Blitz Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 nem akarok ünneprontó lenni jól látom, hogy 8 lukas sportfelni van rajta? vadásszunk 4 lukasakat? hogy meglegyen az öt? (ha jól emlékszem volt itt Kecsón tavalelőtt egy vagy kettő) Bocs, de én nem értem miről van szó. :roll: Persze elég, ha csak Racce érti. :(
Racce Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 Bocs, de én nem értem miről van szó. :roll: Persze elég, ha csak Racce érti. :( Az Manta A lemezfelni lenne ami a képen van????? lehetséges ez??? kétlem,de azért köszi,hogy figyelsz ilyenekre 8)
berlina Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 A B Kadett-ről a képet lementettem, több fényt adtam neki, és a képen B Manta sportlemezfelniket láttam, (a negyedekben 2 db négyzetes alakú likakat) Szerintem ezek természetesen szépek, de első üzembehelyezést tekintve néhány évet (tényleg csak néhány évet, B Manta felni 75-től volt) koridegen, bár tuningként nagyon jó. :( el tudom képzelni, (bár nem tudom), hogy a B Kadett volt olyan felszereltséggel, amely az A Manta felnijeit kapta. Pl D Kadett-en is volt B Manta felni szalonból, (első egy-két évben) Szóval, erre gondoltam, emlékszem a srácnak volt itt Kecsón egy-két A Manta felnije, mikor az enyémeket vettem tőle (a negyedekben egy hosszúkás lik, mint amilyen Blitz A Mantáján)
Blitz Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 Berlina ! Meg vagyok döbbenve! Miket észreveszel :prayer:
Racce Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 köszi az infót és az észrevételt!!! ha látsz valamit szólj,előre is köszi
greg Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 Restaurálásra. Hmmm.... Szerintem nem olcsó... Bár ki tudja... :dontknow:
kavics Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 hmmm.... http://www.auto.expressz.hu/hirdetes/Opel/438137/4/2/
Racce Elküldve Október5, 2005 Elküldve Október5, 2005 Restaurálásra. Hmmm.... Szerintem nem olcsó... Bár ki tudja... :dontknow: tényleg nem olcsó,főleg elég silány a képek minősége.Amúgy szép :D A két Olympia pedig már szerintem elfújták a gyertyát.... :( :D
berlina Elküldve Október14, 2005 Elküldve Október14, 2005 Ulf Grönholm (Finnland) és mitfahrer Alf Krogell (Finnland) egy baleset után a kiszállás mellett döntöttek az 1978 aug. 25-27. között megrendezett 1000 Tó Rallye-n. Nevezés szerint Kadett GT/E Gruppe 2 Klasse 3 A versenyeredményekről részletek itt. http://www.kadettc.de/motorsport/motorsport.html
NeedForSpeed Elküldve Október15, 2005 Elküldve Október15, 2005 JÉÉ! Épp maradt az ajtóban az ablaküveg! Bukócső gyártás nem volt akkor a helyzet magaslatán! :(
Racce Elküldve Október24, 2005 Elküldve Október24, 2005 Kadett B-t akarok adjon valaki pénzt!!!! :P :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tgabika76 Elküldve Október24, 2005 Elküldve Október24, 2005 Kadett B-t akarok adjon valaki pénzt!!!! :P :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Már régóta nézegetem ezt a használtauto.hu-n, de szvsz hangolt kipufogóval meg az alupedállal vétek elrontani egy ilyen szép autót.
lightning Elküldve Október24, 2005 Elküldve Október24, 2005 Hú szerintem ez a gép így tökéletes ahogy van! Ennyi pénzért meg "ajándék"! Csak egy kasztnizás, meg a festés ha tiszteséges több ennél, akkor hol a többi! Már rég kacsingatok én is felé, de nincs rá lóvé, pedig szívesen megvenném az asszonynak. na néha azért elkötném én is 8)
lightning Elküldve Október24, 2005 Elküldve Október24, 2005 ja erről jut eszembe, ha valakit érdekel van egy vaddi új jobbos B Kadett indexem komplett (aljzat+búra+gumi) 7e magyar forintért vihető. lightning@fw.hu
Racce Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Már régóta nézegetem ezt a használtauto.hu-n, de szvsz hangolt kipufogóval meg az alupedállal vétek elrontani egy ilyen szép autót. Hát igen....Nem csodálom, hogy nézegeted egy ideje....tényleg gyönyörű :shock: :D :P :D
rtomi Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Hát igen....Nem csodálom, hogy nézegeted egy ideje....tényleg gyönyörű :shock: :D :D :D Pár éve felajánlotta,hogy cseréljünk verdát.(szőrben) Hát kiröhögtem. :P :D Amúgy élőben is nagyon szép :roll:
berlina Elküldve November28, 2005 Elküldve November28, 2005 helo hogy van az a Kadett, amihez felnit igértem? csak mer' megvannak
berlina Elküldve December18, 2005 Elküldve December18, 2005 Opel Kadett B Rallye Sprint 1900 bementél a kerekedésbe, ráböktél a listán, kifizetted, vártál kicsit és bukócsövezve vetted át 0 Km-rel. mondat vége pont. 266,40 DM
berlina Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 A Youngtimer magazin 1/06 száma pedig címoldalon+12oldalon foglalkozik a C Kadett-tel.
greg Elküldve Január27, 2006 Elküldve Január27, 2006 Nekem ez úgy tetszik.... De nagyon szét lehet hullva.... :D van rajta nepfénytető és vonóhorog!!! (Sajnos... :) )
berlina Elküldve Március26, 2006 Elküldve Március26, 2006 Isuzu Gemini http://www.opel-hecktriebler-forum.de/misc...rum/912_hhh.jpg
Recommended Posts