mackosajt Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Szeretném megjegyezni a kedves fórumozóknak, hogy a hozzászólások bal oldalán, az avatar alatti "Jelez" pont arra szolgál, hogy a moderátorok értesítést kapjanak a hozzászólásról. Köszi, maci Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Szeretném megjegyezni a kedves fórumozóknak, hogy a hozzászólások bal oldalán, az avatar alatti "Jelez" pont arra szolgál, hogy a moderátorok értesítést kapjanak a hozzászólásról. Köszi, maci THX a felvilágosítást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Norbi, konkrétan már járt ott előttem modi - még hozzá is szólt - csak nem szólt neki meg semmi. Az a jelez gomb az ilyen megmondalak a mamának fíling, és különbenis mér nekem kéne jelezni ha ott vannak a modik és látják. Meg a srác már csak azon az oldalon a 4. tökfölösleges hsz-át sikerült megírja, szúrta a szemem na. KK fórumon én szoktam megkérni az arra érdemeseket hogy legyenek modik, egyébként nem járnátok jól velem mert én csak törlök, nem jelzem :rolleyes: Hahóóóóóóó ez nem a chat topic :) Erről beszéltem. Én ezeket törölném a vérbe de még csak nem is szólnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Norbi, konkrétan már járt ott előttem modi - még hozzá is szólt - csak nem szólt neki meg semmi. Az a jelez gomb az ilyen megmondalak a mamának fíling, és különbenis mér nekem kéne jelezni ha ott vannak a modik és látják. Meg a srác már csak azon az oldalon a 4. tökfölösleges hsz-át sikerült megírja, szúrta a szemem na. KK fórumon én szoktam megkérni az arra érdemeseket hogy legyenek modik, egyébként nem járnátok jól velem mert én csak törlök, nem jelzem :) Azért nem kell ám olyan szigorúnak lenni :) Erről beszéltem. Én ezeket törölném a vérbe de még csak nem is szólnék. Ezért nem vagy modi :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Norbi, konkrétan már járt ott előttem modi - még hozzá is szólt - csak nem szólt neki meg semmi. Az a jelez gomb az ilyen megmondalak a mamának fíling, és különbenis mér nekem kéne jelezni ha ott vannak a modik és látják. Meg a srác már csak azon az oldalon a 4. tökfölösleges hsz-át sikerült megírja, szúrta a szemem na. KK fórumon én szoktam megkérni az arra érdemeseket hogy legyenek modik, egyébként nem járnátok jól velem mert én csak törlök, nem jelzem :rolleyes: Erről beszéltem. Én ezeket törölném a vérbe de még csak nem is szólnék. Tényleg járt. No de nem mindig arra koncentrál az emberfia, hogy melyik hozzászólás az, ami nem oda illik. Biztos, hogy én sem veszek észre mindent. Szerintem semmi gond nincs a JELEZ gombbal, nem kell hozzáfűznöd kisregényt, csak ráklikkelsz, és mi kapjuk a pü-t. Felőlem lehetsz kemény modi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Felőlem lehetsz kemény modi! :rolleyes: Annak mi értelme lenne?????Az egész fórum egy nagy off...az életben nem moderálod ki...Szerintem pont jó így ahogy van....Nem kell egyből mindenkinek neki esni,de a nem oda való hozzászólásra se kell még 1 rászólok off hozzászólást írni...Mert ugye akkor már 2 van feleslegesen........Azért elég sokan figyelnek arra hogy a megfelelő topicba írjanak mindent...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Norbi, konkrétan már járt ott előttem modi - még hozzá is szólt - csak nem szólt neki meg semmi. Az a jelez gomb az ilyen megmondalak a mamának fíling, és különbenis mér nekem kéne jelezni ha ott vannak a modik és látják. Meg a srác már csak azon az oldalon a 4. tökfölösleges hsz-át sikerült megírja, szúrta a szemem na. KK fórumon én szoktam megkérni az arra érdemeseket hogy legyenek modik, egyébként nem járnátok jól velem mert én csak törlök, nem jelzem :) Erről beszéltem. Én ezeket törölném a vérbe de még csak nem is szólnék. Bocs fiúk, tudom, sokat OFF-olok, igyekszem javulni, de most komolyan! :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Annak mi értelme lenne?????Az egész fórum egy nagy off...az életben nem moderálod ki...Szerintem pont jó így ahogy van....Nem kell egyből mindenkinek neki esni,de a nem oda való hozzászólásra se kell még 1 rászólok off hozzászólást írni...Mert ugye akkor már 2 van feleslegesen........Azért elég sokan figyelnek arra hogy a megfelelő topicba írjanak mindent...... :rolleyes: Jó, mindenkinek más a vérmérséklete. Engem különösebben nem zavar 1-2 oda nem illő hozzászólás. Feltéve, ha nem abszolút oda nem illő. Én is szoktam nem közvetlenül a témához kapcsolódó hozzászólásokat írni, sőt, mindenki szokott. Mondjuk az eladó alkatrészek közül simán (minden jelzés nélkül) törölni lehetne a kereséseket, meg a 10 helyre beírt hirdetéseket, kereséseket. Ilyenkor kellene az "Alberteknek" :) megnyomni azt a bizonyos "jelez" gombot, nem pedig megdorgálni az OFF-oló személyt (ugye ez akkor már 2. OFF) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Jó, mindenkinek