NeedForSpeed Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Blitz! Hogy áll a GT felújítása? Vannnak új képek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Blitz! Hogy áll a GT felújítása? Vannnak új képek? Most éppen homokfúvóban van, hogy előjöjjenek az esetleges hibák. Aztán kap egy alapozót, és egy kicsit félrerakjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július2, 2007 Megoszt Elküldve Július2, 2007 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Hogy miért pont most kellett ez, és nem egy évvel ezelőtt, vagy egy-két évvel később!!!!!!! <_< OPEL GT-k a használtautón!!!!!! Mintha direkt úgy lenne időzítve, hogy az építkezés miatt ne legyen rá pénzem..... ;) Asszem, azért csak megnézem, hátha lehet emberrel beszélni. Nem tudom, mennyire sürgős neki a pénz... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július2, 2007 Megoszt Elküldve Július2, 2007 Felhívtam, sajna egyik sem rendszámos.... Így azért már nem fáj annyira a szívem, mert kb. ennyiből bármikor be tudok hozni kintről is autót. Azért, amikor keresgéltem, nem gondoltam volna, hogy itt, Kispesten lapul jópár darab GT... . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július2, 2007 Megoszt Elküldve Július2, 2007 Felhívtam, sajna egyik sem rendszámos.... Így azért már nem fáj annyira a szívem, mert kb. ennyiből bármikor be tudok hozni kintről is autót. Azért, amikor keresgéltem, nem gondoltam volna, hogy itt, Kispesten lapul jópár darab GT... . valami ilyen választ vártam <_< majd kintről hozunk be egyet :D ennyiért kapsz rendszámos ascona cabriot is és a tulajjal is meg tudod beszélni az anyagiakat ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július2, 2007 Megoszt Elküldve Július2, 2007 ;) :rolleyes: Ügyes, ügyes..... :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus12, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2007 jó kis finomság: nem eladó és nincs is csak érdekes, hogy ilyen is van/volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Eladó Ez túl gömbölyű ez az autó... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Eladó Híjjnye! Ilyenkor befigyelhetne a lottó ötös! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Ez túl gömbölyű ez az autó... :P :D Ez túl drága ez az autó.... de pont jó gömbölyű ;) Kár, hogy a kárpitok szét vannak faragva a hangszóró miatt, de nekem speciel így is jó lenne :D (sőt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Fehér csíkok és a felnik ugranának le egyből. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Fehér csíkok és a felnik ugranának le egyből. :D Ennyire azért nem vagy ijesztő, ne is reménykedj ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 Ennyire azért nem vagy ijesztő, ne is reménykedj ;) :P :D Nem értem. :D Most vagy sokat pihentél vagy keveset. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október30, 2008 Megoszt Elküldve Október30, 2008 A felni rettenetesen csúnya. HA jól sejtem akkor egy fórumtársunk itt vette az Admiralját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus28, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2009 ein muss für jedermann Der OPEL GT Film - Start 2009 - TRAILER! http://www.youtube.com/watch?v=ParfWTacoNo...feature=related ein frage war der lage des motors, dar was natürlich unmöglich gewesen Erhard Schnell designer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Sziasztok Egy itteni GT tulaj eredeti tanksapkát keres. Tud vki ebben segíteni? Mondjuk ebayezni tok, csak megkeresni nincs adatforgalmam :) A segítséget előre is köszönjük!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyvalakiakinekvanegyCje Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Sziasztok! Egy barátom kénytelen megválni a GT-jétől és érdeklődnék, hogy valaki szeretne-e még egyet. Az autó darabokban van. + motorral + futóművel felújított és új alkatrészekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Sziasztok! Egy barátom kénytelen megválni a GT-jétől és érdeklődnék, hogy valaki szeretne-e még egyet. Az autó darabokban van. + motorral + futóművel felújított és új alkatrészekkel. Szeretni szertnék..megkapom ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyvalakiakinekvanegyCje Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Szeretni szertnék..megkapom ? ;) Ott a pont, de gondolom a haver szeretne érte kapni valamit. ;) Egyébként a verda Californiából jött, így ha van rajta rozsda az is minimális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
monza Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Szeretni szertnék..megkapom ? ;) Én is szeretnék, csak én nem tudnám használni. Mert nem férek bele. Hungaroringen is alig tudtam bele préselni magam, ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Ott a pont, de gondolom a haver szeretne érte kapni valamit. ;) Egyébként a verda Californiából jött, így ha van rajta rozsda az is minimális. Talp nélküli zokni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyvalakiakinekvanegyCje Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Talp nélküli zokni ;) Ezzel mit akarsz mondani??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Ezzel mit akarsz mondani??? Javaslom megnézésre. ;) Utána tudod mit is akart vele. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts