snec Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 szép darab Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 szép ám ! most kis kaszni munka van rajta de nem vészesen sok épp hogy. aztán egy teljes festés lesz meg egy motor felújítás :) nekem is nagyon teszik és igényes a gazdája is . most kicsit átdolgozza a gépet szebbre . Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 mondjuk a kormány nem korabeli :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 az nem . az nekem se tetszik ,ill. nem ide való . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 Részemről az ajtókba menő kábeleket vezettem volna másképp. De tényleg szép darab. Hova valósi? Egy időben rohangált pár C Kadett a környéken, de mind eltűnt. Egy sokáig Lánycsókon állt a mosóban eladóként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus5, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2007 ez egy Pécsi srácé (Dávid/Dév) most épp nem használja de megfertőztem és szeretné gyáriasra megcsinálni :) majdnem minden nap találkozunk ő hozza az új alaktrészeket nekem . a vezeték igen háát , majd reméljük módosítja B) (ez nálam is negatív dolog nem kicsit) ami lánycsókon állt azt eladták valahova( asszem 450 körül) . azt a darabot egy cimbim restaurálgatta kisebb nagyobb sikerrel de végül a fényezése lett tréééé... volt még egy lánycsókon azt én vettem meg :) meg ami volt még eladó B meg C a környéken de ezek rég voltak ... nem sok maradt ezekből ami jó is sajna :omg: ami meg van az többnyire nem is eladó .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember12, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2007 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/32687110.jpg http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/32687111.jpg egy kis veterán tuning vagy mi :unsure: kapott egy szép saválló csilivili véget a verda :wacko: most legalább nem fröcsköli a párakicsapódás a kocsi mögött lévő dobozaimat :lol: (kicsit alulvilágított voltam bocsi :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Wow! Nemcsak jól néz ki, hanem frankón illik is hozzá stílusban, bár sztem egy picit hosszan kinyúlik hátrafelé. Vagy a gyári is ilyen volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 köfi ! :unsure: igen a gyári is ilyen hosszú . sőt még le is kellet vágnom a gyáriból 6 centit hogy a lökös síkja mögé essen :wacko: élőben talán még szebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember15, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2007 Szívesen ültem volna ebben a gyöngyszemben én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 korrekt volt :wacko: vajon milyen erős moci lehet ebben :unsure: mert látszik hogy duzzad az erőtől a paripa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 de mégis milyen erős lehetett? gondolom 2000-2400ccm körüli lehet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 A versenyváltozatról sajna nem találtam infókat, de szériában a legerősebb C Kadettek az 1.9 GT/E volt (ez '75-'77-ig 105LE-s, '77-'79 ig meg 115LE-s volt), valamint a Rallye 2.0E, ez meg 110 lóerőt tudott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 a széria is elég erős volt a maga idejében az emlitett motorokkal . csak gondolom hogy a raly változat ettől többet tudhatott . Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Röhl a 77-es szezonban már a 400as motorral indult, gondolom phase II-III (200-230 Le) már akkor is volt, de nem szerette, mert nem volt üzembiztos, motorhiba miatt többször idő előtt be kellett fejeznie a futamot, vissza is ment az Abarth-hoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 ha már itt vagyok itt egy másik kisfilm: http://www.kadett-c.eu/allerlei/08/Kadett-C-2,0L.mpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Az épített 2000 16V-k levágott 3000 24V hengerfejekkel, amikt a Risse is csinál, azok már 260-280LE-t is tudhatnak. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 gondolom a kilóméter óra nem a jégen pörgő gumit mutatta :wacko: az elején hallatszott a motorhangon hogy ott valami VAN :lol: meggyőző lendületesség uralkodott a film végén :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 azért furcsa is lett volna 105le, keresztbe így menni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 gondolom a kilóméter óra nem a jégen pörgő gumit mutatta :unsure: nemrég vezettem Fiat cabriot, annak már alapjáratnál így ugrált a mutatója :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 azért furcsa is lett volna 105le, keresztbe így menni :unsure: hát pedig egy 1.2-essel is lehet pörögni...csak difi meg rudosás kérdése...ott volt a Mantatalin a sárga C...pl..nyilván a videón láthatóban azért nem az 1.2 dübörög... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Az egykettes diffi gyenge. Én már csak tudom! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 hát igen én egy 1.3 ascona B nek cseréltem a difi ét mert drága barátom anno lerugta neki rendesen a marharépája :wacko: modjuk nem tartott sokáig a csere :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember18, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2007 Én pont most keresek sperrt a C Kadett-hez...Manta hátsó híddal... Csak a Manta, Ascónáé jó bele, vagy más fajta is passzol esetleg??? Na ki tudja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts