Hagalex Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 naja...ha nekünk coki..akko ő miért kíváncsi miránk.... jé télleg nullát szólt hozzá! :shock: Hát akkor csak elviseljük valahogy... 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Az OMEGA A csoport Általános műszaki problémák/kérdések topicban kérem törölni az üres (Elküldve: 2005-Márc.-18, 3:48 pm) hozzászólásomat. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március20, 2005 kész! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Ákos bameg de gyors vagy... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Tisztelt urak!! Olyan kérdésem lenne,hogy:Az én autóm rovat és képtárat nem lehetne-e áthelyezni a Fórumozók magukról elnevezésű rovatba? Itt az unatkozom résznél elég nehéz megtalálni és ez is a fórumozókról és klubtagokról szól. Köszi opeltomi! :prayer:OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Tisztelt urak!! Olyan kérdésem lenne,hogy:Az én autóm rovat és képtárat nem lehetne-e áthelyezni a Fórumozók magukról elnevezésű rovatba? Itt az unatkozom résznél elég nehéz megtalálni és ez is a fórumozókról és klubtagokról szól. Köszi opeltomi! :prayer:OPEL Nem telejesen értem, a kérdésedet Tomi :roll: Az "Én autóm" leírások az opel-magazin.hu-n vannak fent. Mondjuk fórumos bemutatkozásoknál lehetne egy link magazinra, ha valaki már készített leírást a kocsijáról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Konkrétan erre gondoltam: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=521 :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Konkrétan erre gondoltam: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=521 :prayer: OPEL Még mindig nem értem ámmmm :D hemi kérése kifejezetten a klubtagoknak szólt, hiszen az ő kocsijaik szerepelnek a "Én autóm" rovatban. Ha arra gondolsz, hogy elképzelhető, vannak olyan klubtagok, akik nem értesültek a lehetőségről ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Konkrétan arra gondoltam,hogy mivel itt mutatkoznak be a klubtagok lehetnének egy helyen a dolgok. Bemutatkozás ,autóink,stb.. Amikor eszembejutott a dolog akkor még nem volt fenn a kocsimról a cikk a magazinban. És az ismerőseim nem találták meg a fórumban. Ezért jött a kósza ötlet. :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Konkrétan arra gondoltam,hogy mivel itt mutatkoznak be a klubtagok lehetnének egy helyen a dolgok. Bemutatkozás ,autóink,stb.. Amikor eszembejutott a dolog akkor még nem volt fenn a kocsimról a cikk a magazinban. És az ismerőseim nem találták meg a fórumban. Ezért jött a kósza ötlet. :prayer: OPEL Erre írtam azt, hogy a bemutatkozást - később, belépést követően - ki lehetne egészíteni egy linkkel, ami magazin oldalra mutat, ha valaki volt olyan kedves és készített leírást az autójáról az opel-magazin.hu-ra :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Letárgyaltuk pista :wink: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=52&start=105 Az ezen az oldalon levő semmi közöd nickkel regisztrált kollegának nem kellene jobban utánajárni? Nem gyanúsitgatás, hogy ki lehet, de ilyen nickkel nem sok jó várható. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március29, 2005 Megoszt Elküldve Március29, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=52&start=105 Az ezen az oldalon levő semmi közöd nickkel regisztrált kollegának nem kellene jobban utánajárni? Nem gyanúsitgatás, hogy ki lehet, de ilyen nickkel nem sok jó várható. Szerintem. mire gondolsz konkrétan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március30, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Március30, 2005 mire gondolsz konkrétan? az IP címe majdnem megegyezik rallyscsajéval. szerintem erre. 8) amig nincs baj, addig nincs baj..... szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Hagyjátok már abba:))) Végül nem gáz a neve. Ha majd tanú bizonyságot adja, akkor lehet moderálni. Szerintem. Addig tessék mindenkit békén hagyni és csöndben fórumozni:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Március30, 2005 Megoszt Elküldve Március30, 2005 Gyerekek! nem kell bántani, biztosan tudom, hogy nem RCS!!! :oops: :wink: ...és már az adatlapjáról is levette a foglalkozásra, hobbira írt nem túl barátkozós kommentárjait!!! ...kérésemre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aga Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Lehet, hogy nem jó helyre írok de nem állítódik át az óra otómatice? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Lehet, hogy nem jó helyre írok de nem állítódik át az óra otómatice? De, nézd meg akkor, ha kijelentkezel. Ha bejelentkezel a saját profilod felülírja. tehát : Profil és állisd be:) Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Sajnos szar is:)) Állísd GMT + 2órára Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Április18, 2005 Megoszt Elküldve Április18, 2005 Kéretik az Omegatd-vel folytatott "vitámat" egy az egyben törölni a rendszerből, továbbá kivételesen Omegatd-t meginteni, amiért kötekedni kezdett velem (pontosabb "beszólt")...! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Kérném a tisztelt Moderátor urakat,hogy a:MOTE-MOMC-MVOK-tagok által szervezett rendezvények nevezetű nemtommiben legyenek szívesek törölni a.youngtimer találkozó Gödöllőn című topicot. A találkozót nem a fent nevezett klubok egyik tagja szervezte. Én is csak meglettem hívva. Két hét alatt nem volt a topic iránt érdeklődés és így csak a helyet foglalja. Azt hittem rajtam kívül mást is érdekel de nem így lett. Ezért kérném törölni. A fogalmazásért elnézést kérek. Köszi opelTomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Tomi egyenlőre csak lezártam, hogy aki akarja a cikket még elolvashassa... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Kérném a tisztelt Moderátor urakat,hogy a:MOTE-MOMC-MVOK-tagok által szervezett rendezvények nevezetű nemtommiben legyenek szívesek törölni a.youngtimer találkozó Gödöllőn című topicot. A találkozót nem a fent nevezett klubok egyik tagja szervezte. Én is csak meglettem hívva. Két hét alatt nem volt a topic iránt érdeklődés és így csak a helyet foglalja. Azt hittem rajtam kívül mást is érdekel de nem így lett. Ezért kérném törölni. A fogalmazásért elnézést kérek. Köszi opelTomi Tomi ! Nézd mi van ott topic neve után : "Nem feltétlenül a tagok szervezésében létrejött renedezvények, közös fel/leutazások/látogatások szervezésének színtere." :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Köszi Anti. :( Neked is köszi Pista. De sajnos akkor sem érdekelt senkit :? :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Köszi Anti. :( Neked is köszi Pista. De sajnos akkor sem érdekelt senkit :? :prayer: OPEL Legközelebb majd tán fog ! Nyomass fel mined hasonló rendezvényt, így legalább színesebb a választék :wink: És azért érdemes meghagyni a már lezárult eseményeket, mert így lehet látni ki-merre járt ! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts