NeedForSpeed Elküldve Március17, 2007 Elküldve Március17, 2007 Blitz! Hogy áll a GT felújítása? Vannnak új képek?
Blitz Elküldve Március17, 2007 Elküldve Március17, 2007 Blitz! Hogy áll a GT felújítása? Vannnak új képek? Most éppen homokfúvóban van, hogy előjöjjenek az esetleges hibák. Aztán kap egy alapozót, és egy kicsit félrerakjuk.
Hic Elküldve Július2, 2007 Elküldve Július2, 2007 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Hogy miért pont most kellett ez, és nem egy évvel ezelőtt, vagy egy-két évvel később!!!!!!! <_< OPEL GT-k a használtautón!!!!!! Mintha direkt úgy lenne időzítve, hogy az építkezés miatt ne legyen rá pénzem..... ;) Asszem, azért csak megnézem, hátha lehet emberrel beszélni. Nem tudom, mennyire sürgős neki a pénz... :rolleyes:
Hic Elküldve Július2, 2007 Elküldve Július2, 2007 Felhívtam, sajna egyik sem rendszámos.... Így azért már nem fáj annyira a szívem, mert kb. ennyiből bármikor be tudok hozni kintről is autót. Azért, amikor keresgéltem, nem gondoltam volna, hogy itt, Kispesten lapul jópár darab GT... .
Gelko Elküldve Július2, 2007 Elküldve Július2, 2007 Felhívtam, sajna egyik sem rendszámos.... Így azért már nem fáj annyira a szívem, mert kb. ennyiből bármikor be tudok hozni kintről is autót. Azért, amikor keresgéltem, nem gondoltam volna, hogy itt, Kispesten lapul jópár darab GT... . valami ilyen választ vártam <_< majd kintről hozunk be egyet :D ennyiért kapsz rendszámos ascona cabriot is és a tulajjal is meg tudod beszélni az anyagiakat ;) :rolleyes:
berlina Elküldve Augusztus12, 2007 Elküldve Augusztus12, 2007 jó kis finomság: nem eladó és nincs is csak érdekes, hogy ilyen is van/volt
zotya975 Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Eladó Híjjnye! Ilyenkor befigyelhetne a lottó ötös! :D
Hic Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Ez túl gömbölyű ez az autó... :P :D Ez túl drága ez az autó.... de pont jó gömbölyű ;) Kár, hogy a kárpitok szét vannak faragva a hangszóró miatt, de nekem speciel így is jó lenne :D (sőt)
rtomi Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Fehér csíkok és a felnik ugranának le egyből. :D
mélykék76 Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Fehér csíkok és a felnik ugranának le egyből. :D Ennyire azért nem vagy ijesztő, ne is reménykedj ;) :P :D
rtomi Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 Ennyire azért nem vagy ijesztő, ne is reménykedj ;) :P :D Nem értem. :D Most vagy sokat pihentél vagy keveset. :D
kori Elküldve Október30, 2008 Elküldve Október30, 2008 A felni rettenetesen csúnya. HA jól sejtem akkor egy fórumtársunk itt vette az Admiralját.
berlina Elküldve Augusztus28, 2009 Elküldve Augusztus28, 2009 ein muss für jedermann Der OPEL GT Film - Start 2009 - TRAILER! http://www.youtube.com/watch?v=ParfWTacoNo...feature=related ein frage war der lage des motors, dar was natürlich unmöglich gewesen Erhard Schnell designer
Gabo Elküldve Április4, 2010 Elküldve Április4, 2010 Sziasztok Egy itteni GT tulaj eredeti tanksapkát keres. Tud vki ebben segíteni? Mondjuk ebayezni tok, csak megkeresni nincs adatforgalmam :) A segítséget előre is köszönjük!!
egyvalakiakinekvanegyCje Elküldve November2, 2011 Elküldve November2, 2011 Sziasztok! Egy barátom kénytelen megválni a GT-jétől és érdeklődnék, hogy valaki szeretne-e még egyet. Az autó darabokban van. + motorral + futóművel felújított és új alkatrészekkel.
Gelko Elküldve November3, 2011 Elküldve November3, 2011 Sziasztok! Egy barátom kénytelen megválni a GT-jétől és érdeklődnék, hogy valaki szeretne-e még egyet. Az autó darabokban van. + motorral + futóművel felújított és új alkatrészekkel. Szeretni szertnék..megkapom ? ;)
egyvalakiakinekvanegyCje Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Szeretni szertnék..megkapom ? ;) Ott a pont, de gondolom a haver szeretne érte kapni valamit. ;) Egyébként a verda Californiából jött, így ha van rajta rozsda az is minimális.
monza Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Szeretni szertnék..megkapom ? ;) Én is szeretnék, csak én nem tudnám használni. Mert nem férek bele. Hungaroringen is alig tudtam bele préselni magam, ;)
Gelko Elküldve November4, 2011 Elküldve November4, 2011 Ott a pont, de gondolom a haver szeretne érte kapni valamit. ;) Egyébként a verda Californiából jött, így ha van rajta rozsda az is minimális. Talp nélküli zokni ;)
egyvalakiakinekvanegyCje Elküldve November11, 2011 Elküldve November11, 2011 Talp nélküli zokni ;) Ezzel mit akarsz mondani???
rtomi Elküldve November11, 2011 Elküldve November11, 2011 Ezzel mit akarsz mondani??? Javaslom megnézésre. ;) Utána tudod mit is akart vele. ;)
Recommended Posts