hemi Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Király:) Pont most akartam ketté szedni a In Memo topikot, látomkolléga ugyan így látta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 javaslom, a modik ne harapják le fejeinket a "jelez" gombnyomásokból származó szükségtelen értesítések miatt, ui én is majdnem megnyomtam a "fel" gomb helyett, a berögzött reflexeim miatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Jelzem én is majdnem...de majd megszokjuk...nekem tetszik a sok kis finomítás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 ...nekem tetszik a sok kis finomítás... :lol: Nekem is!Már csak két apró dolog: 24órás eu időkijelzés és esetleg több smiley! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Nekem is!Már csak két apró dolog: 24órás eu időkijelzés és esetleg több smiley! :lol: Csak egy icipipicit próbáljatok kontruktívabbak lenni néha. Ezt ide pls : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1342&hl= Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Akkor hogy a topic visszatérjen a medrébe egy kérés. Öcsémet regeltem: Osceola nickkel, ha lesz idő aktiválni kellene. Köszi Más: Mélykéknek nem megy a Pü, vagy tele van a postaládája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Akkor hogy a topic visszatérjen a medrébe egy kérés. Öcsémet regeltem: Osceola nickkel, ha lesz idő aktiválni kellene. Köszi Más: Mélykéknek nem megy a Pü, vagy tele van a postaládája. Nos az ilyen jellegű kéréseket pedig ide várnám : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=933&st=160 :lol: Ő is klubtag lesz ? ui: radíroztam, van hely az inboxban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Köszi szépen. Nem tudom tag lesz-e, de a pályanpaon aktívan segített. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2007 Megoszt Elküldve Január19, 2007 Köszi szépen. Nem tudom tag lesz-e, de a pályanpaon aktívan segített. Szerintem elírtad a mal címét, írok püt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Tegnap egy arc 3 helyre irta be Keresek topikon belül hogy kell neki Veki háccsóhíd. Jelent gombot necces használni mert nem tudom melyiket jelencsem :rolleyes: Unatkozó modiknak :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Ha már említetted, akkor cselekedtem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Ha már említetted, akkor cselekedtem. Ha a kérdés (nem csak a kérés) is belefér ebbe a topikba. Gyakorlatilag most Te és Gepard vagytok ketten a globális moderátorok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 elvileg így állunk. gyk-t nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AlBundy Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Sziasztok; 1. bejegyzés és máris egy kérés: szeretnék a galériába képeket a kocsimról felrakni, csak nincs engedélyezve. Ha van rá mód és lehetőség, akkor engedélyezné valaki ezt az opciót? előre is THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 Sziasztok; 1. bejegyzés és máris egy kérés: szeretnék a galériába képeket a kocsimról felrakni, csak nincs engedélyezve. Ha van rá mód és lehetőség, akkor engedélyezné valaki ezt az opciót? előre is THX A galériába csak klubtagok tudnak képeket feltölteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AlBundy Elküldve Augusztus10, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2007 A galériába csak klubtagok tudnak képeket feltölteni. THX a gyors válaszért... Hát akkor majd csak egyszer hirtelen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Sziasztok! Nemrégen lettem Opel tulaj, így új vagyok a fórumon. Nagyon örülök, hogy van egy ilyen, most mégis némi kritikát írnék. Szigorúan jobbító szándékkal. Jó lenne, ha a sok hasznos infó között, kicsit felhasználóbarátabb lenne a keresés funkció. Ha keresek valami témát, csak a topic nevét hozza, ami általában több-száz oldal. Ebből a mennyiségből aztán nehéz megtalálni az infót. Nem találtam sehol egy címet, (pl. a főoldalon) ahová az ilyen problémával lehet fordulni. (Azért írtam ide!) Jó lenne, ha lehetőség lenne egy topicot egyben letölteni valamilyen formában, aztán offline olvasgatni. Most ennyi jutott eszembe. Üdv, Hajrá Opelfórum! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 lépésről lépésre: 1. 2. 3. Nekem eddig bevált. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Mea Culpa! Nem néztem meg rendesen! Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 sziasztok.lenne egy kérdésem:P szeretném a nevemet (astragt)megváltoztatni,de nem tudom hogy kell nem találok erre semmit.lehet meg sem tudom de erre nem emlékszem a regisztrálásnál.ha nem lehet akkor hogy kell az egész regisztráciot törölni mert akkor ujra regisztrálnék. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 sziasztok.lenne egy nagy kérésem ;) szeretném a nevemet (astragt)megváltoztatni,de nem tudom hogy kell nem találok erre semmit.lehet meg sem tudom de erre nem emlékszem a regisztrálásnál.ha nem lehet akkor hogy kell az egész regisztráciot törölni mert akkor ujra regisztrálnék. :( Milyen nevet szeretnél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Milyen nevet szeretnél ? (RIC) mert ezzel a névvel szoktam netezni és regisztrálni minden oldalon ami csak létezik de most rosszul regisztráltam,nem figyeltem oda meg siettem meg stb és jo lenne a megszokott nevemen futnom az oldalakon :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 (RIC) mert ezzel a névvel szoktam netezni és regisztrálni minden oldalon ami csak létezik de most rosszul regisztráltam,nem figyeltem oda meg siettem meg stb és jo lenne a megszokott nevemen futnom az oldalakon :( Belépéshez használt felhasználónév nem változott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Belépéshez használt felhasználónév nem változott. Váo ez szuper :( ezer köszönet igy már sokkal jobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
RIC Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 kérdés:a profil fényképet hogy tudjuk kirakni a nevünk mellé hogy láthato legyen ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts