Gyuri_bácsi Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Péntekre van megbeszélve a találka, remélem addig nem viszik el. Nekem csak a téligumik kerültek most 45.000-be. Remélem azért hogy ezek a gumik nem lesznek öregek...
bazs Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Remélem azért hogy ezek a gumik nem lesznek öregek... max csúszkálni fogsz kicsit (sokat) :)
leslie Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Affene, ezt a felnit én is megvettem volna, szólj, ha nem kell. :) Hol lelted amúgy? Duenen nem volt, az tuti.
Gyuri_bácsi Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 teszvesz.hu-n volt. Most télen érdemes nézelődni. Viszonylag olcsón ki lehet fogni és nem nagyon kapkodják. Ennek is úgy járt le a kikiáltási ideje hogy senki nem is licitált rá! :)
leslie Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 teszvesz.hu-n volt. Most télen érdemes nézelődni. Viszonylag olcsón ki lehet fogni és nem nagyon kapkodják. Ennek is úgy járt le a kikiáltási ideje hogy senki nem is licitált rá! ;) Igazából idén nincs könnyűfémfelni projectem, de ennyiért nem hagynám ott. Ami meg tényleg tetszik, és nem is ratyi Alessio, az meg 60 felett indul, szal inkább egy Si átalakítás. :) Thx a címet. :D
Gyuri_bácsi Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Nincs mit. Ha látok máskor/máshol is jó vételt majd szólok.
powerup Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 "inkább egy Si átalakítás."- :D Egyre többen leszünk,mi SI-sek! ;) Más:Nekem nagyon tetszik az Enzo Cup felni,de akárhogy nézegetem,15"-ban sehogy sem mutat az Astrán! :) Egyáltalán milyen felni mutatna jól ebben a méretben,mi a a véleményetek?
Tom Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 "inkább egy Si átalakítás."- :D Egyre többen leszünk,mi SI-sek! ;) Más:Nekem nagyon tetszik az Enzo Cup felni,de akárhogy nézegetem,15"-ban sehogy sem mutat az Astrán! :) Egyáltalán milyen felni mutatna jól ebben a méretben,mi a a véleményetek? A peremesek nem mutatnak jól ebben a mérteben, mert a perem miatt kisebbnek látszanak. Valamilyen küllös megoldás az igazi, ahol nincs, vagy kicsi a perem. Szerintem pl. az én OZ Polarisom egész normálisan mutat méretügyileg.
mörfi Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Péntekre van megbeszélve a találka, remélem addig nem viszik el. Nekem csak a téligumik kerültek most 45.000-be. Remélem azért hogy ezek a gumik nem lesznek öregek... Ej Ej Gyuri bácsi, figyelmetlen vagy, ez induló ár természetesen van 1 minimum ár. A minár nem publikus ezért nem látod ,de természetesen ez alatt nem eladó. A gumik nem öregek, tavaly nyáron vettem őket (2005-ben) ezért nem is 30 a komplett ár, javaslom kicsitt jobban tájékozódj vagyis kerek perec kérdezz rá az árra. Sajnos nincs meg a teló számod amiről hívtál ezért nem tudlak vissza hívni. Ne gyere mert ha olcsón adnám akkor feltettem volna ide is , nem eladó 75 alatt, mivel a 4 gumi volt 40. És alig van benne 1500km.
Gyuri_bácsi Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 A minár nem publikus ezért nem látod ,de természetesen ez alatt nem eladó. :)
leslie Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 Azért vadi új gumival még acél felnin is irreálisan olcsó lett volna az a 30e. :)
Gyuri_bácsi Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Mörfi! Igazad van, ha megtartod. Nagyon jól néznek ki a felnik. Ráadásul gyári Opel, kupakos... Te honnan szerezted őket?
mörfi Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Mörfi! Igazad van, ha megtartod. Nagyon jól néznek ki a felnik. Ráadásul gyári Opel, kupakos... Te honnan szerezted őket? Hát a felniket a vaterán vettem, (olyan mint a tesz vesz). külföldön dolgozott a csávó és komplettan cserélte az autón.
bazs Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 srácok! ez már csevegés, úgyhogy pls, ne itt köszi
ivannorbi Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Na, megvettem az új téligumikat (most, hogy hamarosan vége a télnek :D ). Holnap lesznek felszerelve, kíváncsi leszek a különbségre! Most is téli van fenn, de már elég sok éves lehet (meg sem merem nézni, hogy mennyi :) ). Most még a gyerek játszik vele. Remélem nem harapja ki! ;)
Andris22 Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Na, megvettem az új téligumikat (most, hogy hamarosan vége a télnek :D ). Holnap lesznek felszerelve, kíváncsi leszek a különbségre! Most is téli van fenn, de már elég sok éves lehet (meg sem merem nézni, hogy mennyi :) ). Most még a gyerek játszik vele faja. milyen is? +mekkora?
ivannorbi Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 faja. milyen is? +mekkora? GoodYear UltraGrip7 175/65R14 :)
mélykék76 Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 ....Na, megvettem az új téligumikat (most, hogy hamarosan vége a télnek :) ).... Hogy ne érjen meglepetésként már most szólnék: jövőre is lesz tél :D
ivannorbi Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Hogy ne érjen meglepetésként már most szólnék: jövőre is lesz tél :) Huúúúú, akkor megnyugodtam! :D Remélem lesz még hó az idén, mert szívesen kipróbálnám, hogy mit bír egy vadi zsír téligumi a Mecsekben. Esetleg a Tesco parkolóban.
Andris22 Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Huúúúú, akkor megnyugodtam! :) Remélem lesz még hó az idén, mert szívesen kipróbálnám, hogy mit bír egy vadi zsír téligumi a Mecsekben. Esetleg a Tesco parkolóban. inkább ne legyen, mert én meg a nyárikat akarom már kipróbálni :D
ivannorbi Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 inkább ne legyen, mert én meg a nyárikat akarom már kipróbálni :) Azokat én is (Dunlop SP01), de csak később! Most ezeket. (Hát, most fél év alatt nem keveset költöttem gumikra! De legalább biztonságosan meg tudok állni!) No, de ne offoljunk tovább! :D
leslie Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 De legalább biztonságosan meg tudok állni! Szerinted. :)
opel16v Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 "szívesen kipróbálnám, hogy mit bír egy vadi zsír téligumi a Mecsekben" Azért csak óvatosan, mert a legjobb téligumi sem képes csodákra. :)
ivannorbi Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 "szívesen kipróbálnám, hogy mit bír egy vadi zsír téligumi a Mecsekben" Azért csak óvatosan, mert a legjobb téligumi sem képes csodákra. :D Csak kóstogatásra gondolok, nem pályacsúcsok beállítására! :) Főként arra lennék kíváncsi, hogy mekkora hóban lehet még vele elmenni, hogy lehet vele letaposott havas emelkedőn felmenni, meg ilyesmi. Amire egy hétköznapi ember használja a kocsit. Nem autóversenyzős tesztelésekre gondoltam, de azért a kanyarsebességet is kipuhatolnám... Vettem kerékőrt, ilyet (McGard): 8350Ft volt a garnitúra Jó minőségűnek tűnik, az adaptert sorszám alapján meg lehet rendelni, ha esetleg elhagynám (lehet, hogy olcsóbb egy új garnitúra)
Recommended Posts