más a vérmérséklete. Engem különösebben nem zavar 1-2 oda nem illő hozzászólás. Feltéve, ha nem abszolút oda nem illő. Én is szoktam nem közvetlenül a témához kapcsolódó hozzászólásokat írni, sőt, mindenki szokott. Mondjuk az eladó alkatrészek közül simán (minden jelzés nélkül) törölni lehetne a kereséseket, meg a 10 helyre beírt hirdetéseket, kereséseket. Ilyenkor kellene az "Alberteknek" :) megnyomni azt a bizonyos "jelez" gombot, nem pedig megdorgálni az OFF-oló személyt (ugye ez akkor már 2. OFF) Persze,de jelen esetben egy rossz helyre beírt 1 hozzászólásról volt szó :rolleyes: Ezért nem kell egyből a fejét levenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandiker55 Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Szia hogyan tudok kérdést feltenni ha van problémám a g astrával. Köszi: bandiker55 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Szia hogyan tudok kérdést feltenni ha van problémám a g astrával. Köszi: bandiker55 próbáld meg itt és itt vannak a g astra topikok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
demars Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Talán jó helyre írok... Hogy tudok linket beszúrni? Valahogy nem sikerül. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Talán jó helyre írok... Hogy tudok linket beszúrni? Valahogy nem sikerül. Köszi! Amikor írod a hozzászólásod, felül keresd meg ezt: Képet meg a mellette lévővel tudsz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
demars Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Amikor írod a hozzászólásod, felül keresd meg ezt: Képet meg a mellette lévővel tudsz. :rolleyes: Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajos Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Hogy lehet a profilhoz képet feltölteni, ami meg is jelenik a fórumban? Töltöttem fel egyet de nem jelenik meg a nevem alatt a fórumban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Hogy lehet a profilhoz képet feltölteni, ami meg is jelenik a fórumban? Töltöttem fel egyet de nem jelenik meg a nevem alatt a fórumban. Arra gondosz, hogy vezérlőpult, avatar beállítása? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajos Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Arra gondosz, hogy vezérlőpult, avatar beállítása? :D Igen. Hogy kell beállítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Igen. Hogy kell beállítani? Fent klikk a vezérlőputra, aztán a bal oldalon a személyes adatoknál az avatar beállítására. Ott tudsz tallózni a saját gépedet egy képet, érdemes előtte mondjuk Paint-al lekicsinyiteni, feltöltöd, majd allul klikkelsz az avatar frissítésére. Előfordul, hogy csak az oldal frissítése, vagy a fórumból kilépés-belépés után cserélődik az avatar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajos Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Fent klikk a vezérlőputra, aztán a bal oldalon a személyes adatoknál az avatar beállítására. Ott tudsz tallózni a saját gépedet egy képet, érdemes előtte mondjuk Paint-al lekicsinyiteni, feltöltöd, majd allul klikkelsz az avatar frissítésére. Előfordul, hogy csak az oldal frissítése, vagy a fórumból kilépés-belépés után cserélődik az avatar. Köszi. Sikerült (mint látod), de ezt valahogy egyszerűbben nem lehetne megoldani? Mondjuk betenni a profil szerkesztéséhez. Kereshettem volna egy ideig, mert erre biztos nem gondoltam volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 Köszi. Sikerült (mint látod), de ezt valahogy egyszerűbben nem lehetne megoldani? Mondjuk betenni a profil szerkesztéséhez. Kereshettem volna egy ideig, mert erre biztos nem gondoltam volna. Passz, ehhez a részéhez már nem tudok hozzászólni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dongo1978 Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Kérem töröljék az f astra topikba beírt gépkocsi adataimat. Köszönöm, figyelmetlen voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Kérem töröljék az f astra topikba beírt gépkocsi adataimat. Köszönöm, figyelmetlen voltam. Te magad is meg tudod tenni. gomb, és kitörlöd az általad feleslegesnek ítélt dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június20, 2011 Megoszt Elküldve Június20, 2011 Te magad is meg tudod tenni. gomb, és kitörlöd az általad feleslegesnek ítélt dolgokat. Na, kijavítottam vagy 5 hsz-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember7, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2011 Amikor valaki a profilja törlését kéri, akkor miért mint kitiltott felhasználó kerül ki? Jobban megfelelne, hogy "saját kérésére töröltük a profilját". Az egyéb esetekre megmaradna a régi elnevezés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 azért mert csak admin tud usert törölni, a moderátorok csak kitiltani tudnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts