spzoli Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Hogyééé??? Tudod, hogy csak dicsekedtem. :) Ha írsz privátban, akkor mondok számot is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Tudod, hogy csak dicsekedtem. :) Ha írsz privátban, akkor mondok számot is. :) 42 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Tudod, hogy csak dicsekedtem. :) Ha írsz privátban, akkor mondok számot is. :) Színét is mondd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június9, 2015 Megoszt Elküldve Június9, 2015 Színét is mondd. :D Már fekete :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június9, 2015 Megoszt Elküldve Június9, 2015 Már fekete :D Úgysem az marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 Szerintetek ez itt alul repedt? http://taylor.hu/astra/felni/100_1583.JPG Meg megér 18at 4 ilyen? Aszittem GM-Intra, de olasz MiM. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 Szerintem repedt szegény... bár mintha próbálták volna javítani... Eléggé ütött-kopott... nem? :O Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június10, 2015 Megoszt Elküldve Június10, 2015 Szerintem repedt szegény... bár mintha próbálták volna javítani... Eléggé ütött-kopott... nem? :o hátja nekem is úgí tűnik, de azé nem mindegyik, a pereme elég használtnak néz ki, vhogy 13asba nem találok GMet http://taylor.hu/astra/felni/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június16, 2015 Megoszt Elküldve Június16, 2015 Hali Volt olyan "gyári" felni? Vagy amit a kereskedő rárakott olyan volt oszt kész? GM-Intra annak számít? g Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2015 Megoszt Elküldve Június16, 2015 Hali Volt olyan "gyári" felni? Vagy amit a kereskedő rárakott olyan volt oszt kész? GM-Intra annak számít? g Volt persze, csak a 13-as aluk már a kadettnél is csak viccnek voltak. 14-15-ben van egy rakás gyári felni. A gyári a dizájn és a méret, természetesen nem opelék kezdtek el kereket gyártani, hanem valamelJk felnigyártó a neve után odabiggyesztette a gm-et is azt kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június16, 2015 Megoszt Elküldve Június16, 2015 Volt persze, csak a 13-as aluk már a kadettnél is csak viccnek voltak. 14-15-ben van egy rakás gyári felni. A gyári a dizájn és a méret, természetesen nem opelék kezdtek el kereket gyártani, hanem valamelJk felnigyártó a neve után odabiggyesztette a gm-et is azt kész. igen tudom a 13 vicc nem is találok közbe találtam 1 katalógust a 19oldalon van F: http://taylor.hu/astra/kerektarcsakatalogus.pdf nekem csak a jobb alsó, meg a bal felső ismerős, de az gondoltam az Intra, nem Ronal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június16, 2015 Megoszt Elküldve Június16, 2015 igen tudom a 13 vicc nem is találok közbe találtam 1 katalógust a 19oldalon van F:http://taylor.hu/astra/kerektarcsakatalogus.pdf nekem csak a jobb alsó, meg a bal felső ismerős, de az gondoltam az Intra, nem Ronal A legtöbb ronal volt. Egyébként mindegyikből van annyi mint a franc, és nem drágábbak mint egy 13-as. Sőt... Ezekből van, úgyhogy inkább olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június16, 2015 Megoszt Elküldve Június16, 2015 A legtöbb ronal volt. Egyébként mindegyikből van annyi mint a franc, és nem drágábbak mint egy 13-as. Sőt... Ezekből van, úgyhogy inkább olcsóbb. jójó tudom, de most nem veszek gumikat ezé Link to comment Megosztás: More sharing options...
AMD Power Elküldve Június24, 2015 Megoszt Elküldve Június24, 2015 Most nyárra kapott új nyár papucsokat az autó Barum Brillantis 2. 175/70 R13. Téliek is Barum (Polaris 3). Nagyon megvagyok elégedve velük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dave89 Elküldve Június30, 2015 Megoszt Elküldve Június30, 2015 Nekem is Barum brillantis 2 került rá zsír új, Még vizes úton se tudtam játszani vele (pedig szerettem volna) Bár megvallom őszíntén, lehet a kézifék bovden van kinyúlva. Lényeg hogy a gumik elég jól teszik dolgukat, nekem ABS-em is van, és az a tapasztalatom, hogy mindig meg tudtam állni. Eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
herK Elküldve Július13, 2015 Megoszt Elküldve Július13, 2015 Sziasztok! 1.4 benzines Sedan alá 4x100 ET37 205/50R15 86V? :) Vagy nagyon lefogja a mostani 165 vgy 175-ös virsligumihoz képest? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Július13, 2015 Megoszt Elküldve Július13, 2015 195/50R15 a helyes váltóméret, én is ezt használok ahogy itt a fórumon többen. Ha nem keresed minden indulásnál a gumi határait akkor max 1 literrel eszik többet, nálam max fél a diferencia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
herK Elküldve Július13, 2015 Megoszt Elküldve Július13, 2015 Értem Köszi. ET számban esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Július13, 2015 Megoszt Elküldve Július13, 2015 Az h mekkora ET-vel passzol rendesen a kocsid alá függ a felni szélességétől, nekem 35-ös ET van a 7.25 széles felnimmel és szépen mutat a kocsi alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus17, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2015 Hali Felni (használt) vásárláskor kell vmi extra dologra figyelni? Nem méret, meg ET, hanem egyébre gonsoltam, köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus18, 2015 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2015 Hát, ha alu, akkor csak gumi nélkül, hogy meg tudd vizsgálni nem több darabból volt e összehegesztve, ill ha van lehetőség feltenni egy kerékagyara, vagy gépre, akkor körbeforgatni, nem tojás-e, vagy üt stb. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi87 Elküldve Szeptember7, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2015 Kedves Mindenki! Első autóként (mert igénytelen és viszonylag kicsi pénzből fenntarthatóm mellesleg tetszik is) egy 2001-es Opel F Astrát (csapott hátú) vettem. Jelenleg a gyári 14 colos lemezfelni van rajta. Szeretnék rá egy 15 colos alufelnit. Kérdésem, hogy tudtok e ajánlani valami konkrétat? 4*100*56,5 az osztókör. Illetve a felni valamint a gumi szélességére lennék kíváncsi, hogy mit ajánlatok, mivel kicsit szélesebb gumit tennék alá mint ami rajta van jelenleg (175/65 R 14). Mi fér be alá? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Szeptember7, 2015 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2015 195/50r15-el használom 7.25" széles felnin. Nyomvájú jobban vezeti sokkal mint a keskeny gumival de fogyasztásban nem sok a különbség ha ésszel gyorsít az ember. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2015 Megoszt Elküldve Október24, 2015 Mivel a nyári gumijaim amúgy is kukák, hát gondoltam megpróbálom őket leszedni a felniről. Nem volt egyszerű, de végülis... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Október24, 2015 Megoszt Elküldve Október24, 2015 Na jó ez egyszerű, de most tedd fel az újat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts