Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 :oops: Na még ezt sem tudtam... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Amúgy mit érdemes tudni a típusról??? röviden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Amúgy mit érdemes tudni a típusról??? röviden... Te nem olvasol vissza sosem? :shock: Vagy a magazint? Írnék róla csak mindíg van valami és szeretném befejezni a vacsimat már 1,5 orája :lol: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Aszthiszem az B kadett avázára építették, gyárilag 1.1 és 1.9 es karbis motorral. A csomitetőt nem lehet kinyitni, oda a hátsó ülés helyett lehet behatolni. Hátsókerekes, a lámpákat mechanikusan egy nagy karral lehet nyitni. És végül: NAGYON SZÉP! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 de ezen már gondolkodtam olykor, hogy OT-xx-xx, ha jól számolom ez csak 10000 db minősített autóra, motorra és tűzoltójárműre elegendő. Ha az olvasmányaim alapján jól tévedek: ha mostantól a sikeres minősítés után automatikusan veszti a jármű a régi rendszámát és OT-t kap, meg mert a rendelet súlyadós passzusa név szerint említi az OT rendszámot, mint a súlyadómentesség egyik vagy fő indokát, akkor mi lesz majd ha elfogy az OT tartomány????????? Ráadásul teltház van minden vizsganapon..... rippssz-roppssz elfogy az a kevés rendszám..... igen! 1.1 solex bikarbi= 60 paci, és nagggyon ritka..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Hát visszaolvastam, de nem kifejezetten arra gondoltam, hogy milyen szélcstornában tesztelték anno, hanem hogy valakinek pl volt e már szerencséje vezetni ilyet és az ehhez fűződő tapasztalatok... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 hogy valakinek pl volt e már szerencséje vezetni ilyet és az ehhez fűződő tapasztalatok... :roll: ÉN vezettem már és szereltem is csomót. A kocsimban pl. egy GT váltója van benne. :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 ÉS???? Mik a tapasztalatok??? feeling? Ha meg szereltél is, akkor mennyire necces hozzá pl cuccokat kapni? Meg mennyire megbízható, mint bármelyik veterán korú kocsi? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Csak mocicsere volt. Nehéz hozzáférni mert pici a hely. :lol: Belül is kevés a hely de sztem qva jól néz ki. :D Ez egy haverom nagybátyjáé Nünbergben. Most már 1,8-as Kadett GSI motor és 5-ös váltó van benne. Szép ATS felnik:235-50-es(asszem) 13 -as gumákkal hátul :wink: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Köcci az infókat, megyek bankot robbantani... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 most jut eszembe: tavaly Akalin volt is egy, lehet h idén is eljön. Asszem fekete volt, és csak a kasztni maradt meg GT-nek, a többi fő és alk.rész meg a mai kor szerinti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Igen ez volt az: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Azt hiszem szerelmes vagyok, csak a GSI meg ne tudja... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Volt egy éve a szekszárdi talin is egy piros (klubtagunk) :lol: :D HÁTULRÓL szép ELÖLRŐL szebb :prayer: OPEL GT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Ha mondjuk veszek külhonban egy ilyen csilivili csodamasinát, akkor miket kell fizetni meg elintézni??? Csak a 240.000 HUf regadó meg a rendszám (Az mennyi is???) :roll: Találtam egy ilyet is pl: Bővebben itt: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...4547496032&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Ha mondjuk veszek külhonban egy ilyen csilivili csodamasinát, akkor miket kell fizetni meg elintézni??? Csak a 240.000 HUf regadó meg a rendszám (Az mennyi is???) :roll: Az kizárt dolog mert nemtudom :? Mentem aludni, Jóccakát. :smt039 :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Az MVOK oldalán olvastam... :roll: Jóccakát... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Interessanter Scheunenfund? hogy valakinek milyen életük van!!! vennél egy GT-t 14 000 euróért regadó nélkül tényleg 200 km-el a tachójában? (lentebb a piros autónál van az angol nyelvű rész) A topicban a fentebbi német nyelvű sztori pedig arról szól, h egy úr valamikor régen 2 évvel a vásárlás után kiment misszináriusnak Brazíliába és 20 év lett belőle... Akkor üregvédőztette, viaszolta, a hengerekre olajat öntött -> betölta egy garázsba. Közben visszajött de annyira öreg lett, ott is hagytza a garázsban. Most eladná 3e fixért alku nélkül. De volt aki úgy megfenyegette, h adja el csak és csakis őneki, h visszavette a hirdetését.... de nézzétek meg olvasssátok el, érdekes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 pffff.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Ma kora délután volt szerencsém ülni ebben: :lol: :lol: Pista mondaná:"KIRÁLYSÁGOSSÁG" :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Azt a mágneses ülésvédő genyát leszámítva, gyönyörűűűűűűűű... ...nekem legalább is nagyon bejön... Most irígyellek Tomi... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Ma kora délután volt szerencsém ülni ebben: :lol: :lol: Pista mondaná:"KIRÁLYSÁGOSSÁG" :wink: :shock: jaaaaajjj de szép... :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Ezt ma délelőtt lőttem Várpalotán. Sztem szép. És eladó: Adatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 ....Ezt ma délelőtt lőttem Várpalotán. Sztem szép. És eladó:.... Tényleg széph :( Árcetli nem volt rajta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Ha jól tudom, akkor 2,9 mio. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts