Sörös Sanyi Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 van itthon ET 13 as alum de el is adom nehogy kezdjek vele valamit <_< netán egy C qp ra mondjuk még jó lenne :rolleyes: Tudsz dobni róla képet? Ha jó a C Kadett Coupe alá, akkor jól mutathat a C Rekord kétajtós Sedan alatt is. ;) Egyébként gyönyörű az autód! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Tudsz dobni róla képet? Ha jó a C Kadett Coupe alá, akkor jól mutathat a C Rekord kétajtós Sedan alatt is. :rolleyes: Egyébként gyönyörű az autód! Itt szerintem megleled : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=61&st=1280 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Ugye hogy ugye? :rolleyes: A vér nem válik vizzé! <_< ezt tényleg megtartom tuning mentesen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Tudsz dobni róla képet? Ha jó a C Kadett Coupe alá, akkor jól mutathat a C Rekord kétajtós Sedan alatt is. :rolleyes: Egyébként gyönyörű az autód! köfi ! <_< Mélykék 76 kollega megelőzött igen ezek azok a felnik bár nem a legjobb képek . a felnik nagyon korrekt állapotban vannak ! soha nem volt pl. görgőzve meg ilyenek ez jól látszik rajta . valami külföldi megkímélt darab volt . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július6, 2007 Megoszt Elküldve Július6, 2007 Öcsém vasárnap megy pestre, és péntekig marad. Ha vkinek kell, pár sörért biztos elviszi, ha befér az Omiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július15, 2007 Megoszt Elküldve Július15, 2007 ejjj nagy itt a csend . mindenki nyaralászik :) ha valaki netán látna valami szép veterán magnót rámkiabálhatna B) hátha akad valami értelmes darab az öregbe . valami krómos csillogós előnyben lenne .. thx. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július23, 2007 Megoszt Elküldve Július23, 2007 sikerült szereznem 2 újszerű motortartó bakot occón :) hát nagy öröm B) már majdnem feladtam mikor rátaláltam a hirdetésre ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Opzsolt cartárs makulátlan B típusa tegnap Zamárdiban :) : Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 óóó .. köfi a képeket ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Július29, 2007 Megoszt Elküldve Július29, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 Zsolt előtt le a kalappal! Csak úgy csorgott a nyálam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 B) van még pár dolog a vason szép lassan megoldódik minden :) jó tali volt teccet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 azér egy ilyen C Qp-t bevállalnék egyszer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július30, 2007 Megoszt Elküldve Július30, 2007 óóó .. köfi a képeket ! B) Zsolti Gratulálok ! nem is tudtam h a tied volt csak megcsodáltam az autót..nagyon tetszett ! le a kalappal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 köszönöm ! én meg a te vasad néztem mert utóljára valamikor 98 ban láttam Németországban ilyet ! igen ritka példány :) tetszett ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 köszönöm ! én meg a te vasad néztem mert utóljára valamikor 98 ban láttam Németországban ilyet ! igen ritka példány B) tetszett ! Nem kellene neked egy olyat venni és restaurálni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 sokszor gondolkozom azon hogy jó lenne még egy gép . nézegettem a napokban is egy Diplomatot (Snec taláta a neten) . de arra a megfontolásra jutottam ma , hogy max egy C Qp jöhet szóba mert ahoz még könyen szerzek ezt azt meg van is, ez-az :) szóval maradok a kadettnél .egyenlőre erre futja bár mitagadás ,azért egy cabrio C asc. is jó és ritka darab .bár nekem kicsit még "fiatal" . kemény sok munka van ezekkel az öregekkel . én is sokszor eladtam .. a finis előtt belefáradtam . mostanra szinte az összes kadett meglehetne sorozatban B) kivéve A . a C asc. cabrio gyárias állapotban nem kis érték ! olyan mint pl. egy Kadett C Aero .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 ...mostanra szinte az összes kadett meglehetne sorozatban :omg: kivéve A ... :) Én is gondolkodtam már rajta, hogy lassan végigfutok az Opeles ABC-n. A Senator, B Manta, C Rekord, E Rekord. Azon töröm a fejem, hogy kis mászkálósnak bekellene szerezni egy D Kadettet, és akkor az a csúnya lyuk be van töltve a listán. B) Node Gelko C Asconája tényleg szép darab. És szerintem hamarosan azt lehet rá mondani, hogy gyönyörű! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 D kadetból is valami érdemesebb példányt látni igen ritkaszámba menő dolog B) esetleg találkozókon elő elő fordulgat 1-1 darab .. a használtatón meg szinte majdnem kizárt hogy találni valami jót is .csak néha napján :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Azért Zsoti ismerekedet a típussal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 D kadetból is valami érdemesebb példányt látni igen ritkaszámba menő dolog B) esetleg találkozókon elő elő fordulgat 1-1 darab .. a használtatón meg szinte majdnem kizárt hogy találni valami jót is .csak néha napján :) Hejj, a nosztalgia... Az első autóm egy 1.3-as D Kadett volt, SR felszereltséggel (sportkormány, Recaro ülések, fordulatszámmérős-olajnyomásmérős-töltésmérős műszerfallal, szóval pont mint a GTE, csak kisebb motorral.) Még a spojlerek meg a kerékjárat körüli műanyag idomok is megvoltak, csak a tükrök nem, mert azt nagyapám (tőle örököltem az autót) leszedte mert nem látott bennük. Azóta is bánom hogy eladtam, most milyen jó lenne téli játszóautónak, ha már egyszer a Cali télen használhatatlan... De még nem mondtam le arról hogy egyszer lesz nekem egy olyanom megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 Szerencsére nekem is sikerült elérnem, hogy első Opelem emlékére egy hétköznapi E2 Rekit beszerezzek, az Omi pedig télen álomba szenderüljön. Bár ehhez lányomnak kellett megszületnie. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Július31, 2007 Megoszt Elküldve Július31, 2007 azt a barnát eladtátok ? most ha jól láttam valami világosabb metál van nem ? (bár nem sokat járkálok a városban de asszem..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus1, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2007 A barna most édesanyámé, így azt is láthatod néha Mohácson. Bár mi sem sokat mozgunk mióta megvan a gyermek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus4, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2007 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/31716961.jpg#3 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/31716962.jpg#3 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/31716963.jpg#3 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/31716964.jpg#3 http://img0.tar.hu/opelzsolt/img/31716965.jpg#3 haver srác C je :) most épp pihenget a vas de biztosan javára válik majd . szépek ezek a vasak B) az ATS classic is egy csinos darab :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts