uhuhu Elküldve Január3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január3, 2005 fatyo nevü emberke Astra G/Astra H elektronikák nevü topikba hirdeti a rádioját. törölni kéne asszem....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 fatyo fent említett hirdetését áthelyeztem az "Eladó alkatrészek / HIFI" topikba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2005 Modik! Lécci zároljátok, vagy töröljétek a kibeszélt Társalgó-Chet/A vendégkönyvben találtam topikot! A topikot én nyitottam, akiről szólt, már elköszönt, iigy nincs szükség a topikra - szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 OK! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január13, 2005 Megoszt Elküldve Január13, 2005 Az astra f /1.4 16v motor topicot kéretik a törölni és egy megfelőbbe áthelyezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2005 Megoszt Elküldve Január14, 2005 Az astra f /1.4 16v motor topicot kéretik a törölni és egy megfelőbbe áthelyezni. Hamarosan meglesz, köszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január14, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január14, 2005 az Omega B mappában van egy uj topik. törölni lehetne........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január16, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=71...=asc&highlight= szükség van erre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január16, 2005 Megoszt Elküldve Január16, 2005 kéretik a helyi -> helyi topik törlése :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 szia, véletlen új topic-ot nyitottam, tegyétek át légyszíves a beépítőkeret hozzászólásomat a hangtechnika rovatba. köszi zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 szia, véletlen új topic-ot nyitottam, tegyétek át légyszíves a beépítőkeret hozzászólásomat a hangtechnika rovatba. köszi zoli Szia Zoli ! Köszi, hogy szóltál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 hú megint félre post-oltam... tegyétek át légyszíves a Budapesti régióból a Kecskeméti régióba az utolsó hozzászólásomat köszi Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 hú megint félre post-oltam... tegyétek át légyszíves a Budapesti régióból a Kecskeméti régióba az utolsó hozzászólásomat köszi Zoli Írd be inkább te a "Kecskeméti"-be is ugyanazt, én meg majd utánna törlöm a "Budapesti"-ből :wink: Kösziiiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Légyszi a helyi/ kecskeméti régió topic bobi hozzászólásainak egy részét és a mieinket is áthelyezni társalgó kecskemétbe. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Köszi, hogy szóltál, megtörtént. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 "Corsa szekció találkozónak indult, de Opeles minitali lett" Lezárható lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 "Kátyú dugó petíció" A Klubinfóbanvan.. lehetne zárolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 " Fórum korlátok, változások!" Anyázás magasfokonban.... lehet becsukni abszolult nem aktuális már.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Szerintem a Rekord-Senator topikban van két hozzászólás(eszgyee és royalcompse), aminek van sokkal ésszerűbb helye az eladó, keres, alkatrészek stb között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 Az Omega B topikban a vezérlés kétszer került be. Lezártam az egyiket. Ezt töröljétek. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február3, 2005 Megoszt Elküldve Február3, 2005 A kért topic törölve... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Február4, 2005 ezt :arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=40204#40204 szerintem lehet zárolni, majd 5törölni. club asztra g gsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február4, 2005 Megoszt Elküldve Február4, 2005 ezt :arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=40204#40204 szerintem lehet zárolni, majd 5törölni. Köszi, megörtént. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 bobi fantázianevű user az F Astra 1.7D de főleg és inkább az Anyázós topicban írt olyat, ami megítélésem szerint ezen a fórumon még ott sem fér el, kéretik ellenőrizni és gyorsan moderálni ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február5, 2005 Megoszt Elküldve Február5, 2005 Bővült a lista: mostmár az Astra F és az Elcserélném topicban is írt olyat amit érzésem szerint senki nem fog eltűrni. mélykék, vagy valaki más moderátor segítsetek pls... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts