wookie Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Nekem hónapok óta fent van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Talán a jövő héten lesz meg a nyári szettem(alufelni, gumi), addig télin gurulok. Eladóak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Talán a jövő héten lesz meg a nyári szettem(alufelni, gumi), addig télin gurulok. Eladóak. Milyen gumit dobsz rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Milyen gumit dobsz rá? Nyárit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Nyárit. :D Nagyon leszűkited a kört... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Power Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Sziasztok! Hankook K425 gumiról van valakinek tapasztalata? A téli gumim ilyen fajta és a koléga is esküszik rá nyáriba, bár neki nagyobb van és Toyotán. 195/50R15 méretbe nézném. Conti lenne még esélyes, bár nem mindegy hogy 72k vagy 54 :D Esetleg olcsó gumis délpest és környékén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbenedict Elküldve Június5, 2015 Megoszt Elküldve Június5, 2015 Rendorfelnire szerelt 205/50 vagy 60-as kerek felmegy kombi astrara? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június6, 2015 Megoszt Elküldve Június6, 2015 Hali Előre szolok amatör kérdés lesz.... 5J ET49 helyett 5.5J ET38 lenne, megnéztem befelé +5mmm kifelé +17mm. Megmértem, jól gondolom, hogy ez még elfér normálisan és rendesen ugye? ("13as) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2015 Megoszt Elküldve Június7, 2015 Hali Előre szolok amatör kérdés lesz.... 5J ET49 helyett 5.5J ET38 lenne, megnéztem befelé +5mmm kifelé +17mm. Megmértem, jól gondolom, hogy ez még elfér normálisan és rendesen ugye? ("13as) Szerintem ha nincs ültetve van ott simán ennyi hely bent is kint is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ZU1NhX4Zy9s,hátha érdekel valakit. :D Gumist is legyilkolom, ha a peremhez hozzáér, nem hogy azon húzza körbe a pajszert. :D Hali Előre szolok amatör kérdés lesz.... 5J ET49 helyett 5.5J ET38 lenne, megnéztem befelé +5mmm kifelé +17mm. Megmértem, jól gondolom, hogy ez még elfér normálisan és rendesen ugye? ("13as) Nem jó az neked, de a téli felnim eladó, nem kell? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Gumist is legyilkolom, ha a peremhez hozzáér, nem hogy azon húzza körbe a pajszert. :D Nem jó az neked, de a téli felnim eladó, nem kell? :D Van már új kiszemelt télre? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Van már új kiszemelt télre? :D Jah, láttam valamit, de az ember mindig drágán szokott adni mindent, meg lehet hogy el se adja, ha sokáig várok, szóval gyűjteni kell. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Gumist is legyilkolom, ha a peremhez hozzáér, nem hogy azon húzza körbe a pajszert. :D Nem jó az neked, de a téli felnim eladó, nem kell? :D hát elég masszív ahogy tolja neki OOOO nem köszönöm, egyébként milyen? :D Ja még 1kérdés, GM-Intra felnihez kell vmi extra féle csavar? vagy csak az újakhoz kell más mint a lemezhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 hát elég masszív ahogy tolja neki OOOO nem köszönöm, egyébként milyen? :D Ja még 1kérdés, GM-Intra felnihez kell vmi extra féle csavar? vagy csak az újakhoz kell más mint a lemezhez? https://lh6.googleusercontent.com/9CmBC0Wim4scnssfApLC8adDTri78YFCi7Neqw0n2Kaav6_QvN2vKOLcUodAZzWpzupz8yEnKEM22QU=w1912-h2560-rw Elvileg jó a rövid csavar hozzá, gyári kerekekhez nem szokott kelleni hosszabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 https://lh6.googleusercontent.com/9CmBC0Wim4scnssfApLC8adDTri78YFCi7Neqw0n2Kaav6_QvN2vKOLcUodAZzWpzupz8yEnKEM22QU=w1912-h2560-rw Elvileg jó a rövid csavar hozzá, gyári kerekekhez nem szokott kelleni hosszabb. "403. That’s an error." köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Akkor legyen így akkor :D "403. That’s an error." köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Akkor legyen így akkor :D na nekem ilyen "lapos" kerék nem kell, amitől ilyen segghúzós lesz a jószág :evilgrin: mondjuk ha az mondtad vóna, hogy "14 acél felni, akko..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 na nekem ilyen "lapos" kerék nem kell, amitől ilyen segghúzós lesz a jószág :evilgrin: mondjuk ha az mondtad vóna, hogy "14 acél felni, akko..... Van 14es acélom ha kő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Van 14es acélom ha kő :D Oh neked mid nincs........mondjuk ami kéne(2csőves leömlő) nem köszi, maradok a 13nál, majdnem újak a gumik, most ezért nem veszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Oh neked mid nincs........mondjuk ami kéne(2csőves leömlő) nem köszi, maradok a 13nál, majdnem újak a gumik, most ezért nem veszek :P ha lenne is csak pakkban adnám Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 na nekem ilyen "lapos" kerék nem kell, amitől ilyen segghúzós lesz a jószág :evilgrin: mondjuk ha az mondtad vóna, hogy "14 acél felni, akko..... De nem mondhatom, mer' 15. Amúgymeg 195/60 van rajta hátul, azért ilyen buggy-s, elöl meg tök gyári 195/50, nem húzná a seggét, még emelne is rajta, hogy többet pakolhass :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 De nem mondhatom, mer' 15. Amúgymeg 195/60 van rajta hátul, azért ilyen buggy-s, elöl meg tök gyári 195/50, nem húzná a seggét, még emelne is rajta, hogy többet pakolhass :D "15? :omg: anyám.... na mindegy, ha megéri a következő gumi szettet, akkor megyek felfelé, addig marad ez Intra felninek eredetileg van vmi közepe? hülye kérdés volt, kéne neki lennie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 "15? :omg: anyám.... na mindegy, ha megéri a következő gumi szettet, akkor megyek felfelé, addig marad ez Intra felninek eredetileg van vmi közepe? hülye kérdés volt, kéne neki lennie Gyári méret bacod :D De vidd el, mer' kell a pénz a 16-okra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Gyári méret bacod :D De vidd el, mer' kell a pénz a 16-okra. :lol: tom hogy gyári, de akko sem tod rámmelegíteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június8, 2015 Megoszt Elküldve Június8, 2015 Van 14es acélom ha kő :D Hogyééé??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts