Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hogyne! Előző nap nyertem meg a sörivó bajnokságot, és sokan szerettek volna inni a bajnokkal. Nem okozhattam nekik csalódást! :lol: A szombatom meg azzal telt, hogy Maurice barátommal ásványvizet kortyolgattunk.

Viszont a dícséretem őszinte volt.

• Hozzászólások 296
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Külsőt tudnak csinázni,de müszakilag...

Mi is a gond az olasz autókkal??? Alfa, Maserati, Lancia - azért ezek legendás autók és műszakilag is előremutató konstrukciók voltak. Nagyon jó motorokat csinálnak a digók. A 70-es és 80-as évek tömegfiatjaitól talán tekintsünk most el.....

• 1 month later...
Elküldve
Mi is a gond az olasz autókkal??? Alfa, Maserati, Lancia - azért ezek legendás autók és műszakilag is előremutató konstrukciók voltak. Nagyon jó motorokat csinálnak a digók. A 70-es és 80-as évek tömegfiatjaitól talán tekintsünk most el.....

Szedtél már szét olasz autót?

Nem éppen a logikus felépítésről híresek!

Elküldve

szép tiszta :P

hívtak engem is a talira de sajna nem tudtam menni meg kicsit féltem is hogy rossz idő lesz ... de legközelebb akárhogy is de megoldom .

jó lett volna ott lenni :(

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Elküldve

nagyon leült ez a topik :)

mizu kartársak ? autók pihennek? Berlina? Opeltomi ? :(

karácsonyi ajándéknak leápoltam a gumikat a beltérben meg a csomiban és ajtóknál is a pici kadettnek ;)

szptember 10 én ment utoljára ....

Elküldve
nagyon leült ez a topik :(

mizu kartársak ? autók pihennek? Berlina? Opeltomi ? ;)

karácsonyi ajándéknak leápoltam a gumikat a beltérben meg a csomiban és ajtóknál is a pici kadettnek :)

szptember 10 én ment utoljára ....

Semmi különös.

Év vége van és veterános uborkaszezon. :(

Elküldve

hát igen . várom a lehetőséget hogy gördüljek eggyet a vassal :(

nem tudsz valami szép kerek krómos bosch vagy hella ködöst nekem ? valami szép a B re kellene .... ami ada illik formailag .

folyamatosan keresek de semmi már hónapok óta ... olyan mit a jobbos tükör ;) sehol semmi .

Elküldve

üsd be az artikelszámot ebay keresöbe:

Chromspiegel rund Ascona A, Manta A , neu !

Artikelnummer: 230204651676

fickó valaszolt is:

Hallo,

der Spiegel passt meines Wissens beim Kadett B, zumindest habe ich schon mal den linken Spiegel vom Kadett B mit dem vom Manta A in Sachen Neigung verglichen, die war gleich. Ich weiss aber nicht mehr ob die Lochabstände gleich sind, wenn Du diese hast, gib sie mal bitte durch, dann kann ich nachmessen.

Leider habe ich keine Teilenummer des Spiegels.

Gruß

Thomas

mérd meg a lyuktávolságot.

tavaly már vettem töle valamit, megbízható!

Elküldve

szerintem nekem mindegy lene a lyuktávolság mert jobboldalra kellene max lehet 10-15 mm eltérés nem ?

mennyibe fájna ?

hopp most nézem ez nem balos? mondjuk a kettő párban lenne az igazi :(

ár jól hangzik még.... gondolom lesz ez drágább is.

Elküldve
....csak 27n jár le.

egyébként tényleg 120juró a listára drmanta-nál

bármikor rendelhető....

Báááááááá, de hülye vagyok :(

Amit november végén linkelt, az ment el annyiért amennyit írtam.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.