Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Hogyne! Előző nap nyertem meg a sörivó bajnokságot, és sokan szerettek volna inni a bajnokkal. Nem okozhattam nekik csalódást! :lol: A szombatom meg azzal telt, hogy Maurice barátommal ásványvizet kortyolgattunk. Viszont a dícséretem őszinte volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Külsőt tudnak csinázni,de müszakilag... Mi is a gond az olasz autókkal??? Alfa, Maserati, Lancia - azért ezek legendás autók és műszakilag is előremutató konstrukciók voltak. Nagyon jó motorokat csinálnak a digók. A 70-es és 80-as évek tömegfiatjaitól talán tekintsünk most el..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Veteránopelen vki hírdet B Kadett alkatrészeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Mi is a gond az olasz autókkal??? Alfa, Maserati, Lancia - azért ezek legendás autók és műszakilag is előremutató konstrukciók voltak. Nagyon jó motorokat csinálnak a digók. A 70-es és 80-as évek tömegfiatjaitól talán tekintsünk most el..... Szedtél már szét olasz autót? Nem éppen a logikus felépítésről híresek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 hááát nem.... de sokkal jobb mint egy Francia retek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve November11, 2007 Megoszt Elküldve November11, 2007 Az első B kadett találkozó beszámolója és képei felkerültek a netre! http://lightning.fw.hu/kadettb.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Zsolti ez meg pont olyan mit a tijed: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 szép tiszta :P hívtak engem is a talira de sajna nem tudtam menni meg kicsit féltem is hogy rossz idő lesz ... de legközelebb akárhogy is de megoldom . jó lett volna ott lenni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 A Merciden van vonóhorog, már csak egy tréler kell, és nem lesz koszos a gép. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 ááá .. a kicsivel menni kell ! az akkor egy jó érzés élvezem a technikát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November23, 2007 Megoszt Elküldve November23, 2007 Milyen jó kis légszűrődoboz a midikittel az 1.2esen Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 nígelnagelneu postakltsg ide 15eur láb 8,7cm hosszú, lyuktáv 6,5cm, csak nagyon közerlről látszódó tükörhibája van Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 ez akkor jó B kadettre ? jobboldalra ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 nemtom, hasonlítsd össze a balooldali GM számával. tényleg már ha csavar könnyen oldható de van még négy nap elmehet az ár akár 100juróig is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 hát az horror lenne ha 100 lenne :( bár eléggé ritka akár lehet is annyi ..... már látom hogy sose nem se nem lesz illen tükröm :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December15, 2007 Megoszt Elküldve December15, 2007 nagyon leült ez a topik :) mizu kartársak ? autók pihennek? Berlina? Opeltomi ? :( karácsonyi ajándéknak leápoltam a gumikat a beltérben meg a csomiban és ajtóknál is a pici kadettnek ;) szptember 10 én ment utoljára .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December16, 2007 Megoszt Elküldve December16, 2007 nagyon leült ez a topik :( mizu kartársak ? autók pihennek? Berlina? Opeltomi ? ;) karácsonyi ajándéknak leápoltam a gumikat a beltérben meg a csomiban és ajtóknál is a pici kadettnek :) szptember 10 én ment utoljára .... Semmi különös. Év vége van és veterános uborkaszezon. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December17, 2007 Megoszt Elküldve December17, 2007 hát igen . várom a lehetőséget hogy gördüljek eggyet a vassal :( nem tudsz valami szép kerek krómos bosch vagy hella ködöst nekem ? valami szép a B re kellene .... ami ada illik formailag . folyamatosan keresek de semmi már hónapok óta ... olyan mit a jobbos tükör ;) sehol semmi . Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December19, 2007 Megoszt Elküldve December19, 2007 üsd be az artikelszámot ebay keresöbe: Chromspiegel rund Ascona A, Manta A , neu ! Artikelnummer: 230204651676 fickó valaszolt is: Hallo, der Spiegel passt meines Wissens beim Kadett B, zumindest habe ich schon mal den linken Spiegel vom Kadett B mit dem vom Manta A in Sachen Neigung verglichen, die war gleich. Ich weiss aber nicht mehr ob die Lochabstände gleich sind, wenn Du diese hast, gib sie mal bitte durch, dann kann ich nachmessen. Leider habe ich keine Teilenummer des Spiegels. Gruß Thomas mérd meg a lyuktávolságot. tavaly már vettem töle valamit, megbízható! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 szerintem nekem mindegy lene a lyuktávolság mert jobboldalra kellene max lehet 10-15 mm eltérés nem ? mennyibe fájna ? hopp most nézem ez nem balos? mondjuk a kettő párban lenne az igazi :( ár jól hangzik még.... gondolom lesz ez drágább is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Úgy nézem, hogy 113,53 juróért ment el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December22, 2007 Megoszt Elküldve December22, 2007 csak 27n jár le. egyébként tényleg 120juró a listára drmanta-nál bármikor rendelhető Swingermánia: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 ....csak 27n jár le. egyébként tényleg 120juró a listára drmanta-nál bármikor rendelhető.... Báááááááá, de hülye vagyok :( Amit november végén linkelt, az ment el annyiért amennyit írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Báááááááá, de hülye vagyok :( Most azt várod, hogy meglepődjünk....pffff...ezen már nem tudunk... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December23, 2007 Megoszt Elküldve December23, 2007 Ha v.ki keresne ilyesmit....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts