KadettCity Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 Ok, köszi az már fél siker :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember1, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2005 Ehhez mit szóltok ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Ehhez mit szóltok ? Hát ehhez már semmit... levették. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Szeptember4, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2005 Ehh tényleg ! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 B Kadett=Szerelem első látásra :prayer: :heart: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Tessék, nézegesd!!! :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Tessék, nézegesd!!! :D :D http://img.tar.hu/dedeo/img/11691220.jpg :( Köszi Greg! :D Valahonnan ismerős nekem ő.... 8) Sajnos ma nem sikerült Gyulával a találka elmost az eső :evil: Viszont legalább már nincs bent a dzsungelben a drágaság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Jóvan, akkor alakulsz te is. Dönölűűű ez a 4 ajtós!!!! (holnap beszélek a bolond mentős cimbimmel a b kadét alkatrészről. ) Na jóccakát Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 ....Sajnos ma nem sikerült Gyulával a találka elmost az eső :evil:.... Nem kell félni ám, nem bánt az eső :D Hol lett volna a tali ? A cukorhegyen ? :( :D :D Meveszed Kadett-et ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 Okés köszike,jól jönnek a kincsek,még, ha apró kis dolgocskák akkor is!! Mondjuk a szélvédő az tényleg KINCS! Neked is joccccakát,meg mindenkiek aki erre jár...meg annak is aki nem....na jó....abbahagyom :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Sokat gondolkoztam rajta,hogyha 1x lesz egy ilyen B Kadettem akkor restauráljam vagy egy kicsit esetleg megvadítsam....gondolok itt olyasmire,h 4db Ats kereket alá ami Bliztnél volt sajna csak 1db...szerintetek???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Ha engem kérdezel, akkor csakis eredetire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Ha engem kérdezel, akkor csakis eredetire. én is erre jutottam,mert ő így szép ahogy van. Ugye 6V-os akksi kell bele??? :roll: vajon mit szólna egy indításpróbához ennyi idő után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 12V-os a jármű. Ha jól emlékszem, akkor a trafót keszedtük belőle valamiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Akkor ez az én hülyeségem volt,hogy 6Vra gondoltam??.... vagy van valami valóságalapja??gondolom a trafó pótolható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Mér lenne hülyeség? Persze pótolható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Nem is tudom,úgy emlékszem, elég sok veterán autó 6V innen jött a következtetés...na sebaj így könnyebb lesz jó akksit szereznem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 mielőtt elvitted előlem :(, én ilyesmin gondolkoztam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 na igen....ilyesmire gondoltam,nagyon dúrván jól áll neki az a peremes felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 csak a felni nem elég nézd meg a krómokat, a belsejét, a színét... ez csak így egyben jó különben inkább a gyári ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Szerintem a felni a legkarakteresebb rajta,de tényleg szép a krómozás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 szerintem a felni önmagában kevés Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 nem akarok ünneprontó lenni jól látom, hogy 8 lukas sportfelni van rajta? vadásszunk 4 lukasakat? hogy meglegyen az öt? (ha jól emlékszem volt itt Kecsón tavalelőtt egy vagy kettő) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Szia! honnan lehetne ilyet vadászni???? van 5leted???? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 szia, bontóból és Opel tulajoktól (előfordul, h van egy az udvaron), veteránbörzén, ilyesmi ha szólsz, hogy kell, akkor ha látok egy A Manta lemezfelnit, nem hagyom ott, ritka ám, az meg még rirtkább, hogy egyszerre van 4 db. szóval, ha kell, megkérdem meg van-e még és eladó-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts