berlina Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 hja most látom, hogy a tőcsavar menthetetlen... az más, de a dobokra akkor is vigyázni kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 hja most látom, hogy a tőcsavar menthetetlen... az más, de a dobokra akkor is vigyázni kell Próbálok, köszi! Ezért is vágom le a tőcsavarokat inkább...dobok elég véknyak..normál esetben dobnám a kukába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Kornél! Az a kis Kadett élőben pofás kis autó. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Kornél! Az a kis Kadett élőben pofás kis autó. B) Köszi, jó érzés volt ennyi lelkes és segítőkész emberrel találkozni! Nagyon elégedett vagyok a kisautóval, elvitt és hazahozott gond nélkül. Igaz olajat kellett rátöltenem mikor visszaindultunk, valószinűleg teljes tömítésgarnitúra csere lesz, az összes gumi alkatrész megadta magát az évek alatt. Hazafelé még kerültünk egyet, Gyálon keresztül mentünk. Arra is rájöttem, hogy még mindig nem jó a gázpedálom, a Méta utcánál alig tudtam felküszködni magam a felüljáróra, megint max 1/4 gázt tudok nyomni. De amikor elkezdtem keményen megtaposni a pedált, kicsit oldalt csúszva még húzott a bowdenen és egyből megjött a 40LE lehellete...jó lesz ez! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Szakértő urak! Ez melyik kék szín lehet a gyári szinek közül? Hawaiiblau vagy Lapisblau? A Royalblau-t kizárnám. Gyári színek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Hát nem tudom...a képek alapján nem zárnám ki azt sem, ha valamelyik zöldes árnyalat lenne....láttunk már ilyet... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Hát nem tudom...a képek alapján nem zárnám ki azt sem, ha valamelyik zöldes árnyalat lenne....láttunk már ilyet... B) Neem, biztosan kék..zöldről is van képem, de az nem ilyen.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Na ez zöld: Én ezt a színt keresem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 írj a fickónak, aki üzemelteti az oldalt barátságos ######i, de lehet hogy nem azonnal válaszol, nem netfüggő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 írj a fickónak, aki üzemelteti az oldalt barátságos ######i, de lehet hogy nem azonnal válaszol, nem netfüggő Ánglisul is lehet szerinted? Németet nem eröltetném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 angolul inkább az ohf-n kérdezz szerintem vagy a gt forumon ezek nemzerköziek már Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 angolul inkább az ohf-n kérdezz szerintem vagy a gt forumon ezek nemzerköziek már Köszi, egyenlőre úgysem létkérdés, csak gondoltam hátha valaki csípőböl mondja a szinkódokat. Keresek valami németes havert és írunk a kadett-a.de-nek nagyon szinpatikus oldal és társaság! Egy ilyenem lett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 vagy két három éve nekiestem lefordítani az site-ot, persze ez is úgy járt mint sok más felbuzdulás....................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Egy ilyenem lett: http://kepfeltoltes.hu/080522/tukor01_www....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080522/tukor02_www....ltoltes.hu_.jpg Szépek! De mire valók? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Így elsőre autóra tippelnék B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 ezek nem tükrök véletlenül?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Szépek! De mire valók? B) 1950's to 1960's period LUCAS accessory mirrors that were fitted to most British sports cars such as: # AC Cobra # Aston-Martin # Austin-Healey # Bentley # Jaguar # MGT-series # MGA # Mini # Morgan # Rolls-Royce # Sunbeam # Triumph # and many more. De remélem nem fog senki leköpni ha ráteszem a Kadett-re. Manta cseptükörnél azért jobb szerintem B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 ....British sports cars such as:.... Indentitási gondoktól lesz terhes a kocsid B) B) Manta tükrök voltak rajta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Indentitási gondoktól lesz terhes a kocsid B) B) Manta tükrök voltak rajta ? Neem, szerencsére, de semmien tükör nem volt rajta sehol. A csepptükröt arra írtam, hogy gyári tükröt találni hozzá, ráadásúl jobbost balost, szép állapotút, nem eröltettem, egyéb alternatíva pedig a Manta tükör, mint elrettentő példa:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Neem, szerencsére, de semmien tükör nem volt rajta sehol. A csepptükröt arra írtam, hogy gyári tükröt találni hozzá, ráadásúl jobbost balost, szép állapotút, nem eröltettem, egyéb alternatíva pedig a Manta tükör, mint elrettentő példa:) Manta tükör ritka és szép B) Igaz nem erre a kocsira való :D Astra tükör, na az ellettentő lett volna B) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Manta tükör ritka és szép B) Igaz nem erre a kocsira való B) Ezt én is így gondolom, mielött valaki azt hinné herótozom a Manta tükröt, Asconára-Mantára csak azt tennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Így elsőre autóra tippelnék B) Kezdek örülni annak,hogy ritkán találkozunk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Kezdek örülni annak,hogy ritkán találkozunk. B) Hehh, szeressűk egymást gyerekek! B) Ilyen lett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ....Hehh, szeressűk egymást gyerekek! B).... Morgós medve, úgysem gondolta komolyan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Kori szép a tükör. Bár én biztos feljebb tettem volna. Többször hallottam,hogy a sárvédőre rakott tükrök jól néznek ki de sz@rt se lehet bennük látni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts