Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 148
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Blitz!

Hogy áll a GT felújítása? Vannnak új képek?

Most éppen homokfúvóban van, hogy előjöjjenek az esetleges hibák. Aztán kap egy alapozót, és egy kicsit félrerakjuk.

• 3 months later...
Elküldve

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Hogy miért pont most kellett ez, és nem egy évvel ezelőtt, vagy egy-két évvel később!!!!!!! <_<

OPEL GT-k a használtautón!!!!!!

Mintha direkt úgy lenne időzítve, hogy az építkezés miatt ne legyen rá pénzem..... ;)

Asszem, azért csak megnézem, hátha lehet emberrel beszélni. Nem tudom, mennyire sürgős neki a pénz... :rolleyes:

Elküldve

Felhívtam, sajna egyik sem rendszámos.... Így azért már nem fáj annyira a szívem, mert kb. ennyiből bármikor be tudok hozni kintről is autót. Azért, amikor keresgéltem, nem gondoltam volna, hogy itt, Kispesten lapul jópár darab GT... .

Elküldve
Felhívtam, sajna egyik sem rendszámos.... Így azért már nem fáj annyira a szívem, mert kb. ennyiből bármikor be tudok hozni kintről is autót. Azért, amikor keresgéltem, nem gondoltam volna, hogy itt, Kispesten lapul jópár darab GT... .

valami ilyen választ vártam <_< majd kintről hozunk be egyet :D

ennyiért kapsz rendszámos ascona cabriot is és a tulajjal is meg tudod beszélni az anyagiakat ;) :rolleyes:

• 1 month later...
  • 1 year later...
Elküldve
Ez túl gömbölyű ez az autó... :P :D

Ez túl drága ez az autó.... de pont jó gömbölyű ;)

Kár, hogy a kárpitok szét vannak faragva a hangszóró miatt, de nekem speciel így is jó lenne :D (sőt)

• 9 months later...
  • 7 months later...
Elküldve

Sziasztok

Egy itteni GT tulaj eredeti tanksapkát keres. Tud vki ebben segíteni? Mondjuk ebayezni tok, csak megkeresni nincs adatforgalmam :)

A segítséget előre is köszönjük!!

• 1 year later...
Elküldve
Sziasztok! Egy barátom kénytelen megválni a GT-jétől és

érdeklődnék, hogy valaki szeretne-e még egyet. Az autó

darabokban van. + motorral + futóművel felújított és új

alkatrészekkel.

Szeretni szertnék..megkapom ? ;)

Elküldve
Szeretni szertnék..megkapom ? ;)

Én is szeretnék, csak én nem tudnám használni. Mert nem férek bele. Hungaroringen is alig tudtam bele préselni magam, ;)

Elküldve
Ott a pont, de gondolom a haver szeretne érte kapni valamit. ;)

Egyébként a verda Californiából jött, így ha van rajta rozsda az is minimális.

Talp nélküli zokni ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.