Gelko Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Na csináltam pár képet a heti projectről. mégsem C20NE ? vagy vársz még vele ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 mégsem C20NE ? vagy vársz még vele ? Idén marad ez a felállás, majd télre lesz szétszedve kicsit. De pont ma éjjel néztem a karbihoz felújító szettet, a régi gyertyák full kormosak voltak, ráadásúl ha a szivató ki van húzva teljesen, álló motornál is dől be a benzin, amig a nyomás le nem megy. A motorhoz tömítéskészletet is néztem, együtt a kettő 25pénz, lehet hogy ezt még bevállalom, a nyugodt autózás reményében. Az is lehet hogy csak jövőre lesz szétszedve, mert az új kábelekkel gyertyákkal úgy müködik mint egy óramű:rolleyes: A nitrospalack csak vicc, azért van az autóban egyenlőre mert nem mertem hazavinni, ez már a harmadik szett. Van egy NOS, egy BG magyar cucc, meg ez az új Coldfusion. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 ... A nitrospalack csak vicc, azért van az autóban egyenlőre mert nem mertem hazavinni, ez már a harmadik szett. Van egy NOS, egy BG magyar cucc, meg ez az új Coldfusion. Félsz az asszonytól? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 A nitrospalack csak vicc, azért van az autóban egyenlőre mert nem mertem hazavinni, ez már a harmadik szett. Van egy NOS, egy BG magyar cucc, meg ez az új Coldfusion. Vigyázok Én a nitro-ra..... ;) ;) :lol: Lenne hova rankni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Idén marad ez a felállás, majd télre lesz szétszedve kicsit. De pont ma éjjel néztem a karbihoz felújító szettet, a régi gyertyák full kormosak voltak, ráadásúl ha a szivató ki van húzva teljesen, álló motornál is dől be a benzin, amig a nyomás le nem megy. A motorhoz tömítéskészletet is néztem, együtt a kettő 25pénz, lehet hogy ezt még bevállalom, a nyugodt autózás reményében. Az is lehet hogy csak jövőre lesz szétszedve, mert az új kábelekkel gyertyákkal úgy müködik mint egy óramű:rolleyes: egyszer majd megsasolnám ha felétek járok, nem tudok várni BW-ig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 egyszer majd megsasolnám ha felétek járok, nem tudok várni BW-ig ;) Én sem, remélem valamikor ki tudok gurulni elötte még akár Lurdyhoz is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kurgyis Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 CSak így gyorsban...röviden...nekem is jónak tűnt...aztán amikor átnéztük...hát pffff...jajjj...áuuu... Szóval nekem ami bibis volt...két sárvédő elöl, kettő hátul...ajtók alja...taposók, küszöbök...A oszlop alja nem volt meg...nem is értettük mi tartja az ajtókat... Szal kompletten az egész... ;) :rolleyes: Ami biztosan látszik az a bal ajtó sarka, a csomagtér, és az első lökös alatti lemez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Ami biztosan látszik az a bal ajtó sarka, a csomagtér, és az első lökös alatti lemez. nekem látszódni nem látszódott szinte semmi...csak egyszerűen át lehetett nyúlni rajta... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kurgyis Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Nálam ennyire nem tragikus a helyzet. Inkább az előző tulajok által okozott gányolások miatt fogok szívni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Elindult a papírozás, sajnos eddig kellett rá várni, de még most is a nem erre szánt pénzből történik a dolog. Rendszámom már van(természetesen eltorzítottam, a tolvajok miatt :lol: ) : Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Sztem a papírozás nagyobb szívás, mint a restaurálás. Hihetetlen a magyar bürokrácia. De ez már más topik. Pedig tök állat ez a rendszám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Hajrá Kornél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Hajrá Kornél :lol: Köszi a szurkolást, levizsgázott, pénteken megyek az okmányirodába névre írni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Gratulálok!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Gratulálok!! :lol: Köszi!!! Jó érzés volt a végére érni. Gyulának(Blitz) és Ákosnak(uhuhu) nagy köszönet a segítségekért!! Ha nem klubboznánk ez eléggé megeröltető próbálkozás lett volna, biztosan nem zavarom le másfél hét alatt. Remélem az eredetvizsgával sem fognak szívózni, mert csak a szegecselt gyári plakettet találták a kaszniban, de legalább a motorszám stimmel. Eredetvizsgás arc azt mondja jó az autó, de amíg nem került a nevemre addig nem hiszek senkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus6, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2008 Gratulálok én is. Párszor már nekem is jól jött, hogy ilyen jó arcok vannak a klubban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 gratula ! majd hétvégén jól meghajtjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 ha valaki nem találkozott volna a géppel, lehet herótozni, nekem tetszik: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bkori Elküldve Augusztus16, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2008 Csináltam egy ilyet: carstyling Kadett Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus17, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2008 Nagyon állat a szélvédőn a szemek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Témát lezárom, a további hozzászólásokat kérem ITT tegyétek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts