istván Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Te, ez már lopás 6500ft :blink: Az ugy volt, hogy valaki mesélte, hogy egy ismerősénél látott valami ledobott téligumákat. Nekem pedig már régóta folyt a nyálam egy rend téligumiért, de pénz nem volt rá. Na hazajött a tulaj a szileszteri kiruccanásából (az Alpokban voltak...van itt pénz). Szóval elmentem, megnéztem és persze húztam az orromat, hogy hát öregek a gumik, meg a felnik sem biztos, hogy találnak stb. Erre megkérdezte, mennyit adok értük...én meg 6500-öt mondtam...hümmögött és azt mondta... hát vigyem. Amúgy le voltak hajítva már két-három éve, egy Golfon voltak, de eladta az autót már régebb és megmaradtak a gumik. Ha nem kérem, ott rothadtak volna el a gumik. Na de van a dolognak hátulütője is... bizony a gumik 99-ben voltak gyártva, ki is vannak már elégé keményedve...dehát a felnik is megérnek annyi pénzt. Szárazon szépen tapadnak, remélem nedvesen sem lesz rossz. Gondolom annyira fog mint a nyári... Hallott valaki erről a Bridgestone WT-12 ről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Hallott valaki erről a Bridgestone WT-12 ről? teljesen mindegy, milyen gumi ez, semmi köze nincs már az eredeti mivoltához egy 99-es gumi igazából már sokmindenre nem jó, max arra, hogyha jó a porfil, nem büntet meg a rendőr szóval ne keress róla infót, reménykedj, hogy ér valamit :blink: amúgy csak a felniért sok a 6500 Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 teljesen mindegy, milyen gumi ez, semmi köze nincs már az eredeti mivoltához egy 99-es gumi igazából már sokmindenre nem jó, max arra, hogyha jó a porfil, nem büntet meg a rendőr szóval ne keress róla infót, reménykedj, hogy ér valamit :) amúgy csak a felniért sok a 6500 Hamar lehüttöttél :blink: . De gondoltam is, hogy igy van, de én itt Romániában nem találok ennyiért felnit. Na meg abban reménykedek, hogy mégis valamivel jobb lesz mint a nyári... . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 teljesen mindegy, milyen gumi ez, semmi köze nincs már az eredeti mivoltához egy 99-es gumi igazából már sokmindenre nem jó, max arra, hogyha jó a porfil, nem büntet meg a rendőr szóval ne keress róla infót, reménykedj, hogy ér valamit :) amúgy csak a felniért sok a 6500 Hogy a 6500 sok a 4 db felniért?! :) :blink: Na ne! Te mennyiért tudsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 szerintem ennyiért már újat kapsz nekem még rémlik valami azokból az árakból, amit a Blitz rakott fel valamikor tavaly új felnik voltak és ilyen áron most nézem, hogy 6500 volt a 4 akkor annyira nem is volt rossz ez a bolt :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 teljesen mindegy, milyen gumi ez, semmi köze nincs már az eredeti mivoltához egy 99-es gumi igazából már sokmindenre nem jó, max arra, hogyha jó a porfil, nem büntet meg a rendőr szóval ne keress róla infót, reménykedj, hogy ér valamit :blink: amúgy csak a felniért sok a 6500 bazs,te melyik országban élsz? egy új 13as felni 10-12ezer. használtan 5ezer körül darabja! 6500 4 felniért, az szinte ingyen volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Akkor megnyugtattatok...csak megérte. Remélem még a gumi is ugy-ahogy teljesíteni fog. Dehát annyi pénzért nem lehet elvárásom :blink: Ja persze, a négy volt összesen 6500 !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 bazs,te melyik országban élsz? egy új 13as felni 10-12ezer. használtan 5ezer körül darabja! 6500 4 felniért, az szinte ingyen volt. én magyarországon :blink: olvasd el a többi hozzászólásom 10-12 nagyon sok egy 13asért Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Amit vettem az 14-es !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptoma Elküldve Január7, 2006 Megoszt Elküldve Január7, 2006 Amit vettem az 14-es !!! én 5k ért vettem 2db 14' felnit s elötte pedig 20k ért gyári opel lemez felni használtan de vadzsi ujjonnan Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 én 5k ért vettem 2db 14' felnit s elötte pedig 20k ért gyári opel lemez felni használtan de vadzsi ujjonnan Én meg 4 rókakomáért vettem ősszel 4 db 5x13" ET49-es gyári, alig használt Corsa felnit. :blink: Most azon van a téli garnitúrám. Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 most nézem, hogy 6500 volt a 4 akkor annyira nem is volt rossz ez a bolt :) jah ezt csunyán benézted....sztem 4 db 14es lemezfelniért 6,5K nagyonnemsok :) :lol: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 jah ezt csunyán benézted....sztem 4 db 14es lemezfelniért 6,5K nagyonnemsok :) :lol: :blink: Norbi!Szerintem meg te nézted ezt be,mert nem fogod neki elmagyarázni,hogy nincs igaza! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 jah ezt csunyán benézted....sztem 4 db 14es lemezfelniért 6,5K nagyonnemsok :) :) :blink: olvass, mielőtt írsz :lol: nekem elsőre úgy jött le, hogy darabár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Norbi!Szerintem meg te nézted ezt be,mert nem fogod neki elmagyarázni,hogy nincs igaza! :) nembaj, én tudom hogy nincs igaza :) :lol: de hogy ne csak offoljunk.....pl mi a bajod a Superturismoval??? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 nembaj, én tudom hogy nincs igaza :) :) olvass, Csing, olvass! :lol: de hogy ne csak offoljunk.....pl mi a bajod a Superturismoval??? :blink: egyrészt az, hogy nem tetszik, másrészt szerintem annyival nem jobb minőség, mint amennyivel drágább a kategóriatársainál Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Beszélgessünk egy kicsit a kerékőrről is! Van olyan, amelyiket nem szabad megvenni? Pl. gyenge anyagból van, vagy ilyesmi. Tapasztalatok? Hol lehet jót és occsón venni? :blink: :) Mire kell figyelni vásárláskor? ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Beszélgessünk egy kicsit a kerékőrről is! Van olyan, amelyiket nem szabad megvenni? Pl. gyenge anyagból van, vagy ilyesmi. Tapasztalatok? Hol lehet jót és occsón venni? :blink: :) Mire kell figyelni vásárláskor? ... előbb magyarázd el ilyen zöldfülűeknek mint én, hogy mi is az tulajdonképpen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 a csavar helyére szokták tenni, csak a hozzá adott speckó fejjel lehet levenni ELMÉLETILEG célja lenne, hogy a suttyó parasztoknak megnehezítsék a felnilopkodást :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Mondjuk ITT nézd meg! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Mondjuk ITT nézd meg! :blink: ez újonan, boltból ennyi szóval csak okosan amúgy nekem ilyen volt anno a trabimon és a calin is, mind a négy szett alumon nem túl erős, tehát el lehet barmolni, de nem is szar szóval ez kerékőrnek bőven tökéletes Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 És egységesek, vagy többféle is van? Mármint úgy értve, hogy minden felnire jó mindegyik, vagy másfajta kell mondjuk egy opelfelnire, mint egy fordra? (Mondjuk a példádat nézve: trabi-cali, szerintem mindegy) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 valójában nem mindegy nekem 3 szettem volt egy a trabin, egy másfajta a calin, aminek végül elhagytam a kulcsát, így vettem egy másikat a porsche felnihez, amiből ráadásul le is kellett vágnom, mert hosszú volt a lényeg, hogy van vagy 3 fajta menet, meg 5 fajta hosszúság, így ezek variálásával kb 20 fajtát gyárt ez a cég van egy katalógus amiben megtalálod, hogy mire mi kell (illetve a dobos hátulján is rajta van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Én kb. egy éve vettem egy garnitútát ha jól emléxem 2.500 Ft-os áron, valami szlovák gyártmány. A napokban egy ismerősömnek kérdeztem, most 3.500-at mondtak. Olyan mint egy speciális imbusz csavar, a pereme meg elforog, hogy fogóval nehezebben lehessen ráfogni. Ezt a gyármányt 3 méretben árulják menetemelkedés és átmérő és persze ellendarab alakjában különböznek. Vásárláskor alufelninél célszerű meggyőződni, hogy a kerékőr feje vagy az ellendarab elfér-e a furatban. Az alufelninél a süllyesztés miatt -ha nem rendelkeznek ellendarabban- szinte levehetetlen - szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január8, 2006 Megoszt Elküldve Január8, 2006 Köszi! :lol: Akkor nem árt odafigyelni! :) A napokban egy ismerősömnek kérdeztem, most 3.500-at mondtak. És hol, ha nem titok? :blink: Salgótarján? Odáig nem megyek érte! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts