I_S Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 no meg m,ondjuk én nem versenyzek a géppel ugyehh Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Jó műszer ez a konfig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 az ám :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 OFF lopi...llopi...sóspálcika ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Befelé ott a gátló elég közel... Szal nem kell nagy méretekben gondolkodni. :lol: annyira nincs közel, de esküszöm, egyszer lemérem a caravant Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Az azért jó, mert ha egyszer elkezd gyengülni a hátsó szilent, akkor elkezdi zabálni a hátsó gumit. :lol: te! a kerék befelé rugózik ám ;-) ha kopik a szilent, akkor is kollégám carismáján egy paírlap alig fér be a kerék és a sárvédőív közé, de nagyon durván rugózik az autó :arrow: nyaraláskor, megpakolva, 4 emberrel a sárvédőív elnyelt jó 15 centit a felniből (7,5x16, 205/45R16) és nem ért semmi semmihez Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Te má megen miről beszélsz? :) Astrán torziós híd van, aminek jellemzője, hogy megtartja az eredeti kerékdőlési szöget. :( Ez a japcsi autókon teljesen máshogy műxik, ott általában független felfüggesztés van. :lol: Szal ha öregszik a szilent, a hátsó kerekek akár 1-1cm-t is képesek mozogni oldalirányban az F Astrákon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 jóvan én a caliból indultam ki ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Széééééétoffffffolod itt az astrásokat! Szép dolog ez? :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Széééééétoffffffolod itt az astrásokat! Szép dolog ez? :D ;) ;) Off: Neki szabad!Hisz' admin! :lol: :) :( Bezzeg ha mi csináljuk! :D :D Amúgy ez az oldalra 1cm elég érdekes! :shock: Nem gondoltam volna!De ennek gondolom már olyankor van hangja is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Ja, az már audiovizuálisan is jelentkezik, mert akkor már lényegében nincs is szilent, a híd össze-vissza verődik. Láttam már ilyet, elég mocsok látvány. Bár az is igaz, hogy a hídnál levő szilentek nehezebben fáradnak el, mint az első futóműben levők. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Nagy dilemmám vagyon nekem tisztelt cartársak! Lehet, h csak én túlzom L a dolgot, de a szitu a köv.: Haver felajánlott nekem 4 db, szinte új, 5Jx13 ET49-es lemezfelnit megvételre. Meg is örültem, mert úgyis a téli gar.-ból 2 db. felni oda lett csapva, by előző tulaj, gondoltam minnyá' pótolni is to'm a hiányt így tél előtt :lol: mondtam neki, h lejáccuk a meccset, mert nekem pont ilyenek kellenének, de ET számban nem vok biztos. Nézem otthon a sureszokat, elől 5,5Jx13 ET46, hátul 5Jx13 ET 49 :( Ezt eddig észre sem vettem! Iziben futottam a sufnyiba csekkolni a téli felniket: 5Jx13 ET49. Mint utólag kiderítettem (gumibolt.hu :) ) az 5Jx13 ET49 az az E Kadett gyári felnimérete, a zAstra-é + ugye 5,5Jx13 ET 46. Mi legyen...? :oops: Mennyire gáz ha ET 49-et rakok a verda alá az ET46 helyett (hátul, ill a télieimen most is ez van)? Ill. mennyire gáz a 175/70R13-as gummáknak az 5"-os felni? Mer' ha nem olyan számottevő az eltérés és nyugodtan felrak6tom az 5Jx13 ET 49 felniket, akkor lehet megvenném mind 4et, az össz. 2 db gyári 5,5Jx13 ET 46-omat + tovább adnám v.kinek! :D Véleményeteket kérném ügyemben! Kösz.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 175/70-es guma felmegy 6Jx13-as felnire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Ujjzol! Az ET 49 és 46 között csak 3 milliméter az eltérés. Tehát az ET 49 3 mm-el jön kijjebb mint a 46. Az 5.5 széles felni pedig nagyjából egy centivel szélesebb a másiknál. De nálad ez most nem bír különösebb jelentősséggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Tehát az ET 49 3 mm-el jön kijjebb mint a 46. Az 5.5 széles felni pedig nagyjából egy centivel szélesebb a másiknál. De nálad ez most nem bír különösebb jelentősséggel. A 46-os van kintebb. :wink: Amúgy ezek a méretbeli különbségek nem túl jelentősek. Szerintem nyugodtan felmehet. Bár az 5-ös felnin elég ballonos lesz a gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 175/70-es guma felmegy 6Jx13-as felnire? Simán fel kell mennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 A 46-os van kintebb. :wink: Amúgy ezek a méretbeli különbségek nem túl jelentősek. Szerintem nyugodtan felmehet. Bár az 5-ös felnin elég ballonos lesz a gumi.Így pontos. Az előbb elírtam, de nem lényeges a különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 A 46-os van kintebb. :wink: Amúgy ezek a méretbeli különbségek nem túl jelentősek. Szerintem nyugodtan felmehet. Bár az 5-ös felnin elég ballonos lesz a gumi. Sejtettem én is, h ezek nem jelentős méretbeli különbségek, de azé' érdekelt a véleményetek ;) Akko' megveszem a 4 db 5Jx13 ET49-et, max. arra teszem a téli gar.-mat, azzal úgyis kevesebbet járok ugye. Egyébként most a 2 hátsó nyári van az 5"-os felniken és nem látni szemre különbséget a ballonosságot illetve. Köszönöm nektek a hozzászólást! Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
opeltds Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 sziasztok Lenne gy kérdésem a 5j-ás felnire rá megy a 185-ös gumi köszike! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Nem kellene erőltetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Nem kellene erőltetni...Jaja, már az 5.5-re is elég határeset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Jaja, már az 5.5-re is elég határeset. Pedig az 5.5-re az ajánlás középtáján van még a 185. Ajánlás szerint még a 195-is rámegy (mármint az 5.5-re) de az már tényleg határeset. Szóval szerinted én se rakjak 5.5-re 185-öst nyárit? Ha már itt vagyok akkor kérdeznék téli gumival kapcsolatban 175/65R14 méretben ki mit ajánl? Elég költségérzékeny vagyok így az ár/érték arány fontos. Lassan már itt lesz az ideje. felnit már most túrok a bontóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Pedig az 5.5-re az ajánlás középtáján van még a 185. Ajánlás szerint még a 195-is rámegy (mármint az 5.5-re) de az már tényleg határeset. Szóval szerinted én se rakjak 5.5-re 185-öst nyárit? Ha már itt vagyok akkor kérdeznék téli gumival kapcsolatban 175/65R14 méretben ki mit ajánl? Elég költségérzékeny vagyok így az ár/érték arány fontos. Lassan már itt lesz az ideje. felnit már most túrok a bontóban.Nekem is az 5.5-ön van fenta 185, tehát rá lehet tei, de 5J már nem javaslom. Télire nekem Falken hs435 van, meg vagyok vele elégedve, és az ára is jó volt 13-13 körül vettem újonnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Hello mindenkinek! A kérdésem az lenne hogy peremezés nélkül kizárt hogy elférjen hátul a 9x16 et 30? Gyanítom hogy igen, de hátha széthúzza annyira a 215/40-es gumit hogy nem ér bele a perembe. Mi a véleményetek? Itt 1 kép a felniről és a gumiról igaz 1 Nissanon Köszi előre is!Fontos lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember3, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2005 Szerintem peremeztetned kell, a 7,5*16 éppen elfér még ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts