Guest pheidra Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Halihó! törölni szeretném a regem, lenne kedves valaki útbaigazítani, vagy törölni? köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2011 ok, kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Hali! Újévi fogadalmam szerint nem szeretnék többet fórumozni. Ha nem látnám az oldalt az még jobban segítene a leszokásban. Töröljétek a regisztrációmat+IP bann, légy szíves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December31, 2011 Megoszt Elküldve December31, 2011 Én meg nem szeretnék több, esetleg alaposan meg nem fontolt döntés miatt regisztrációkat helyreállítani. Ha nem gond, és még mindig nagyon szeretnéd, holnap légyszíves térjünk rá vissza. :lol: BUÉK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Tisztelt Moderátorok!:lol: Remélem, jó helyre írok!:D Szeretnék kérni téma létrehozást "Motorolajok, folyadékok, kenőanyagok és zsírok" névvel vagy valami ilyesmi az Astra H fórumban, illetve esetleg valami kiemelt "avagy mit töltsünk bele?" félét is, mint a G Astra fórumban:)! Esetleges bónusz kérés még egy kiemelt technikai kisokos létrehozása is:D! Köszönöm előre is!:devlish: Üdv!:devlish: harmlevi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2012 megvan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 megvan :devlish: :D :devlish: Zseniális az alcím:D Köszi! Hiányzott már egy ilyen:) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 :D :devlish: Zseniális az alcím:D Köszi! Hiányzott már egy ilyen:) :lol: mantec új terepre talált :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Erik75 Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Szia, sziasztok! Elnézést a zavarásért, egy kéréssel, kérdéssel fordulnék hozzád. Friss Opel tulajdonosként, gondoltam felkeresek egy Opel fórumot, így találtam rátok. Tegnap este regisztráltam, de sajnos nem tudtam, tudok hozzászólni egyetlen témához sem, ezt az egyet kivéve. Nem vagyok egy pc guru, lehet, hogy csak a figyelmetlenségem miatt, de azt írta ki mindig, hogy nem szólhatok hozzá ehhez és ehhez a témához.... Segítségre lenne szükségem a műszerfal kiszedéséhez (f astra), ezért szerettem volna írni valamelyik fórumtémához. Rmélem tudsz nekem segíteni, hogy aktív tagja lehessek az oldalatoknak! Előre is köszönöm, Erik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Szia! Fórumlakó státuszod van. A Technikai témákat el kell hogy érd. Kérlek ellenőrizd le újra. További probléma esetén: írj a forum@opelklub.hu ( lehetőleg a regisztrációnál megadott email címről) címre, add meg a nick neved, majd írd le a problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2012 Megoszt Elküldve Június16, 2012 Üdvözlet...mi is az a :Figyelmeztetés státusz? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június17, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2012 ott tudod megnézni ha valaki figyelmeztetett.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2012 Megoszt Elküldve Június17, 2012 ott tudod megnézni ha valaki figyelmeztetett.... Köszönöm, ahogy látom nekem jó hosszú bűnlajtsromom van... :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június17, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2012 azért az nem olyan hosszú.... 3 db, egy képpel idézés, ( igazából ez az egy ) egyszer amikor megőrültél, és lekapcsoltualak a lélegeztetőgépről, és egyszer amikor vissza. csak minden bejegyzést 3-4x regisztrált... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június17, 2012 Megoszt Elküldve Június17, 2012 Goston 2 hirdetését a 3-ból töröltem. Rossz helyen is voltak, meg ugyanazt próbálja értékesíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2012 Megoszt Elküldve Június17, 2012 azért az nem olyan hosszú.... 3 db, egy képpel idézés, ( igazából ez az egy ) egyszer amikor megőrültél, és lekapcsoltualak a lélegeztetőgépről, és egyszer amikor vissza. csak minden bejegyzést 3-4x regisztrált... Ja emlékszem volt valami rövidzárlat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
toydolls Elküldve Június21, 2012 Megoszt Elküldve Június21, 2012 Üdvözlet! Kaptam egy figyelmeztetés státuszt, de hiába kattintok rá, nincs megjeleníthető figyelmeztetés! Szeretném tudni, hogy miért kaptam, legközelebb ugyan azt, nem akarom elkövetni! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2012 nem kaptál :) a fórumfrissitéssel megjelent az a gomb, ahol ellenörizni tudod hogy kaptál e, és hogy mért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
toydolls Elküldve Június22, 2012 Megoszt Elküldve Június22, 2012 nem kaptál :) a fórumfrissitéssel megjelent az a gomb, ahol ellenörizni tudod hogy kaptál e, és hogy mért. Koppant a kő! :icon1: Köszönöm a választ, és örülök, hogy ilyen plusz "szolgáltatások" jelentek meg az oldalon! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Üdv, Mackósajt! Küldtem privátba Üzit (remélem jóhelyen küldtem) Rá tud nézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január2, 2013 Megoszt Elküldve Január2, 2013 Üdv, Mackósajt! Küldtem privátba Üzit (remélem jóhelyen küldtem) Rá tud nézni? Rá, de nem kell itt is jelezni, jelzi a rendszer emailben, meg itt felül is. Üdv a klubban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland GSI Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Jó estét! Sajnos hosszabb ideig nem voltam jelen a fórumon. Ezáltal a fiókom jelszavát elfelejtettem, illetve a postafiókomhoz sem tudok hozzáférni. Kérésem a következő lenne. Töröltetni szeretném a régi felhasználói fiókomat. A pontos nick nevem: Róóóland (Kecskemét). Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Március7, 2013 Megoszt Elküldve Március7, 2013 Hello! Idézek a fórum fenti részén található Gépházból szöveg dobozból: Azon felhasználóink, akiknek a profiljában nem létező e-mail cím van megadva, sürgősen módosítsák, különben a rendszer nem fogja engedni a bejelentkezésüket! Ha nem sikerül módosítani, akkor ne hozzatok létre új felhasználót, hanem keressetek meg bennünket e-mail-ben, és beállítjuk az új címet/jelszót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts