bazs Elküldve December23, 2005 Megoszt Elküldve December23, 2005 lochkreis 100 ha 4 loch, akkor 4x100 az osztókör Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 valaki keresett 3 küllős alufelnit nemrég, talán Fpepe. az ő figyelmükbe ajánlom: http://cgi.ebay.de/Alufelgen-15-VW_W0QQite...1QQcmdZViewItem illetve kérdezném hogy az hogy "LK 100" az mit jelent? :) Köszi Andris22, tényleg én kerestem ilyet. Ezek teccenének az autómon, a méretük is pont jó, bár ET-t nem írnak :D Kár, hogy németül nem tudok :) Ez a 33,5 eurós ár gondolom darabjára vonatkozik... :blink: Ez a mondat: "Nur Selbsabholer kein postalischer Versand!" azt jelenti, hogy csak személyes átvétellel, nem postai úton? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Köszi Andris22, tényleg én kerestem ilyet. Ezek teccenének az autómon, a méretük is pont jó, bár ET-t nem írnak :lol: Kár, hogy németül nem tudok :) Ez a 33,5 eurós ár gondolom darabjára vonatkozik... :blink: Ez a mondat: "Nur Selbsabholer kein postalischer Versand!" azt jelenti, hogy csak személyes átvétellel, nem postai úton? :) Az ár a garnitúrára vonatkozik, de egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a vége. Viszont tényleg csak személyes átvétel lehetséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Az ár a garnitúrára vonatkozik, de egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz a vége. Viszont tényleg csak személyes átvétel lehetséges. ennyire nem olvastam bele, mert nekem nem kellenek. sajna felnit nem mindenki ad fel postán :blink: Boldog Karácsonyt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 beújitottam ebayról 4 15ös alufelnit :blink: ehhez kéne gumi nyárra: mi az amivel érdemes lenne foglalkozni, 195/50R15 méretben? valami jobbfajta kéne, de azért ne az über######a kategória. ezeket láttam most jó áron(?) : Yokohama A539 PIRELLI P5000 DRAGO ezekről vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 beújitottam ebayról 4 15ös alufelnit :blink: ehhez kéne gumi nyárra: mi az amivel érdemes lenne foglalkozni, 195/50R15 méretben? valami jobbfajta kéne, de azért ne az über######a kategória. ezeket láttam most jó áron(?) : Yokohama A539 PIRELLI P5000 DRAGO ezekről vélemény? Szerintem mindenképpen Yoko. A Pirelliről nagyon megoszlanak a vélemények. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December24, 2005 Megoszt Elküldve December24, 2005 Szerintem mindenképpen Yoko. A Pirelliről nagyon megoszlanak a vélemények. mit hallottál, mi a baj a pirellivel? szart nem akarok venni. még olcsón sem :blink: olyan kéne, ami jól tapad, és nem kopik villámgyorsan. zaj meg ilyenek, nem érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Andris22: milyen alut sikerült szerezned, és mennyiért? Képeket kérünk :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Andris22: milyen alut sikerült szerezned, és mennyiért? Képeket kérünk :) holnap(illetve ma) teszek fel képet. sikerült újabb résztvevőket szereznem a listához, erre kéretik szavazni, illetve lehet újat is hozzáirni: kicsit visszaolvastam, és jókat irtak a dunlopról(nekem is ilyen van most, csak 13asba, és tetszik): 1. Dunlop SP Sport 01 2. ez miben más mint az SP Sport 8000, 9000, 3000 ? 3. Bridgestone Potenza RE720 4. Yokohama A539 5. Pirelli P5000 Drago azt hallottam, hogy az ilyen akciós gumik elfekvő készletből vannak, és ti meg azt irjátok, hogy 4-5évesen elöregszik a gumi. ha 2 éves gumit vágnak hozzám, akkor 3 év múlva kuka :blink: mit lehet ez ellen tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Dunlop Sport SP01 nekem nagyon bejött, vizen hihetetlen mód tapad. :blink: Szerk: 195/50r15-ben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Hát ez gumi dolog nagyon érdekes kérdés. Nagyon-nagyon számít a kocsi súlya és gumi mérete. Lehet hogy egy adott gumi az Astra alatt 185/60ban rohadt jól teljesít, de egy másik méretben egy másik kocsi alatt lehurrogják. Nekem volt fent Dunlop SP Sport 01 185/60-ban és egyáltalán nem voltam hasraesve tőle. Vizen sem. Lehet hogy gyári 5 éves DurrDefekt 05 fantázianevű gumi után érzésre sokkal jobb, de úgy általában... Viszon utána felkerült 205/50r15 Falken Ziex 502 (ami elvileg roszabb, mint a sp01, és még viszonylag öreg is volt) és az valami ég és föld volt minden tekintetben. Írtad hogy a második a listában (többek között) Dunlop 9000. Az pedig elméletileg megintcsak nagyságrendileg komolyabb gumi mint a 01. A Yokohama gyártja szerintem az egyik legkomolyabb gumikat, bár lehet hogy az álltad említett típus még az olcsóbb, ezért picit gyengébb képességű szériából való. A pirelliről pedig azt hallottam hogy nagyon gyorsan kopik (ezt mindenkitől). Egyesek szerint cserébe nagyon tapad is, mások szerint cserébe jól csúszik is. Én ezt a pirellit típust még nem próbáltam így erről nem is nyilatkoznék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December25, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December25, 2005 Nekem SP9000 van. Rosszat nem nagyon tudnék mondani róla, semmilyen tekintetben, de 195/50-ben nincs semmilyen összehasonlítási alapom. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 Andris22: milyen alut sikerült szerezned, és mennyiért? Képeket kérünk :) OFF valaki segitsen, nem tudok képet csatolni. lehet a fórum mostani állapotában? :blink: sajnos a webtárhelyem se megy most, igy nem tudok képet feltenni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 OFF valaki segitsen, nem tudok képet csatolni. lehet a fórum mostani állapotában? :blink: sajnos a webtárhelyem se megy most, igy nem tudok képet feltenni! :) csak klubtagok tudnak csatolni ingyenes tárhely van 1000 a neten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December25, 2005 Megoszt Elküldve December25, 2005 csak klubtagok tudnak csatolni ingyenes tárhely van 1000 a neten :) ez áruláncolás :blink: van tárhelyem, csak fekszik a sulis szerver. biztos megint a rendszergizda baxkurálaj. fentebb levő gumis kérdéshez esetleg valami hozzáfüznivaló? (csak hogy ONtopic is legyen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 a p5000 kifutó, ha ilyet veszel és defekted lesz, akkor felejtsd el, hogy találsz másikat helyette és nem peremvédős yokoból láttam valami AA01-et, az nagyon jó gumi, a neten olvastam róla sok jó dolgot amúgy 195/50R15-ben szinte minden olcsó, mert népgumi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 a p5000 kifutó, ha ilyet veszel és defekted lesz, akkor felejtsd el, hogy találsz másikat helyette és nem peremvédős yokoból láttam valami AA01-et, az nagyon jó gumi, a neten olvastam róla sok jó dolgot amúgy 195/50R15-ben szinte minden olcsó, mert népgumi ja de 10-25ig vannak kb. és azért nem mindegy, hogy 10 vagy 25, és ha 25 akkor se mind1, hogy szar, vagy jó :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 azért nézd meg, mit kapsz 25ért és nézd meg azt egy kevésbé futó méretben (pl. 195/55R15) meg fogsz lepődni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 azért nézd meg, mit kapsz 25ért és nézd meg azt egy kevésbé futó méretben (pl. 195/55R15) meg fogsz lepődni :blink: nem mert, már megnéztem őket! :) csak nem értem miért van igy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 mert a 195/50R15 az a méret, amiből a legtöbbet eladnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 mert a 195/50R15 az a méret, amiből a legtöbbet eladnak és akkor már feleannyi az előállitási költség? :? vagy inkább a többinél húznak le nagyon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 ez marketing ami pörög, annak alacsonyabb az ára, hiszen jól fogy, ami kevésbé fogy, értelemszerűen drágább, hiszen nem térül meg a befektetett összeg a gumin amúgy k. nagy árrés van, a 195/50R15 10ért még mindig rejt 2-3e forintot a forgalmazónak Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 és akkor már feleannyi az előállitási költség? :? vagy inkább a többinél húznak le nagyon! A nagy tömegben gyártott dolgok mindig olcsóbbak (nem csak gumiknál!), gondolom a nagyobb eladott darabszám behozza a kisebb árrés okozta veszteségeket :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 a p5000 kifutó, ha ilyet veszel és defekted lesz, akkor felejtsd el, hogy találsz másikat helyette és nem peremvédős yokoból láttam valami AA01-et, az nagyon jó gumi, a neten olvastam róla sok jó dolgot amúgy 195/50R15-ben szinte minden olcsó, mert népgumi ez az AA01 nem is drága, 12-13eFt / darab. biztos ez az? :blink: hol olvastál róla a neten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve December26, 2005 Megoszt Elküldve December26, 2005 írd be google-ba :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts