között is van valami különbség, pedig 41-es mindkettő.

De hogy ne legyen off valamilyen szinten használni kell az autót tehát nem csak frenkizni kell.

Ezért valóban 15 mellet döntöttem a söröm.

Elküldve
a fentebbi kérdésemre esetleg tudna valaki valamit mondani? :)

Vegyél két különböző garnitúrát és kerekenként legyen két kerékőr, akkor még kisebb az esély, hogy megkívánják.

Elküldve
Vegyél két különböző garnitúrát és kerekenként legyen két kerékőr, akkor még kisebb az esély, hogy megkívánják.

viszont csak két csavar fogja majd rendesen a kereket, mert ugye a kerékőrt nem szabad megtépni

Elküldve
viszont csak két csavar fogja majd rendesen a kereket, mert ugye a kerékőrt nem szabad megtépni

Antinak sem esett ki a kereke, és ha jól tudom neki is így volt (van) felfogatva. :)

Elküldve

ŐŐŐ... amiről írtam, az a normál csavarra megy rá, mint egy kupak... szóval ebben az esetben 4 csavar fogna stabilan! Csak nem tudom, hogy használt-e már valaki ilyet, vagy hallott-e róla valamit...

Kinézetre megbízhatóbb... mert ugye ha más nem, akkor valahogy szenvedve le lehet szedni, és alatta ott a rendes csavarka, szóval le lehet cserélni a kereket...

Szóval? Szerintetek?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.