opel16v Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Én is szeretném jelezni ezt a bobi nevű usert, törölni kellene a nem ide való viselkedése miatt. Azt hiszem jó lenne utánajárni az IP adatoknak is, hogy a későbbi userneveken való bejelentkezését is felügyelni lehessen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Gabi támogatom az 5letet, láttam nemcsak éjn vettem észre :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Akartam én is javasolni :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Törölgettem a hozzászólásait és 1 hétre felfüggesztem a hozzáférését. Ha utánna is ilyen alpári stilusban képes scak társalogni akkor sajnos törölnöm kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 a topikokbol a user hozzászólásai és a válaszok törölve a nikk is törölve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február6, 2005 Megoszt Elküldve Február6, 2005 Thx ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2005 Drága jó moderátor Urak! itt egy topik:_ http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=77...=asc&highlight= ez asszem nem szükséges oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2005 Megoszt Elküldve Február7, 2005 Drága jó moderátor Urak! itt egy topik:_ http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=77...=asc&highlight= ez asszem nem szükséges oda. Megtörténthhhhh. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február8, 2005 Megoszt Elküldve Február8, 2005 Szeretném kérni, hogy a: Kecskemét szekció -http://kecskemet.opelclub.hu topic címéhez a chat szócskát tessék már odabiggyeszteni. Köszike. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Csak ötletszinten: Ha már úgyis mindig gond van azzal, hogy egyes emberkék (nem célzás) mindig minden kérdésükhöz új topikot nyitnak (amit aztán a modik nem győznek bezárni, meg a hozzászólásokat áthelyezni), nem lehetne megoldani, hogy a fórum felhasználói csak mondjuk 50 hozzászólás után nyithassanak új topikot? (Merhogy általában az újonc látogatók esnek ebbe a hibába, és hátha addigra megtanulnák a dolgok rendjét, +a modiknak is kevesebb dolguk lenne.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február9, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2005 Csak ötletszinten: Ha már úgyis mindig gond van azzal, hogy egyes emberkék (nem célzás) mindig minden kérdésükhöz új topikot nyitnak (amit aztán a modik nem győznek bezárni, meg a hozzászólásokat áthelyezni), nem lehetne megoldani, hogy a fórum felhasználói csak mondjuk 50 hozzászólás után nyithassanak új topikot? (Merhogy általában az újonc látogatók esnek ebbe a hibába, és hátha addigra megtanulnák a dolgok rendjét, +a modiknak is kevesebb dolguk lenne.) volt erről szó, de sajnos nagyon nehéz megoldani...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Hm, ha majd lesz egy kis idő fdgalakozunk a kérdéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 Szeretném kérni, hogy a: Kecskemét szekció -http://kecskemet.opelclub.hu topic címéhez a chat szócskát tessék már odabiggyeszteni. Köszike. DONEZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február10, 2005 Megoszt Elküldve Február10, 2005 mostmár tuom ki jön be ezen a néven :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Tisztelt Moderátor Urak! Szeretném ha kitörölnétek az Eladó Alkatrészek témakör E-bay-os topikjában ejtett második hozzászólásomat: Albertka Újonc Csatlakozott: 2005.01.25., Kedd, 14:19 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Budapest XVI Elküldve: 2005 Feb. 13, Vas. 12:30 Hozzászólás témája: -------------------------------------------------------------------------------- Nos, akkor Atommanó ajánlásán felbuzdúlva kérek is segítséget. Van egy kütyü ami nagyon megtetszett nekem, és megvenném. Ma 3/4 4-kor van vége a licitnek. Ha valaki felajánlaná a segítségét, azt megköszönném, mivel még ökkáuntom sincs. Arra gondoltam, hogy 3 előtt átmennék hozzá, és licitálnánk egyet az utsó percekben együtt. Gondoltam az egyéb költségekre is, nemcsak a vételárra. Köszi a bátor vállalkozónak. Erről volna szó. Továbbá magát ezt a kérést is töröljétek léci. Aszittem a saját hozzászólásomat büntetlenül és egyszerűen törölhetem, mivel a lap alján ezt olvastam: "Törölheted hozzászólásodat" Köszönöm a segítséget, remélem nem fáradtság. Albert Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február15, 2005 Megoszt Elküldve Február15, 2005 Kérésednek megfelelően, a hozzászólás törlése megtörtént. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Légyszi a "Kecskemét szekció - http ://kecskemet.opelclub.hu/ruházat...." topicba. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Légyszi a "Kecskemét szekció - http ://kecskemet.opelclub.hu/ruházat...." topicba. Köszi. Megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Az astra f /motorolaj ....topicból J0hnny hozzászólásától kezdve törölni kellene a felesleges offokat az enyémet is beleértve. Ne vesszünk össze hülyeségeken. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 szerintem felesleges nem volt ott vita, csak vicceskedés :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Redline! Köszönöm. Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Egy cartárs felhívta a figyelmünket egy udvarias hölgyre, akit semmi közöd névvel látott el éles fantáziája. Nem lehetne lépni ezügyben valami hatásosan szankcionálisat mélyen kedves modi urak és hölgy? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Mivel eddig pont 0 hozzászólása van és a nick sem vulgáris vagy sértő ezért egyelőre elhamarkodott dolog lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Ott a pont, csak a hozzánk állása bulgáris :D a profiljában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts