kori Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Én csak abban vagyok biztos, hogy a Rekord sima difis hátsóhídjába nem ment bele a sperr difi, így egész hidat kellett cserélnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Opel Kadett A Italsuisse Spider (1964) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 azannya :wacko: de betyár jól néz ki ! :lol: ezt a digók építették ?? nem is láttam még ilyet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 du kicsit lusta vótam: http://www.pietro-frua.de/italsuisse/1964_kadett.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 hát igen vannak még szép autók és ez is az :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 azannya :wacko: de betyár jól néz ki ! :lol: ezt a digók építették ?? nem is láttam még ilyet :unsure: Külsőt tudnak csinázni,de müszakilag... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Sziasztok! Tudna nekem valaki árakat ill. beszerzési helyet mondani (itthonit és kűfődit meg forintosat és eurósat is) C Kadett 2db első kocka fényszoró mellé 2db index és 2db első sárvédő meg egy bal első ajtó érdekelne. Meg azt hiszem kell a díszrács is mert a kereklámpásnak nagyobb. Lehetnek bontott árak is. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 olyan egyszerü volt hogy azon se tudtak mit elrontani akkoriban :unsure: egy olasz forma terv és egy germán vagy japán technika ami egybe öntve lenne jó . na de ez már más tészta .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 utángyártott sárvédőt vettem anno asszem olyan 8e körül /db. a többire lövésem sincs ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 A veteránopelen vki hírdet C Kadett cuccokat. Hátha van neki ami neked kell. Sziasztok! Tudna nekem valaki árakat ill. beszerzési helyet mondani (itthonit és kűfődit meg forintosat és eurósat is) C Kadett 2db első kocka fényszoró mellé 2db index és 2db első sárvédő meg egy bal első ajtó érdekelne. Meg azt hiszem kell a díszrács is mert a kereklámpásnak nagyobb. Lehetnek bontott árak is. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 szerbusz Kori ! :lol: igen most néztem van ott egy hirdetés amiben vannak indexek meg ez az . :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 keresek valami korhű ködlámpát a B re (1972) ha valaki tud valami okosat ne tartsa magába :lol: krómos ,saváló ,kerek ilyesmi jöhet szóba . Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 A veteránopelen vki hírdet C Kadett cuccokat. Hátha van neki ami neked kell. Tudnál egy linket ide dobni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Remélem nem off: Kadett-B makettje papírból a Holland B Kadett Klub honlapjáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Tudnál egy linket ide dobni? tessék Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 klassz kis papír cuccos :lol: én is nézegetem azt az oldalt de nem botlottam bele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 klassz kis papír cuccos :lol: én is nézegetem azt az oldalt de nem botlottam bele :lol: mert vékony, nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 :lol: erre a lapattanó poénra nem is gondoltam de kézenfekvő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Hú, de szép! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 hu de rég láttam a motorteremet :lol: na holnap meg is nézem :lol: :lol: Sanyi látom képeket nézegetsz . csak nem a nyár hiányzik ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 A nyár nem hiányzik, lesz még. De ez a tali nagyon jó volt. Mellesleg a képekből próbálom összerakni azt a pár órácskát, ami kiesett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 A nyár nem hiányzik, lesz még. De ez a tali nagyon jó volt. Mellesleg a képekből próbálom összerakni azt a pár órácskát, ami kiesett. :lol: "kiesett " mi ott találkoztunk ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Hát, én az autót jól körbenyálaztam, és még a tulajnak is odavakkantottam, hogy gyönyörű, de többre nem emlékszem. Nekem az a nap olyan volt, mint a Budapest parádé: "Ez a nap más, mint a többi". Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Hát, én az autót jól körbenyálaztam, és még a tulajnak is odavakkantottam, hogy gyönyörű, de többre nem emlékszem. Nekem az a nap olyan volt, mint a Budapest parádé: "Ez a nap más, mint a többi". igen :lol: akkot tényleg volt valami "ez a nap más" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts