Blitz Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 nem akarok ünneprontó lenni jól látom, hogy 8 lukas sportfelni van rajta? vadásszunk 4 lukasakat? hogy meglegyen az öt? (ha jól emlékszem volt itt Kecsón tavalelőtt egy vagy kettő) Bocs, de én nem értem miről van szó. :roll: Persze elég, ha csak Racce érti. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Bocs, de én nem értem miről van szó. :roll: Persze elég, ha csak Racce érti. :( Az Manta A lemezfelni lenne ami a képen van????? lehetséges ez??? kétlem,de azért köszi,hogy figyelsz ilyenekre 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 A B Kadett-ről a képet lementettem, több fényt adtam neki, és a képen B Manta sportlemezfelniket láttam, (a negyedekben 2 db négyzetes alakú likakat) Szerintem ezek természetesen szépek, de első üzembehelyezést tekintve néhány évet (tényleg csak néhány évet, B Manta felni 75-től volt) koridegen, bár tuningként nagyon jó. :( el tudom képzelni, (bár nem tudom), hogy a B Kadett volt olyan felszereltséggel, amely az A Manta felnijeit kapta. Pl D Kadett-en is volt B Manta felni szalonból, (első egy-két évben) Szóval, erre gondoltam, emlékszem a srácnak volt itt Kecsón egy-két A Manta felnije, mikor az enyémeket vettem tőle (a negyedekben egy hosszúkás lik, mint amilyen Blitz A Mantáján) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Berlina ! Meg vagyok döbbenve! Miket észreveszel :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 köszi az infót és az észrevételt!!! ha látsz valamit szólj,előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Restaurálásra. Hmmm.... Szerintem nem olcsó... Bár ki tudja... :dontknow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 hmmm.... http://www.auto.expressz.hu/hirdetes/Opel/438137/4/2/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Restaurálásra. Hmmm.... Szerintem nem olcsó... Bár ki tudja... :dontknow: tényleg nem olcsó,főleg elég silány a képek minősége.Amúgy szép :D A két Olympia pedig már szerintem elfújták a gyertyát.... :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 http://www.totalcar.hu/tesztek/kadetta/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Ulf Grönholm (Finnland) és mitfahrer Alf Krogell (Finnland) egy baleset után a kiszállás mellett döntöttek az 1978 aug. 25-27. között megrendezett 1000 Tó Rallye-n. Nevezés szerint Kadett GT/E Gruppe 2 Klasse 3 A versenyeredményekről részletek itt. http://www.kadettc.de/motorsport/motorsport.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október15, 2005 Megoszt Elküldve Október15, 2005 JÉÉ! Épp maradt az ajtóban az ablaküveg! Bukócső gyártás nem volt akkor a helyzet magaslatán! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Kadett B-t akarok adjon valaki pénzt!!!! :P :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Kadett B-t akarok adjon valaki pénzt!!!! :P :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Már régóta nézegetem ezt a használtauto.hu-n, de szvsz hangolt kipufogóval meg az alupedállal vétek elrontani egy ilyen szép autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hú szerintem ez a gép így tökéletes ahogy van! Ennyi pénzért meg "ajándék"! Csak egy kasztnizás, meg a festés ha tiszteséges több ennél, akkor hol a többi! Már rég kacsingatok én is felé, de nincs rá lóvé, pedig szívesen megvenném az asszonynak. na néha azért elkötném én is 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lightning Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 ja erről jut eszembe, ha valakit érdekel van egy vaddi új jobbos B Kadett indexem komplett (aljzat+búra+gumi) 7e magyar forintért vihető. lightning@fw.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Már régóta nézegetem ezt a használtauto.hu-n, de szvsz hangolt kipufogóval meg az alupedállal vétek elrontani egy ilyen szép autót. Hát igen....Nem csodálom, hogy nézegeted egy ideje....tényleg gyönyörű :shock: :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Hát igen....Nem csodálom, hogy nézegeted egy ideje....tényleg gyönyörű :shock: :D :D :D Pár éve felajánlotta,hogy cseréljünk verdát.(szőrben) Hát kiröhögtem. :P :D Amúgy élőben is nagyon szép :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 helo hogy van az a Kadett, amihez felnit igértem? csak mer' megvannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December18, 2005 Megoszt Elküldve December18, 2005 Opel Kadett B Rallye Sprint 1900 bementél a kerekedésbe, ráböktél a listán, kifizetted, vártál kicsit és bukócsövezve vetted át 0 Km-rel. mondat vége pont. 266,40 DM Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 A Youngtimer magazin 1/06 száma pedig címoldalon+12oldalon foglalkozik a C Kadett-tel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Menjünk sorba: A: B: C: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Variációk C Kadettre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Nekem ez úgy tetszik.... De nagyon szét lehet hullva.... :D van rajta nepfénytető és vonóhorog!!! (Sajnos... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Van B Kadettben is szép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 Isuzu Gemini http://www.opel-hecktriebler-forum.de/misc...rum/912_hhh.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts