Gepard Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Addamksy javaslata tök okés. Nekem szélessávom van, ettől függetlenül zavar a sok kép, főleg ismételve, a hozzászólások pedig, 5-6-idézet egyben szintén feleslegesek lásd: astra f/általános műszaki problémák topic utolsó két oldala Vannak topicok amelyek kifejezetten képekre vannak kihegyezve, ott elfogadom ha 15 képet is berak valaki, másutt elég a 2-3 is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Redline ez nem szélessáv kérdése... egy URL ugyanúgy megmutatja a képet. A fórum élvezhetőségét viszont rontja. Pl, ha CHELLON nézzem is kurvára idegesítő PL uhuhu Opel Trixxx -es képei.... Szóval egy fórumon ekkora képek használata felesleges. Számomra egy link és egy max 300x200-as 80k-ás kép is elég informatív. SZóval sajnálom, hogy így sikerül fórumozni:)) Ha többségnek a képbeszúrás és nem linkelés fonots... legyen, majd ritkában olvasom:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Ha jól emlékszem (most már nem tudom ellenőrizni) mindenki módosíthatja a saját hozzászólásait, és ha kitörli az összes karaktert akkor a hozzászólás eltűnik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Ha többségnek a képbeszúrás és nem linkelés fonots... legyen, majd ritkában olvasom:))) Képet nézni könnyebb, mint olvasni :twisted: . Tudom, hogy most gonosz voltam, de úgy kikívánkozott belőlem. Akit megsértettem ezzel, attól ezer bocsi :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Ha jól emlékszem (most már nem tudom ellenőrizni) mindenki módosíthatja a saját hozzászólásait, és ha kitörli az összes karaktert akkor a hozzászólás eltűnik... Ez azért nem minden topicban műxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október9, 2004 Megoszt Elküldve Október9, 2004 Hogy érhető legyen : http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=7...er=asc&start=90 Dark-nak teljesen igaza van, elnéztem a kép méretét. Pont ezért bocsánatot kérek Ákostól, mert valóban nem volt 2 Mb-os az általa feltöltött kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október10, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2004 Hogy érhető legyen : http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=7...er=asc&start=90 Dark-nak teljesen igaza van, elnéztem a kép méretét. Pont ezért bocsánatot kérek Ákostól, mert valóban nem volt 2 Mb-os az általa feltöltött kép. Píííííísta! Az Unatkozomban nem neked szólt a csúnya hozzászólásom. Hanem a Fórum Admin Úrnak, aki ahelyett hogy azt mondta volna viccesen: bazzeg most az egyszer igazad volt" helyette még majdnem lebaszott, hogy örüljek hogy nem lett átszerkesztve. remélem nincsharag....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 ....remélem nincsharag....... Miért lenne ? :) Csak senki ne marja a másikat, ha nem értenek valamiben et, hanem próbálják lehetőleg személyesen megdumálni a dolgot :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október25, 2004 Kérném a T.Moderátor Urak közül az egyiket, hogy ezt a topikot zárja vagy törölje, mert már aktualitését vesztette, és nincs többé rá szükség. http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=602 Köszönettel és Legmélyebb Tisztelettel a dolgozó moderátoroknak! ákoska :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Október25, 2004 Van egy topik: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=580 ez kiemeltként van nyilvántartva. ezt át lehet módositani nem kiemeltre??? mindig rákattintok, és már tiszta ideg vagyok, meg minden! Meg minek legyen kiemelt? GYERÜNK DÓGOZNI :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November3, 2004 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2004 Laczika a létező összes kadett topikba berakta a készülőben lévő kadett honlapotreklámozó mondatait. át kéne tenni az opeles weblapok közé.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2004 Megoszt Elküldve November3, 2004 Laczika a létező összes kadett topikba berakta a készülőben lévő kadett honlapotreklámozó mondatait. át kéne tenni az opeles weblapok közé.......... Felvetésed teljesen jogos. Köszi az észrevételezést :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November16, 2004 Megoszt Elküldve November16, 2004 Vaga egy csomó topicban hirdeti a digit műszerfalát, kéretik a rossz helyekről törölni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2004 Laczika nevü forumozó kartárs a weboldalát egy csomó rossz helyen hirdeti. Törölni kéne, és berakni az opeles weboldalak közé....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Laczika nevü forumozó kartárs a weboldalát egy csomó rossz helyen hirdeti. Törölni kéne, és berakni az opeles weboldalak közé....... Köszi az infót Ákos :) De máskor megtennéd, hogy ha hasonló helyzet adódik, akkor "86-os Kadett télen befagyó autó" helyett mondjuk a "Kadett E" topicban osztod meg vele, a szekció alapításra vonatkozó ötletedet ? :wink: ui: a weboldala már az elöző "spamhullám" idején bekerül az ajánlóba :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December26, 2004 Megoszt Elküldve December26, 2004 a jókívánságok, és a klubtagok kiemelt eseményei nem mehetnének egy topicban? mindegy melyikben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December27, 2004 Megoszt Elküldve December27, 2004 Reggel csörög a telcsim, nézem ismeretlen, felveszem, beleszól: Szia Vincze Sanyi vagyok, nézek okosan akkor mi van, kérdi mi a poblémám a fórumban. Nagy nehezen leesett kivel beszélek és miről :oops: , bocsi, de nem voltam képben. Szóval arra gondoltam, hogy a társalgó-chat/jókívánságok- topicokat össze lehetne vonni. Utólag is elnézést kérek, hogy nem voltam egyértelmű, és hogy nem a megfelelő topicban írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Én voltam a figyelmetlen, nem vettem észre, hogy már létezik ilyen topik. Utólag is köszi az infó.. Moderátorok összefogják vonni.... Telcsin meg még jobban belekeveredtünk a dolgokba... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Én voltam a figyelmetlen, nem vettem észre, hogy már létezik ilyen topik. Utólag is köszi az infó.. Moderátorok összefogják vonni.... Telcsin meg még jobban belekeveredtünk a dolgokba... :roll: Igenis Főnök! A feladat teljesítve! :) :) :D Viszont a klubinformációk/KLUBTAGOK KIEMELT topicot csak zárolni tudtam, mert csak Admin törölhet itt... :wink: Üdv..: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December28, 2004 Megoszt Elküldve December28, 2004 Én voltam a figyelmetlen, nem vettem észre, hogy már létezik ilyen topik.Emberek vagyunk. Telcsin meg még jobban belekeveredtünk a dolgokba... :rollHát igen egy jó darabig nem is voltam képben, közben meg egy rossz ajtót próbáltam bezárni, amit két kézzel lehet csak csinálni, és persze telefonáltam is, szóval káosz volt a fejemben rendesen. :) De megoldódott a probléma Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 eszgyee a Rekord-Senator topicba írt alkatrész keresési hozzászólását át kellene helyezni, a Keresek/Senator "topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 eszgyee a Rekord-Senator topicba írt alkatrész keresési hozzászólását át kellene helyezni, a Keresek/Senator "topicba. Kedves, Harcban Edződött Vitéz Uram ! Légy oly kedves legközelebb inkább írd meg neki, hogy hol lenne jó helyen az alkatrész iránti érdeklődése jóóóóóóóóóóóó ? :wink: Kösziiiii :wink: ui: de akár most is megtehedet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Szerintem a keresek/rekord topicra gondolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január2, 2005 Niko nevü jómunkásember a Eladó alkatrészekbe irt egy Keresek KAdett E alkatrészek tpoikot nyitott. http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=690 biztos nem értelmezte az eladó alkatrészek szót........ én ezt törölném...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Niko nevü jómunkásember a Eladó alkatrészekbe irt egy Keresek KAdett E alkatrészek tpoikot nyitott. http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=690 biztos nem értelmezte az eladó alkatrészek szót........ én ezt törölném...... Köszi, megtörtént a hozzászólás áthelyezése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts