Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 296
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 4 weeks later...
Elküldve

Jóvan, akkor alakulsz te is. Dönölűűű ez a 4 ajtós!!!!

(holnap beszélek a bolond mentős cimbimmel a b kadét alkatrészről. )

Na jóccakát

Elküldve

Okés köszike,jól jönnek a kincsek,még, ha apró kis dolgocskák akkor is!! Mondjuk a szélvédő az tényleg KINCS!

Neked is joccccakát,meg mindenkiek aki erre jár...meg annak is aki nem....na jó....abbahagyom :( :D :D

Elküldve

Sokat gondolkoztam rajta,hogyha 1x lesz egy ilyen B Kadettem akkor restauráljam vagy egy kicsit esetleg megvadítsam....gondolok itt olyasmire,h 4db Ats kereket alá ami Bliztnél volt sajna csak 1db...szerintetek????

Elküldve
Ha engem kérdezel, akkor csakis eredetire.

én is erre jutottam,mert ő így szép ahogy van. Ugye 6V-os akksi kell bele??? :roll: vajon mit szólna egy indításpróbához ennyi idő után...

Elküldve

Nem is tudom,úgy emlékszem, elég sok veterán autó 6V innen jött a következtetés...na sebaj így könnyebb lesz jó akksit szereznem.

Elküldve

nem akarok ünneprontó lenni

jól látom, hogy 8 lukas sportfelni van rajta?

vadásszunk 4 lukasakat?

hogy meglegyen az öt?

(ha jól emlékszem volt itt Kecsón tavalelőtt egy vagy kettő)

Elküldve

szia,

bontóból és Opel tulajoktól (előfordul, h van egy az udvaron), veteránbörzén, ilyesmi

ha szólsz, hogy kell, akkor ha látok egy A Manta lemezfelnit, nem hagyom ott, ritka ám, az meg még rirtkább, hogy egyszerre van 4 db.

szóval, ha kell, megkérdem meg van-e még és eladó-e.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.