tgabika76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Tényleg széph :( Árcetli nem volt rajta ? Az nem, csak egy telefonszám. De azt sem írtam föl, mert látatlanban is hasonló nagyságrendre tippeltem mint amit Blitz írt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Ha jól tudom, akkor 2,9 mio. Ez is olyan, mit az A Manta ? Kinek mennyit ér meg, mennyit ad érte ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Ez is olyan, mit az A Manta ? Kinek mennyit ér meg, mennyit ad érte ? Olvastad az első hozzászólásomban az adatokat? A gazdája szerint 12 működőképes darab van belőle az országban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Olvastad az első hozzászólásomban az adatokat? A gazdája szerint 12 működőképes darab van belőle az országban! A gazdája szerint :( Ez is árfelhajtó tényező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 A gazdája szerint :( Ez is árfelhajtó tényező miért mennyi van ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Olvastad az első hozzászólásomban az adatokat? A gazdája szerint 12 működőképes darab van belőle az országban! Persze-persze, olvastam. Úgy gondoltam, hogy "nincs ára", tehát a "-tól/ig" nehezen pozicinálható, ergó ha valaki ilyet keres, és van rá lehetősége, akkor ölég magas árat is megad érte :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Szerintem huszon felül. Csak az a baj, hogy a pontos számot sehonnan nem fogjuk megtudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Szerintem huszon felül. Csak az a baj, hogy a pontos számot sehonnan nem fogjuk megtudni. sajna ez van az asconámmal is :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Október5, 2005 Megoszt Elküldve Október5, 2005 Szerntem most már hessünk el innen ( a Cabrio Asciból biztos kevesebb van, mint GT-ből ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október6, 2005 Megoszt Elküldve Október6, 2005 Ha jól tudom, akkor 2,9 mio. Ákkkó nemmm lesssszzzz... :-( :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 csak úgy egy jó kis kép egy GT-ről: szöveg is van hozzá: Der Opel GT von Thomas Drake, ebenfalls in Mid-Ohio 1996. In den USA laufen noch allerhand Opel in nationalen Veranstaltungen und sind oft noch sehr wettbewerbsfähig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Szívemből szóltál... :? :? :? :? :dontknow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 Szívemből szóltál... :? :? :? :? :dontknow: Én ezen már nem csodálkozom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 csakhogyúgy szép darab, jól sikerült a szélesítés, meg hogy 96ban az Usában a nemzeti versenyeken gyakran még igenis versenyképesek voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október7, 2005 Megoszt Elküldve Október7, 2005 köszi a fordítást. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 van nálunk ilyen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Hogy érted hogy nálunk? A MOTE-ban nem hiszem, a MVOK-ben mintha lenne... amúgy szvsz nem szép ezekkel a felnikkel. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Hogy érted hogy nálunk? A MOTE-ban nem hiszem, a MVOK-ben mintha lenne... amúgy szvsz nem szép ezekkel a felnikkel. :lol: Szerintem se nem.... nekem a gagyi tuning fílingem van tőle! Na de az ótóóóó! :) :) Amúgy Siófokon mellettem állt sréhizavé egy piros!! Az is cééép vóóót! :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a képen egy cabrio GT van Ilyenről nem tudok Magyarországon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Nem is annyira gagyi, egyszerűen csak nem illik erre az autóra. Ez egy szép veterán autó, még ha sportkocsi is, ha már tuningolják, akkor legalább korhű elemekkel tegyék... de ez csak az én véleményem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Ő volt az!!! Igaz ez nem kabrió! :) :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy a képen egy cabrio GT van Ilyenről nem tudok Magyarországon. Upsz, ezt nem is figyeltem. Valszeg azért, mert annyira valószínűtlennek tűnt, hogy eszembe se jutott hogy cabrio is lehet. Próbáltam kinyomozni hogy hivatalosan létezett-e ilyen, de úgy néz ki hogy nem, legalábbis Opel-eredetű nem nagyon. A Lumma meg más egyéb tuningcégek csináltak átépítő kitteket, de ezek darabszámára sehol nem találtam adatot. Szvsz még tőlünk nyugatabbra is ritka jószág, nemhogy nálunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 Viszont tulajdonképpen akármiből lehet kabriót csinálni. És a képről nem fog kiderülni, hogy házi, vagy valami komolyabb cég által véghezvitt fűrészelésről van-e szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 na akkor azért volt olyan fura, nehogy hülyeséget szóljak nem mertem rákérdezni mért ilyen szögletes a teteje. cabrio tényleg nem volt listában, bár tervben volt és prototyp is készült végül csak targa/aero verziót gyártottak nem túl nagy példányszámban. de szerintem nem olyan nagy bün nem korabeli felnit tenni alá, végülis használati tárgy, ha múzeumi darab lenne: csak múzeumban láthatnánk, ez így teljesen rendben van, az övé olyan felnit tesz alá amilyenje van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve December20, 2005 Megoszt Elküldve December20, 2005 na akkor azért volt olyan fura, nehogy hülyeséget szóljak nem mertem rákérdezni mért ilyen szögletes a teteje. cabrio tényleg nem volt listában, bár tervben volt és prototyp is készült végül csak targa/aero verziót gyártottak nem túl nagy példányszámban. de szerintem nem olyan nagy bün nem korabeli felnit tenni alá, végülis használati tárgy, ha múzeumi darab lenne: csak múzeumban láthatnánk, ez így teljesen rendben van, az övé olyan felnit tesz alá amilyenje van Zolika!! Nem azt firtattuk, hogy van -e joga hozzá vagy sem, meg azt sem, hogy milyen céllal "hasznosítja" a járművét! Viszont nekünk a Gabival nem tetszik... és ne felejtsd el, hogy a te ótódban sem highend HIFI van! Szóval erre is jobban illene szerintünk egy "neki való" felnike! ugye - ugye??? :blink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts