Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 322
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Modik!

Lécci zároljátok, vagy töröljétek a kibeszélt Társalgó-Chet/A vendégkönyvben találtam topikot!

A topikot én nyitottam, akiről szólt, már elköszönt, iigy nincs szükség a topikra - szerintem.

• 2 weeks later...
Elküldve
hú megint félre post-oltam...

tegyétek át légyszíves a Budapesti régióból a Kecskeméti régióba az utolsó hozzászólásomat

köszi

Zoli

Írd be inkább te a "Kecskeméti"-be is ugyanazt, én meg majd utánna törlöm a "Budapesti"-ből :wink: Kösziiiiii

• 2 weeks later...
Elküldve

Szerintem a Rekord-Senator topikban van két hozzászólás(eszgyee és royalcompse), aminek van sokkal ésszerűbb helye az eladó, keres, alkatrészek stb között.

Elküldve

bobi fantázianevű user az F Astra 1.7D de főleg és inkább az Anyázós topicban írt olyat, ami megítélésem szerint ezen a fórumon még ott sem fér el, kéretik ellenőrizni és gyorsan moderálni !

Elküldve

Bővült a lista: mostmár az Astra F és az Elcserélném topicban is írt olyat amit érzésem szerint senki nem fog eltűrni.

mélykék, vagy valaki más moderátor segítsetek pls...

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.