uhuhu Elküldve Április22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2005 Kérném a tisztelt Moderátor urakat,hogy a:MOTE-MOMC-MVOK-tagok által szervezett rendezvények nevezetű nemtommiben legyenek szívesek törölni a.youngtimer találkozó Gödöllőn című topicot. A találkozót nem a fent nevezett klubok egyik tagja szervezte. Én is csak meglettem hívva. Két hét alatt nem volt a topic iránt érdeklődés és így csak a helyet foglalja. Azt hittem rajtam kívül mást is érdekel de nem így lett. Ezért kérném törölni. A fogalmazásért elnézést kérek. Köszi opelTomi Hűűűűűűűűű de hivAtalos vagy :shock: az anyja neve lemaradt :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Konkurens márkák/honda civic vti topicban kicsit beleszaladtunk az offba (leginkább miattam); lehet hogy annak az 5-6 hozzászólásnak máshol jobb helye lenne. Elnézést. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Tisztelt moderátor Urak! Az lenne a kérésem, hogy valaki nyissa meg legyn szíves az általános műszaki problémák/beragadt gyújtáskapcsoló zár topicot, mert nekem is hasonló gondom van és nem egészen tiszta hogy mi is a pontos teendő! Előre is kszönöm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 Köszi Bazs, de van már egy ilyen topic, azt kéne újra megnyitni. Bocsi, az előbb nem teljesen egyértelműen fogalmaztam. :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május29, 2005 Megoszt Elküldve Május29, 2005 ok, bocs félreértettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Legyetek oly kedvesek, hogy a "MOTE-MOMC-MVOK tagjai szervezésében létrejött rendezvények, találkozók/ Szelidi összeröfi" topic címébe, tegyétek már bele az időpontot is: 2005. Július. 22.-23.-24.-e Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Majd valamelyik admin... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Legyetek oly kedvesek, hogy a "MOTE-MOMC-MVOK tagjai szervezésében létrejött rendezvények, találkozók/ Szelidi összeröfi" topic címébe, tegyétek már bele az időpontot is: 2005. Július. 22.-23.-24.-e Köszi. Így jó lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Igen, köszke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Jónapot az uraknak! A felni-gumi topicban elrontottam egy hozzászólást! Kérném kitörölni! Köszönöm szépen. Tomi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Jónapot az uraknak! A felni-gumi topicban elrontottam egy hozzászólást! Kérném kitörölni! Köszönöm szépen. Tomi! Meg is lenne a kérésednek megfelelően + a hozzád intézett kérdésemet is kiradíroztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Meg is lenne a kérésednek megfelelően + a hozzád intézett kérdésemet is kiradíroztam. Köszönöm szépen ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 SziasztokTegnap éjjel regisztráltam és tök fáradt voltam ,a profilban az infóknál mindent nagybetüvel irtam,javitsátok már ki légyszi! Köszi Corsika! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Corsika! PÜ ment! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Hali ! A motor topikban kicsit összevissza írtam,ha lehet akkor törölhető a 2005 Jún. 17, Pént. 13:32 hozzászólásom,bár átszerkesztettem de nincs értelme így. Bocs Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2005 megvan. kettőt töröltem. remélem nem böktem el..... :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 Köszönöm pont jo így ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 lécci vki törölje a keresésemet a hifi topicból....már nem kell... köszönöm szépen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június24, 2005 lécci vki törölje a keresésemet a hifi topicból....már nem kell... köszönöm szépen :wink: OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 OK Köszi ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 A forum alsórészén található freestat link behalt és a szegény firefox megakarja nyitni. Ez a link halott: http://www.freestat.hu/statlap.php?id=25924 Valaki nézze már meg,ha lesz ideje!Köci! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Majd jönnek az adminok... Modi evvel nem tud mit tenni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Majd jönnek az adminok... Modi evvel nem tud mit tenni... :roll: sőt az admin sem ;-) majd a Hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június26, 2005 Megoszt Elküldve Június26, 2005 Ok, megoldva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július4, 2005 Megoszt Elküldve Július4, 2005 Sanyiqa hozzászólását a Tuning/Chiptuning témában talán törölni kellene ,mielőtt megint valami értlemetlen beszélgetés kerekedik belőle.Ha már úgyis utoljára járt itt fent! :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts