Andris22 Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 +árat is ha nem titok :) már irtam annó. Borbet C 74 eur volt a 4 darab. nem mai csirke, de más felnit nem vettem volna rá, mer felesleges a C14NZre 200ért felnit venni... nem megy a suli szervere, igy egyenlőre nem tok képet feltenni ;) ;) :D reggel viszem gumishoz, hogy kell-e görgőzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 már irtam annó. Borbet C 74 eur volt a 4 darab. nem mai csirke, de más felnit nem vettem volna rá, mer felesleges a C14NZre 200ért felnit venni... nem megy a suli szervere, igy egyenlőre nem tok képet feltenni ;) :D :) reggel viszem gumishoz, hogy kell-e görgőzni. Az hat küllős ugye? Mérete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Az hat küllős ugye? Mérete? 7*15 4*100 ET37 van benne osztókörmódositó is, ami méréseim szerint 56 körül van. lehet azt sem kell csináltatom ;) elvileg ezek BMW felnik, az meg pászol opelre. az a 6 küllős, igen. powerup kollégának van 1 linkje egy olyanra, pár hsz-el ezelőtt. Képeket! Képeket! Kíváncsi vagyok, mit vettél! Meg majd ha kocsin lesz, az is érdekel! kocsin akkor lesz, ha elég meleg lesz már :) mostmár mégjobban várom a tavaszt. már csak atommanónek kell meghoznia a futómüvet, és akkor mehet a játék ;) ;) :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 "74 eur volt a 4 darab"-- ;) :) :D ingyen volt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 van benne osztókörmódositó is, ami méréseim szerint 56 körül van. asszem, itt enyhe fogalomzavar lesz... szerintem te a tehermentesítő gyűrűre gondoltál, ami az opelnél 56,5mm, BMW-nél 57mm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 asszem, itt enyhe fogalomzavar lesz... szerintem te a tehermentesítő gyűrűre gondoltál, ami az opelnél 56,5mm, BMW-nél 57mm ma nem vagyok normális. igen arra gondoltam. elnézést. javitsd át lécci az eredetiben. fáratt vok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Meg a VW is 57-es. De ha van benne tehermentesítő, akkor legalább nem kell neked is 0,25mm-es gyűrűt csináltatnod, mint itt vkinek, hanem lehet normálisat csináltatni/venni bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 akkor mégis csináltatnom kell? vagy lehet hogy igy is jó lesz. mostmár előkotrom a tolómérőt, hogy pontosan mennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 az 56,5 és az 57 kb egyforma, nem kell helyette másik tehermentesítő, ha tényleg 57es Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 az 56,5 és az 57 kb egyforma, nem kell helyette másik tehermentesítő, ha tényleg 57es amúgy hol lehet gyárttatni őket? amikor vettem a gumikat. láttam gyári alessio tehermentesitőt, méretre már nem emlékszem. elég jónak tünt. fém volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2006 amúgy hol lehet gyárttatni őket? amikor vettem a gumikat. láttam gyári alessio tehermentesitőt, méretre már nem emlékszem. elég jónak tünt. fém volt. Ilyen kis falvastagságút nem lehet gyártatni. Általános műszaki problémák\Futómű - ben ki van tárgyalva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Javítottam nehogy a fejemre koppintsatok :D Eladó Gumik Felnik kérésre képet küldök. megtekinthető nevemre kattintva a megjelenő linken :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 1.7DTL: sztem a fejedre fognak koppintani :) Tápiószecső: pont ezt írtam, hogy nem kell neki ilyen vékony gyűrű, mivel van benne neki tehermentesítő, ahelyett kell 56.5-est szereznie/csináltatnia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.7DTL Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Áááááááá csak nem hátha kell valakinek :) Azért átirtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Van valakinek tapasztalata Yokohama AC01 (c drive) gumival? http://www.agrogumi.hu/agdbl/gumiabroncs/t...at=2&tipus=1301 Hát keresgéltem de nem sok tesztet vagy véleményt találtam a neten. ezek szerint nem sokan futnak ezzel a gumival. Az a pár vélemény amit találtam az nem ír rosszat de találtam egy leírást ahol arról írnak, hogy elég vékony az oldalfala ezért komfortos gumi de nem tudom ez bp-i használatra mennyire célszerű. ;) Csak abban bízhatom hogy ha már H-s gumi akkor csak nem annyira vékony :) Szóval ismét elbizonytalanodtam nyári gumi ügyben :D Továbbra is várok tippeket, hogy szerintetek mit érdemes venni 185/60R14, gyári felnire, bp és autópályás hétköznapi használat nem versenyzés, ár max 13500/db (már ez is túlfeszíti a családi kasszát de ez még bevállalható) Szeretnék jól választani mert nálam ez 5-6évre szól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Hát keresgéltem de nem sok tesztet vagy véleményt találtam a neten. ezek szerint nem sokan futnak ezzel a gumival. Az a pár vélemény amit találtam az nem ír rosszat de találtam egy leírást ahol arról írnak, hogy elég vékony az oldalfala ezért komfortos gumi de nem tudom ez bp-i használatra mennyire célszerű. ;) Csak abban bízhatom hogy ha már H-s gumi akkor csak nem annyira vékony :) Szóval ismét elbizonytalanodtam nyári gumi ügyben :D Továbbra is várok tippeket, hogy szerintetek mit érdemes venni 185/60R14, gyári felnire, bp és autópályás hétköznapi használat nem versenyzés, ár max 13500/db (már ez is túlfeszíti a családi kasszát de ez még bevállalható) Szeretnék jól választani mert nálam ez 5-6évre szól. Dunlop Sp 01, Falken ZE-512, GOOD YEAR Eagle NCT5. Ezek már tuti bizonyítottak. (nekem pl. van két elado 2005ös 80%-os dunlopom occsóért ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Ilyen kis falvastagságút nem lehet gyártatni. Általános műszaki problémák\Futómű - ben ki van tárgyalva. 72(kb) -> 56.5 az nem "ilyen kis" szerintem. most van benne egy gyuru ami 57re modositja. proba alapjan majd elvalik hogy jolesz-e... reggel voltam gumisnal, felraktak ra a nyarigumikat(goodyear eagleF1). gorgozni egyket sem kellett ;) ;) ;) :D :P majd este csinalok par kepet. :) ;) ja, ezt a gumist itt nalunk, tudom ajanlani barkinek. rendesek, es nem ker sokat. bar ez relativ. mondjuk a vilag vegere nem fog ezert kijonni senki szerintem ;) de van 1 gumis kozvetlen az utcankban is. oda nem szivesen megyek, nem szimpi. allandoan azt erzem, hogy at akar b.szni/le akar venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2006 Elnézést félreértettem, biztos nagyon reggel volt még nekem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Dunlop Sp 01, Falken ZE-512, GOOD YEAR Eagle NCT5. Ezek már tuti bizonyítottak. Akkor lehet falken lesz mert azt akciózzák most csak 10999/db Nem azt írta valaki, hogy ez hamar elfogy? Azért hétköznapi használattal 60ekm-t csak elmegy vagy nem A többi nem fér bele az anyagi kritérimba (max13500/db) (nekem pl. van két elado 2005ös 80%-os dunlopom occsóért :D ) Ezt már lefociztuk pár hónapja :) Teljes és új garnitúrát szeretnék. sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Akkor lehet falken lesz mert azt akciózzák most csak 10999/db Nem azt írta valaki, hogy ez hamar elfogy? Azért hétköznapi használattal 60ekm-t csak elmegy vagy nem A többi nem fér bele az anyagi kritérimba (max13500/db) Ezt már lefociztuk pár hónapja :) Teljes és új garnitúrát szeretnék. sorry Tudom, de nem lehtett kihagyni. :D Falken tökéletes lesz a magyar utakra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Nincs véletlen valakinek ilyen 14 es felnire való dísztárcsája? Elhagytam valahol az egyiket. Egy két bontóban érdeklődtem de nincs ez a fajta. :) http://kep.tar.hu/wzsolt/50188012/18184463#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 http://janosi.atw.hu/kepek/81055308.jpg "Gyári Opel alu 15" p-5000 PIRELLI drago 1500km.t futott hibátlan 195/50x15 .F astrán volt teljesen hibátlan karc mentes gyári kulcs a kupakhoz. Bármire felszerelhető ami 4x100-as ..." 30.000 HUF Szerintetek milyen vétel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 http://janosi.atw.hu/kepek/81055308.jpg "Gyári Opel alu 15" p-5000 PIRELLI drago 1500km.t futott hibátlan 195/50x15 .F astrán volt teljesen hibátlan karc mentes gyári kulcs a kupakhoz. Bármire felszerelhető ami 4x100-as ..." Szerintetek milyen vétel? Hát az leginkább az ártól függ. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Ja igen, ár hozzáadva... (30 000 a 4db) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Ja igen, ár hozzáadva... (30 000 a 4db) Akkor szerintem nagyon jó (ha tényleg sérülésmentesek a felnik). :) De már a 4 gumival is kb. árban vagy. Ha tetszik akkor szerintem hozd el nyugodtan, ha meg már megvan, akkor meg használd egészséggel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts