Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Én is inkább üres lemezfelnipárti vagyok, nagyon kevés olyan dísztárcsa van ami tetszik. Igazából kb 3 :D Amit leloptak anno 14-es gyárim, azok tetszettek. A 14-es Merci lemeztárcsák amiket 2 éve szórtam szét a világban kanyaronként, azok is tetszettek, csak a rögzítés nem lett megoldva igazán :D Aztán az opel kamu-alufelnijei, a csavarozós dísztárcsával, abból van egy verzió ami bejön. Na jó, egy 15-ös műanyag merci pakkot, még lehet hogy fölteszek egyszer, de tényleg az a vége. :D

Elküldve

Én is inkább üres lemezfelnipárti vagyok, nagyon kevés olyan dísztárcsa van ami tetszik. Igazából kb 3 :D Amit leloptak anno 14-es gyárim, azok tetszettek. A 14-es Merci lemeztárcsák amiket 2 éve szórtam szét a világban kanyaronként, azok is tetszettek, csak a rögzítés nem lett megoldva igazán :D Aztán az opel kamu-alufelnijei, a csavarozós dísztárcsával, abból van egy verzió ami bejön. Na jó, egy 15-ös műanyag merci pakkot, még lehet hogy fölteszek egyszer, de tényleg az a vége. :D

Hát ez a dísztárcsa ha jól tudom többe kerül mint a lemezfelni, de nekem ingyen volt. :DSzegény néhai traktorról örököltem... :D

1669724-20141202-iKaDtj.jpg

• 2 months later...
Elküldve

Üdv.Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy alap gyári Astra F 1.4i,60 LE,5 ajtós.15x6.5"-os alufelnire milyen lehetőségek vannak gumi méret terén,ami még mutat rajta.Válaszokat előre is köszönöm.

Elküldve

Üdv.Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy alap gyári Astra F 1.4i,60 LE,5 ajtós.15x6.5"-os alufelnire milyen lehetőségek vannak gumi méret terén,ami még mutat rajta.Válaszokat előre is köszönöm.

195/50R15 vagy 185/55R15 ha a gyári méret 175/70R13 :icon1:

• Like 1
  • 2 weeks later...
Elküldve

Üdv.Érdeklődnék,hogy astra f kombi alá 15-ös alufelni milyen tulajdonságokkal bír?Gondolok itt irányíthatóság,és ilyesmi.

Ha gumit is raksz rá, akkor egész kényelmes tud lenni! ;)

• Like 2
Elküldve

Ha gumit is raksz rá, akkor egész kényelmes tud lenni! ;)

:D Természetesen gumival együtt gondoltam :D Nem "eszi" jobban a futóművet? Jelenleg téli gumim az 13"-os a nyáriak 14"-osak voltak,és 2 évet bírtak ezeken a jó magyar utakon az alsó támaszok.

Elküldve

:D Természetesen gumival együtt gondoltam :D Nem "eszi" jobban a futóművet? Jelenleg téli gumim az 13"-os a nyáriak 14"-osak voltak,és 2 évet bírtak ezeken a jó magyar utakon az alsó támaszok.

Az nem a 14" felni miatt volt biztos.

195/50 R15 gumi ET40 körűli 7J széles felnin teljesen megfelelő választás :icon1:

• Like 1
Elküldve

Az nem a 14" felni miatt volt biztos.

195/50 R15 gumi ET40 körűli 7J széles felnin teljesen megfelelő választás :icon1:

Köszönöm a választ,ilyesfajta véleményekre vagyok kíváncsi ;)

Elküldve (edited)

Sziasztok van nekem 99évj 1.4 astra f az a kérdésem mennyi az agyátmérője a 14 colos lemezfelninek? köszi

Módosítva : lombi
Elküldve

Sziasztok van nekem 99évj 1.4 astra f az a kérdésem mennyi az agyátmérője a 14 colos lemezfelninek? köszi

Hát nehezen fér oda a tolómérő, de 57milinek nézem...igaz ez 13collos, de szerintem az agy ugyanolyan, 13-14-re váltáskor azt nem cserélik.

Szerk:

1762563-20150225-PMhrrT.png

Elküldve

Hát nehezen fér oda a tolómérő, de 57milinek nézem...igaz ez 13collos, de szerintem az agy ugyanolyan, 13-14-re váltáskor azt nem cserélik.

elvileg 56.5mm

Elküldve

Üdv.Olyan kérdésem lenne,hogy ez a méretű: Et38 6J14H2 alufelni jó-e lenne a f astra alá?Kell hozzá központosító?

Ez a méret jó, de ebből az adathalmazból nem derül ki, hogy kell-e központosító, és az sem h 4x100e

Elküldve

Ez a méret jó, de ebből az adathalmazból nem derül ki, hogy kell-e központosító, és az sem h 4x100e

Igen,ezek kimaradtak,4x100-as,és még egy ilyen szám van,hogy: R64

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.