coupe Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 kérdés:a profil fényképet hogy tudjuk kirakni a nevünk mellé hogy láthato legyen ? :( Avatarként kell feltölteni.Azt is a vezérlőpultnál találod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 Avatarként kell feltölteni.Azt is a vezérlőpultnál találod. köszike a segitséget :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Lenne egy kérésem: A Mediterrán/Találkozók topikból a 128. hozzászólástól kezdve át kellene helyezni azokat a Chat-be. Előre is köszi! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Hú, B+ Norbi, az rengeteg hozzászólás! No nem baj, neki ugrok. Legközelebb hamarabb príts rá a srácokra! :lol: Ui: Bocsi, először a Chat-et nyitottam meg és onnan 4 oldal lett volna a 128. hozzászólástól. :huh: Mindegy, hülyeségemre rájöttem, kérésed teljesítve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Hú, B+ Norbi, az rengeteg hozzászólás! No nem baj, neki ugrok. Legközelebb hamarabb príts rá a srácokra! :D Hát figyelj! Rendnek kell lenni nálunk :) :) Amúgy én is benne vagyok :huh: Egyébként nagy meló ez az áthelyezés? :lol: Ui: Köszönöm szépen méltóságos Moderátor Úr! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Hagyjuk már! :huh: Kellett négy pipa, kiválasztani, hogy mit kezdjen a négy pipával, aztán hova tegye, és kész. De jobb, az emberek figyelnek, és ennyit sem kell tenni. :lol: (mondom én, aki elég sokat offolgat...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Hagyjuk már! :huh: Kellett négy pipa, kiválasztani, hogy mit kezdjen a négy pipával, aztán hova tegye, és kész. De jobb, az emberek figyelnek, és ennyit sem kell tenni. :) (mondom én, aki elég sokat offolgat...) De ha nem szólok ma, holnap már lehet, hogy 5 pipa kellett volna! Sőt, az is lehet, hogy akár 6! :) Na, jó, nem OFFolok tovább :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Jaja, különben ide is pipa kerül! :huh: További jó éjszakát, csá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Hali! Véletlenül 2x írtam egy hozzászólást az Astra F - Elektromos topicba, a 14:31-es keltezésüt töröltetni szeretném. Köszönöm, ÜDV! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Hali! Véletlenül 2x írtam egy hozzászólást az Astra F - Elektromos topicba, a 14:31-es keltezésüt töröltetni szeretném. Köszönöm, ÜDV! Motor volt az, de töröltem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Motor volt az, de töröltem :D Ja, télleg! Uff! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Omegatd klubtagunk nickazonoság miatt kérte, hogy omega td - nicknevü felhasználónak változtasuk meg nevét. Ezt megtettük. Nem figyelmeztettük (tiltottuk, korlátoztuk) a fórumozót egyelőre, bízunk abban (a tévedés kockázata mellett), hogy nem direkt választotta a klubtagunk nevét. PÜ-ment az érintet feleknek. Kérek mindenkit, hogy figyeljen oda amikor "Megjelenítési" nevet változtat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Üdv. Lenne olyan kérésem, hogy szeretnék képeket feltölteni a profilomhoz, ehhez mindenképp MOTE Klubtagnak kell lennem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Üdv. Lenne olyan kérésem, hogy szeretnék képeket feltölteni a profilomhoz, ehhez mindenképp MOTE Klubtagnak kell lennem??? Szia, Természetesen nem. Az oldal tején majdnem, jobbra > "Vezérlőpult" >>>> majd balo oldalon "Személyes adatok" >>>> "Avatar beállítások" >>>> "Tölts fel egy képet a számítógépedről" >>>> kiválasztás a gépedről >>>> "Avatar frissítése" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Szia, Természetesen nem. Az oldal tején majdnem, jobbra > "Vezérlőpult" >>>> majd balo oldalon "Személyes adatok" >>>> "Avatar beállítások" >>>> "Tölts fel egy képet a számítógépedről" >>>> kiválasztás a gépedről >>>> "Avatar frissítése" Én a galériára gondoltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június27, 2008 Megoszt Elküldve Június27, 2008 Én a galériára gondoltam :rolleyes: Galéria csak MOTE tagoknak van......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltec Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Hello! Az lenne a kérdésem, hogy valamely topikban van-e lehetöség felhivni a forumozok figyelmét, hoigy nézzék meg a hasznaltauto-n az elado kocsimat? Ha igen, melyikben? Elöre is köx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Hello! Az lenne a kérdésem, hogy valamely topikban van-e lehetöség felhivni a forumozok figyelmét, hoigy nézzék meg a hasznaltauto-n az elado kocsimat? Ha igen, melyikben? Elöre is köx! Helló, Válassz : http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=24 ;) De ha a konkrét tipus általános csvegési témájába bevésed azt hiszem azt is túl fogják élni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoltec Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Köxi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 lundgren nick nevű fórumozó saját kérésére törölve lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=421379 eladó topicban van, pedig keres Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Észrevételed jogos, hozzászólás áthelyezve Opel Fórum- Tartalom > Adok-veszek-cserélek > Keresek... > ...Motort, motoralkatrészt témába. Moped forumozó privát üzenetben értesítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember27, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2008 Ennek sztem nem itt a helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Ennek sztem nem itt a helye. Átraktam az Eladó alkatrészek/Tuning cuccok topikjába. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Átraktam az Eladó alkatrészek/Tuning cuccok topikjába. :lol: OK, és THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts